Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLali wrote:Gratulacje:) a kiedy mialas ostatnia @ ? 8 mm to kolos juz:D
eM bardzo mi przykro
Dzień mnie nie było a tu znowu szał na forumbyłam dzis na badaniach. Ledwo tam dojechalam, na czczo to jakas masakra
coś bym zjadła, w domu leczo ale jakoś mnie odrzuca.
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgucha wrote:@ mialam 9 lipca. Z obu sie wszystko zgadza
eM bardzo mi przykro
Dzień mnie nie było a tu znowu szał na forumbyłam dzis na badaniach. Ledwo tam dojechalam, na czczo to jakas masakra
coś bym zjadła, w domu leczo ale jakoś mnie odrzuca.
jej do sklepu skocze po filmie:)
Agucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dobra jedziemy dziś z mężem go HM mam nadzieję sobie kupić kilka rzeczy na zaś. bo potem to już nie bedzie sposobności. ja nie lubię się po galeriach włuczyć i tyle.
cyce jak bolą to dobrze to znaczy że progesteron jest wysoko:)Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:dobra jedziemy dziś z mężem go HM mam nadzieję sobie kupić kilka rzeczy na zaś. bo potem to już nie bedzie sposobności. ja nie lubię się po galeriach włuczyć i tyle.
cyce jak bolą to dobrze to znaczy że progesteron jest wysoko:))niech rosną mały lub maleńka będą mieli co cmokać
albo mały i maleńka ??niewiem moze jedno ,moze dwa serducha ale bym się zaskoczyla .U mnie blizniaki są kuzynka rok temu urodzila dwóch chlopców
)rosną jak na drożdzach. H&M dobry sklep
)tu w Aberdeen mało jest wyboru.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 15:17
Agucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgucha wrote:Ja w Polsce
chociaż był tez plan emigracji.
No w poprzedniej ciąży nic mnie nie bolały, ani nie rosły, i niestety poronilamWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 15:21