Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czy odczuwacie takie jakby kołatanie serca? Ja często czuję jak całe moje ciało pulsuje, czuję swój puls i to prawie w całym ciele i jest to dla mnie męczące, czujecie czasem takie coś?
Krysti, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kluska wrote:Dziewczyny czy odczuwacie takie jakby kołatanie serca? Ja często czuję jak całe moje ciało pulsuje, czuję swój puls i to prawie w całym ciele i jest to dla mnie męczące, czujecie czasem takie coś?
im zaawansowana ciąża tym może być częściej.
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:nio bywa z tymi poronieniami częste to ostatnio co , czasem nie mamy na to wpływu,
dziewczyny które nie macie suwaczków byście sobie zrobily albo chociaż opis to byście uniknęły pytań ktory tydzień ciąży:):)i my byśmy pamiętały bo jak juz sie tyle stron zrobiło to wstecz nie chce się lecieć żeby znaleść -
nick nieaktualnykluska wrote:Dziewczyny czy odczuwacie takie jakby kołatanie serca? Ja często czuję jak całe moje ciało pulsuje, czuję swój puls i to prawie w całym ciele i jest to dla mnie męczące, czujecie czasem takie coś?
drżenie ,to normalne niby ale badalam się i to od cisnienia jest .Też mnie to denerwuje ,ja przy schylaniu mam ze czasem serducho mi się za kołota .Czasem to jest tez od wysiłku ,moja mama ma to samo tyle ze moja mamcia ma nerwice sercową.Czasem zastanawiam się czy tego samego ja nie bede miec .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 20:36
-
kluska wrote:Dziewczyny czy odczuwacie takie jakby kołatanie serca? Ja często czuję jak całe moje ciało pulsuje, czuję swój puls i to prawie w całym ciele i jest to dla mnie męczące, czujecie czasem takie coś?
Ja od jakiś trzech dni cały czas tak mam. Już się zaczełam martwić ze coś jest nie tak. Ide jutro na wizyte to zapytam o co moze chodzić.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykluska wrote:Krysti ja mam raczej niskie ciśnienie, myślisz że to przez to ?
Wieczorami odczuwam też silniejsze kłucia w pachwinie po prawej. A miałam nie schizować...ale uregulowalam cisnienie i wody pije duzo .
-
nick nieaktualnykluska wrote:Krysti ja mam raczej niskie ciśnienie, myślisz że to przez to ?
Wieczorami odczuwam też silniejsze kłucia w pachwinie po prawej. A miałam nie schizować... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny