Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
malinka1984 wrote:Witaski.
Ja mam dziś mega lenia.
Jeszcze leżę pod kołderką, zjadłam śniadanko ale wróciłam do łóżka, nie chce mi się nic robić ale muszę powoli ogarnąć M, potem spacer na ryneczek po proukty na obiad, dziś placki ziemniaczane,dla mnie solo dla męża z sosem paprykowo-pieczarkowym. Ola89 no to my mamy dzieci prawie równe, mój mial w sobotę 19.8 mm a dzieci przybierają 1 mm dziennie.
Polecam http://parenting.pl/portal/9-tydzien-ciazy
To kto wie może jeszcze w marcu urodzimy -
Wczoraj kuzynka dowiedziała sie ze córeczka będzie.Czula sie tak samo w ciąży z synem i córka.
Tez sadze ze to zalezy od kobiety,jak działają na nią hormony.
A czy któraś z Was przyjmuje Clexane?
ja biorę luteine pod język 3*1 tabletka. kurczę nie mogę wejsc przez tableta na ten wykres.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 12:37
-
FASIA super to jest:) choć chciałam coś innego ale dobre i to bo innej apki nie znalazłam tzn lepszej:)
a tu muszę czekać tydzień żeby zobaczyć jak moje dzidzi podrosło:) nie mogę z wyprzedzeniem sobie poczytać
ja też mam stres:) ale za chwilę przechodzi.
FASIA teraz już na nic nie mamy wpływu pamiętaj, zrobiłyśmy wszystko co w naszej mocy by się udało-reszta w rękach BogaFasia lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:W czwartek mam wizytę więc zobaczymy czy dostanę dalej. Wydaje mi się, że pewnie będę brać do końca 1 trymestru. Biorę, ponieważ poprzednią ciążę poroniłam.. A ty dlaczego?
Ciekawa jestem co ujrzę na usg.????Ewelcia lubi tę wiadomość
-
witajcie dziewczyny, nieśmiało dołączam do was ;)prawdopodobnie jestem w 5 tyg ciąży. Wizyte u lekarza mam dopiero za 2 tygodnie, ale już teraz wiem że ma brać Dupka 3x1 ;/ Mam nadzieję, że tym razem ciąża skończy się szczęśliwym rozwiązaniem. Wierzę w to bardzo mocno...
Fasia, Justinka, haneczka, Ewelcia lubią tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Oczywiście gratuluję dziewczynom, którym również się udało i dużo zdrówka życzę
Czy któraś z was miała podobne objawy jak przed zbliżającym się przeziębieniem? Ja teraz tak mam: bóle stawów, mięśni, zmęczenie ;/ Musiałam zwolnić się z pracy bo nie umiałam się na niczym skupić.
W okolicach spodziewanej miesiączki miałam lekkie brudzenie, które ustąpiło dopiero po ok.6 dniach. Miał ktoś podobnie?[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Ulka witamy i gratulujemy
kurczę większość z Was jeśli bierze dupka to dwa bądź trzy razy dziennie, a moja ginka kazała brać tylko jedną na dzień. Teraz zaczynam się martwić czy to nie jest zbyt mała dawkaehhh cały czas coś
-
Fasia wrote:W czwartek mam wizytę więc zobaczymy czy dostanę dalej. Wydaje mi się, że pewnie będę brać do końca 1 trymestru. Biorę, ponieważ poprzednią ciążę poroniłam.. A ty dlaczego?
Bo juz od paru cykli bralam z powodu plamien po owulacji. Czasem zaczynaly sie pare dni przed @ a czasem nawet juz po owulacji. I to nei byly lekkie plamieni abo pare dni przed @ musialam juz tampony stosowac (a to jeszcze nei bylo okres). Najwyrazniej jakas niedomoga progesteronu w fazie lutealnej. -
Ulka84 wrote:witajcie dziewczyny, nieśmiało dołączam do was ;)prawdopodobnie jestem w 5 tyg ciąży. Wizyte u lekarza mam dopiero za 2 tygodnie, ale już teraz wiem że ma brać Dupka 3x1 ;/ Mam nadzieję, że tym razem ciąża skończy się szczęśliwym rozwiązaniem. Wierzę w to bardzo mocno...
Hej Ulka, jestesmy w tym samym tygodniu. Tez mam wizyte u gina za dwa tygodnie
-
Ja już po wizycie
Niestety mój gin z NFZ ma tragiczny sprzęt, ale mimo wszystko było widać ładny pęcherzyk z zarodkiem, puls też był widoczny co zdziwiło nawet doktorka że sprzęt to ogarnął i to przez brzuch
Póki co wszystko jest spoko, mam zrobić posdatwowe badania, dalej łykać dupka i dołączył właśnie luteine dopochwowo 2x1
Oby tak dalejFasia, Justinka, haneczka, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
FASIU wiem o czym piszesz. ale jak sobie pomyślę o moim potwornym zmęczeniu, mdłościach i wahaniu nastroju to mi od razu czarny scenariusz przechodzi;)
ja po prostu codziennie z godziny na godzinę czuje się gorzej;/