Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgucha wrote:Ja w Polsce
chociaż był tez plan emigracji.
No w poprzedniej ciąży nic mnie nie bolały, ani nie rosły, i niestety poronilammaly jest ? Ja już do Polski wroce za dwa lata na stałe dom w polsce juz konczyć będziemy i trza wracac ja juz 8 lat w uk 9 idzie i nie chce mi się tu zyć już.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Kocham mojego męża !!
Pisałam Wam, ze mam ochotę na lody z bitą śmietaną i owocami? Przyjechał przed chwilą dał mi wielkiego rożka z lodami cytrynowo-śmietankowymi, bitą śmietaną, arbuzem i winogronami
PYSZNE !!
) mówie chce to mam:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 15:58
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:No ale żeby tak z jednej pracy do drugiej. Szukał po trzech lodziarniach w całym mieście, bo wszystkie zamknięte. Pewnie przez to, że od rana leje deszcz .. Przyjechał, dał lody, buziaka i uciekł dalej
)i nalesniki bedziemy smarzyć
)potem spacerek z pieskiem :)naszym pelnym energi:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 16:20
Fasia lubi tę wiadomość
-
MartaAlvi gratuluję fasolki:)
Krysti wrote:Mnie zgaga dziś męczy tez się ojadlam to salatke warzywną to buleczki a za chwilę nalesniki bede robic z drzemem jagodowym
Ale mi zrobiłaś smaka!!! Chyba też zrobię na kolację)
Ulka, witamy:) U mnie na początku też objawem były tylko bolesne piersi, a nawet same sutki, ale jak od zeszłej soboty (5tyg2dn) naszły mdłości, zgaga i wzdęcia, to zapragnęłam wrócić do tych pięknych spokojnych dni
Dzisiaj każdy kęs rośnie mi w gardle od samego rana:(
Co do trądziku w ciąży, czytam, że lekarze polecają maseczkę z drożdży i z surowej cebuli.
Łączę się myślami z dziewczętami, które tak jak ja mają wizytę u gin w czwartek. Z tym, że ja idę do luxmedu (inny lekarz niż prowadzący) porobić wszystkie badania i chyba nie chcę już mieć kolejnego usg, żeby nie zaszkodzić malutkiemu.
Ja dziś przezwyciężyłam lenia i przecierałam z teściową pomidorki do słoików. Ale będą zdrowe zupki. Mniam
Ja muszę mieć synka! Pomalowałam już ściany w sypialni na niebiesko (wtedy jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży).
Fasia, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Dziecko to największe marzenie mojego męża
moje też oczywiście.
W końcu zaczyna nam się układać. Kupiliśmy dom, remontujemy go. Pracujemy. Do szczęścia brakuje tylko naszej małej istotkiFasia, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Krysti i tak trzymać ! Mam nadzieję, że będzie nam dane urodzić zdrowe, bo że piękne to wiadomo, maleństwa
))))
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny