Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Ja na samą myśl o wyjściu z domu umieram, a co dopiero na myśl o wyjeździe - nie ma szans
mam ogromnego lenia ... to aż straszne ...
Mnie się córa marzy .. mała Hania .. Mąż ostatnio w sklepie jak kupowaliśmy drobiazg dla miesięcznej córeczki naszych znajomych, stwierdził, że jak będzie córa to On zbankrutuje na ciuszki -
nick nieaktualnyFilm jakiś romantyczny załacze z nudów z domu się nie chce wychodzic mi dziś ,nawet prysznica nie zdązylam wziąsc bo pracownicy umnie remont w mieszkaniu ,wlosy mam jak smalec tak się przetluszczają co dziennie myc trza a na drugi dzien juz tłuste masakra tak nie mialam nigdy?
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Ja od lat mam problem z tłustymi włosami. Myję je codziennie, bo na następny dzień na głowie tłuszcz. Teraz odkąd jestem w domu myję co drugi dzień, bo i tak nikt mnie nie ogląda
Też mam ochotę na jakiś fajny, lekki film. Jakieś propozycje? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:dziewczyny na wątku jak sobie radzić z trądzikiem dziewczyna poleciła mydło siarkowe do kupienia w rossmanie. kurcze chyba pójdę kupić z ciekawości:)
-
Ojjj a ja o niczym innym nie mysle jak o słodyczach!!
Nie jadłam 3 dni i nie wytrzymała i zjdłam małego wafelka:Do kwaśnego i ostrego w ogóle.W poprzedniej ciąży na cole a tu tez nic!!
A i życzę Wam szczęśliwych ciąż i każdej z Was plci dziecka o jakiej marzycie:)))Fasia, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Mogę wychodzić ale nie mogę pracować. Mam się oszczędzać, nie dźwigać, nie biegać, nie przemęczać się. Jestem jak flak więc żadne z tych czynności mi nie grożą, spędzam dni w łóżku z laptopem na kolanach
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny