Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Retro wózki może i są piękne, ale zwrtoność mają koszmarną. Nie wyobrażam sobie lawirowania takim wózkiem w markecie np
No i wgl ciężko się tym musi jeździć.
Robotka Twoje typy mi się podobają, jednak na polskie warunki chodnikowe itp to chyba większe kółka by się przyadały - takie pompowane. Ale to tylko tak z przeczytanych na necie opinii
Krysti ten ostatni nawet nieźle wygląda, ale ten foteli do auta to jakaś porażka. W życiu nie wsadziłabym w takim G* dziecka do samochoduChyba że używać tego tylko jako nosidełko to jak najbardziej. No i ta cena
Te Mutsy Evo wyglądają na super lekkie.
Boże i bądź tu potem mądra i kupuj wózekWszystkie mają pewnie wady i zalety. Dobrze, że mamy jeszcze tyyleee czasu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 14:18
-
HIHI IDA:) no ja już wszystko co możliwe w necie przeglądnęłam:P od ubrań ciążowych po wozy 4 kołowe:P może to nadmiar czasu wolnego w pracy??(ups jak to brzmi)
MARTA ALvi na szczęście w większości typów można zamówić pompowane koła:)
MALINKA to mamy taki sam typ, u mnie Evo na pierwszym miejscu, ale tylko gondola, spacerówka niet.
MARTa bo Evo jest bardzo leciutki no i skłąda się rewelacyjnie, koleżanka ma to stelaż wozi za tylnym siedzeniem w samochodzie a z tyłu jeszcze 7 letniego synka wozi:)
a pewnie że mamy dużo czasu:) ale jak nie możemy jeszcze kupować różnych rzeczy to choć sobie pooglądamy:D
mi przy tym jakoś milej czas leci:)
potem będą łóżeczka pościele, chusty i wiele innych;)
ooo i mnie tez czeka remont pokoiku:) bo puki co córa zajmuje obydwa:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 14:25
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Od słodyczy też
ciąża rządzi się swoimi prawami.
ja za to czuję się momentami jak opóźniona w rozwoju;)
mam sklerozęserio ale przed ciążą tego nie było no może maleńka skleroza;)
jeszcze przyjdzie czas jak walory smakowe będą nam się zmieniały, zachcianki przybierały przedziwnych form itp:)
tak e kto jak kto ale ciężarna dla ciężarnej musi być wyrozumiała, choć to pewnie będzie trudne i założę się że do puki tu będziemy to nieraz którejś hormony zaszalejąweronika86 lubi tę wiadomość
-
zastanawiało mnie ostatnio a właściwie wczoraj jak to się stało że WERA słyszała serduszko na jakimś sprzęcie....???(nie pamiętam dokładnie na jakim ale coś chyba z mężem razem znaleźli do takiego pomiaru)
kurcze na chłopski rozum skoro ginek na dobrym usg nie potrafi tego w tak szybkim czasie zobaczyć to chyba tymi domowymi sposobami jest to jeszcze bardziej niemożliwe??
myślicie że to możliwe czy tylko ja mam jakieś obiekcje?
kurde też sobie wymyśliłam wywody:P -
Fasia ja też nie mam na nic ochoty i leżę całymi dniami. Mam nadzieję, że to minie bo marny ze mnie pożytek.
Ja znalazłam w necie że można kupić takie domowe ktg i to już za jakieś 200 zł. Oczywiście teraz jeszcze nie będzie słychać ale ponoć po 12/14 tygodniu to już można o tym pomyśleć. Rozważę ten zakup dla własnego spokoju psychicznego. -
Dzień dobry:-)
Wpadlam zobaczyć czy ktoś może ma dziś z was wizytę???
Ja juz nie mogę wytrzymać do czwartku!!!
Odnosnie wózka każdy jest piękny i w swoim rodzaju.
Ja wózek juz mam. Tako Ballila,duża gongola,lekki do prowadzenia i w moim guście:-)
Jak go zobaczylam to kupilam!Obym na przyszłość była zadowolona:-)
A czy bola was piersi??Macie większe??
Moje nic!!,Ani nie bola,ani nic większe!!Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLelitka wrote:Dzień dobry:-)
Wpadlam zobaczyć czy ktoś może ma dziś z was wizytę???
Ja juz nie mogę wytrzymać do czwartku!!!
Odnosnie wózka każdy jest piękny i w swoim rodzaju.
Ja wózek juz mam. Tako Ballila,duża gongola,lekki do prowadzenia i w moim guście:-)
Jak go zobaczylam to kupilam!Obym na przyszłość była zadowolona:-)
A czy bola was piersi??Macie większe??
Moje nic!!,Ani nie bola,ani nic większe!!mam wizyte<3
Robotka1, Fasia, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
ja nie zamierzam detektora kupować, dla mnie to zbędna rzeczy, nie daj Boże by się mi coś nie zgodziło i pewnie bym latała co chwilę do lekarza, o nie nie:) wystarczy mi jedna wizyta w miesiącu:) jak się zaczną ruchy dziecka to będzie mój osobisty detektor że wszystko gra:D
Krysti, Ida lubią tę wiadomość