Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja też przyjmuję magnez bez dodatków-ASMAG forte:)
własnie się zastanawiam gdzie kupię stanik do karmienia. przydał by się.
dobra mi się już zaczyna odbijać tym mlekiem;/
niestety FASIA prawdopodobnie nasze mdłości utrzymają się do końca pierwszego trymestru czyli jeszcze jakiś miesiąc;/
laski jak to jest z farbowaniem włosów?
od zawsze farbuję na brąz i już mam odrost, w tamtej ciązy normalnie farbowałam raz na 3 miesiące ale w sumie nie wiem co robić, pasuje sie wybrać do fryzjera i włosy zmienić. -
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:ja też przyjmuję magnez bez dodatków-ASMAG forte:)
własnie się zastanawiam gdzie kupię stanik do karmienia. przydał by się.
dobra mi się już zaczyna odbijać tym mlekiem;/
niestety FASIA prawdopodobnie nasze mdłości utrzymają się do końca pierwszego trymestru czyli jeszcze jakiś miesiąc;/
laski jak to jest z farbowaniem włosów?
od zawsze farbuję na brąz i już mam odrost, w tamtej ciązy normalnie farbowałam raz na 3 miesiące ale w sumie nie wiem co robić, pasuje sie wybrać do fryzjera i włosy zmienić. -
nick nieaktualnyJa zapuszczam na naturalne włosy mi rosną jak szalone ,koniec z farbowaniem ! Mam ładny jasny blond naturalny .i dobrze sie czuje w swoim kolorze.kurde juz z rana tną kafle wariactwo remont dobrze ze i tak w nim mieszkać nie będę bo to studio flat remontujemy wszystko .My się do domu z ogrodem wyprowadzimy a te mieszkanko wynajmiemy :)bo za małe .psinka moja potrzebuje ogrodu do biegania .
-
oj ja mam długie włosy, naturalne mysie a farbowane brązowe, długo by mi zeszło gdyby przyszło mi je zapuścić i ściąć do naturala.
farbuję brązem takim ciemniejszym.
choć powiem Ci kusi mnie ściąć włosy na boba np i wrócić do naturalnych ale to szmat czasu;)
współczuję remontu -
nick nieaktualny
-
oj ja też mam zaparcia ale wyciskam z siebie conieco raz dziennie chociaż. nie jem wiele wiec wiele się nie odklada.
nie wiem jak sobie z tym radzić;/
Kurcze fasia ja tez sie dobrze w dłuższych czuje i szczerze to nie lubie zbytnich zmian. moze sobie grzywkę zrobie jedynie i pocieniuje ładnie włosy bo ostatnio u fryzjera bylam w grudniu:P
tylko o to w farbowaniu chodzi? o zapach? eee to jakoś przezyje. choc moje farby z loreala nie smierdzą -
Cześć kochane
ależ Wy rano wstajecie!!
ja mam ostatnio straszne problemy z zaśnięciem, nie wiem co się dzieje. Tak jakbym się czymś stresowała, dziwne uczucie w żołądku.
Co do zaparć, to ja z kolei w tej poprzedniej- poronionej- ciąży nie miałam z tym żadnego problemu.
A teraz... masakramacie jakieś sprawdzone sposoby? wiem, że już kiedyś pisałyście o tym, ale nie chce mi się szukać
ot, taki leniwiec
-
Kasia w drugim tymestrze kupię farbę bez amoniaku i farbnę sobie.
A mi gin kazał brać chela mag-B6 i to 3x1 więc podejrzewam, że wie co robi bo jest jednym z najlepszych dzięki tym lekom uspokoiłam lekko mdlości i wymioty pozatym w ciąży zapotrzebowanie wzrasta a nadmiar się wydala, inaczej to bym nic nie jadła nawet wodę zwracałam udało mi się tylko 2 kg na szczęście zlecieć jak bym więcej chudła i nie jadła to szpitalby mnie czekał.