Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ulka84 wrote:Oczywiście gratuluję dziewczynom, którym również się udało i dużo zdrówka życzę
Czy któraś z was miała podobne objawy jak przed zbliżającym się przeziębieniem? Ja teraz tak mam: bóle stawów, mięśni, zmęczenie ;/ Musiałam zwolnić się z pracy bo nie umiałam się na niczym skupić.
W okolicach spodziewanej miesiączki miałam lekkie brudzenie, które ustąpiło dopiero po ok.6 dniach. Miał ktoś podobnie?
Cześć Ulka, miło widzieć Cię po tej stronie mocy!
Mnie właśnie też bolą mięśnie ramion, takie to dziwne trochęo zmęczeniu nawet nie piszę, bo codziennie drzemke popołudniową zaliczasm.
Plamienie w okolicach miesiączki jest jak najbardziej normalne, tak mówił mój lekarz
Rośnijcie zdrowo!Ulka84 lubi tę wiadomość
-
Ulka84 wrote:dzięki za miłe przyjęcie ;P
PsotkaKotka mam nadzieję, że dobrniemy razem do końcaByłaś już u gina czy to będzie twoja 1 wizyta?
Bylam juz raz. Ale nic madrego sie nei dowiedzialam ;P. Nie bylo widac praktycznie nic, jakis maly punkcik. Ale endometrium grube jak u ciezarnej i pani powiedziala ze na pewno jestem w ciazy i to chcialam uslyszec bo nei moglam uwierzyc. W sumei to nadal ciezko mi w to uwierzyc
.
A ty bylas?
A masz juz jakies objawy? Mnie jedynie piersi bardzo bola.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 13:37
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:Bylam juz raz. Ale nic madrego sie nei dowiedzialam ;P. Nie bylo widac praktycznie nic, jakis maly punkcik. Ale endometrium grube jak u ciezarnej i pani powiedziala ze na pewno jestem w ciazy i to chcialam uslyszec bo nei moglam uwierzyc
. W sumei to nadal ciezko mi w to uwierzyc
.
A ty bylas?
A masz juz jakies objawy? Mnie jedynie piersi bardzo bola.tu w Uk
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja zrobiłam chyba najgorszą rzecz dzisiejszego dnia-zjadłam pączka na którego namówiono mnie w pracy!!! od razu zaczęłam przepijać dużą ilością wody jakby hafcik szedł to wyjdzie gładko;/
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:a ja zrobiłam chyba najgorszą rzecz dzisiejszego dnia-zjadłam pączka na którego namówiono mnie w pracy!!! od razu zaczęłam przepijać dużą ilością wody jakby hafcik szedł to wyjdzie gładko;/
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hehe ja nie wiem co będę miała choć przeczucia mam na chłopaka ale w pierwszej ciąży też myślałam że chłopisko będzie i co? dziewucha:) tak że nie mam pojęcia:)
ogólnie czuję się gorzej niż w pierwszej ciąży i inaczej ale nie wiem czy to syndrom płci czy co:)
ja z córą w 3 miesiącu ciąży wlazłam na Morskie Oko:) no ale czułam się o wiele lepiej, teraz w przyszłym tygodniu też się wybieramy w jakieś góry nasze ale taki szlak żeby młodą zabraćczyli lekki i spokojny:)
ale czy mi stan samopoczucia pozwoli? tego nie wiemKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:hehe ja nie wiem co będę miała choć przeczucia mam na chłopaka ale w pierwszej ciąży też myślałam że chłopisko będzie i co? dziewucha:) tak że nie mam pojęcia:)
ogólnie czuję się gorzej niż w pierwszej ciąży i inaczej ale nie wiem czy to syndrom płci czy co:)
ja z córą w 3 miesiącu ciąży wlazłam na Morskie Oko:) no ale czułam się o wiele lepiej, teraz w przyszłym tygodniu też się wybieramy w jakieś góry nasze ale taki szlak żeby młodą zabraćczyli lekki i spokojny:)
ale czy mi stan samopoczucia pozwoli? tego nie wiem.Morskie Oko fajne .