Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja przed zajściem w ciążę miałam piękny sen, pamiętam go ze szczegółami.
leżałam na sali porodowej z drugą dziewczyną, było cicho, półmrok, taki klimacik. właściwie to się rozwidniało....
urodziłam przepięknego chłopca z czarnymi włosami i sobie tak leżeliśmy na tym łóżku w tym półmroku i oczu nie mogłam od niego oderwać
przepiękny ten sen był
wszechogarniający spokój i cisza, poród był cichutki miły i przyjemny:)Fasia, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:w Aberdeen mam znajomych:)
a do Nysy mi daleko, ja okolice krakowa:))) http://allegro.pl/john-frieda-7g-farba-do-wlosow-w-piance-okazja-i4510957727.html
Tak te farby wyglądają są różne odcienie na Alegro można kupić jak w uk nie mieszkasz. -
Justinka mój sen też był mega realistyczny. Przed ciążą też mi się raczej nic nie śniło a teraz co noc. Jak się obudziłam to pierwsze co zajrzałam między nogi, na szczęście czysto.
Muszę się zwlec z wyrka i coś zrobić staremu do jedzenia za 2,5 h wróci z pracy a tu ani weki ani obiadu. Dzisiaj zrobię mu leczo bo mam wszystkie składniki. Niestety sama tylko powącham bo działa zabójczo na moje jelito.
Narazie nawet mi się wstać nie chce a wczoraj się cieszyłam że miałam lepszy dzień. Dzisiaj bym najchętniej spała, spała, spała.
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:w Aberdeen mam znajomych:)
a do Nysy mi daleko, ja okolice krakowa:)
Taki odcień:)blond tez są .te farby są naprawdę dobre .tu w uk 10£ kosztują czasem idzie trafić na przecenę za 6,99£ -
nick nieaktualnyRudzia wrote:Dziewczyny..wlasnie zaliczylam kolejne rzygadlo i troche sie martwie.. bo zauwazylam w wymiocinach taki krwisty skrzep czy ktoras z Was tez tak miala?
-
nick nieaktualnyJa to mam się z włoskami na nogach szybko rosną taki jak i wszędzie podpachami ah co dziennie golić trzeba bo tak szybko odrastają Tez tak macie :)mi na brzuchu sie nawet pojawiły małe jasne włoski haha i sterczą
wczoraj taka zakręconą byłam dałam w sklepie polskim chlebek na ladę by pani policzyła wędlinami kupiłam i innych dupereli wstaje dzis rano i patrzę w szafkę a ja chleba nie mam :Dobłęd pani ekspedientka zapomniała mi chleba włożyć a mi sie wydawało ze chlebek miałam i zew szafce jest ale zaskoczenie hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 11:20
-
Rudzia podrażnione masz gardło i to pewnie od tego ta krew, przy rzyganiu nieźle potrafi człowieka wymęczyć, ja czuję takie pocharatane gardło za każdym razem.
KLUSKA-robotka jestem;) a nie Justinka:) hihih
KRYSTI dzięki za namiary, mam rossmana obok to pojde zaraz zwietrzyć temat:)Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Nie jadlam wlasnie nic czerwonego bolow nie mam ale byc moze mam podraznione gardlo bo bardzo kaszle i jwstem jeszcze w trakcie choroby.. jutro na szczescie widze sie z polozna to jwj o tym powiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 12:03
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:Ja to mam się z włoskami na nogach szybko rosną taki jak i wszędzie podpachami ah co dziennie golić trzeba bo tak szybko odrastają Tez tak macie :)mi na brzuchu sie nawet pojawiły małe jasne włoski haha i sterczą
wczoraj taka zakręconą byłam dałam w sklepie polskim chlebek na ladę by pani policzyła wędlinami kupiłam i innych dupereli wstaje dzis rano i patrzę w szafkę a ja chleba nie mam :Dobłęd pani ekspedientka zapomniała mi chleba włożyć a mi sie wydawało ze chlebek miałam i zew szafce jest ale zaskoczenie hahaha
mi też rosną jak szalone, pamiętam też z poprzedniej ciąży że było tak samo
gorzej jak brzuch był coraz większy i ciężko było z goleniem
a tu lato, wakacje więc wypadało nogi mieć ogolone
teraz będzie zima, więc będę mogła sobie odpuścić codzienne golenie, bo co drugi dzień może być wyczynem
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Rudzia podrażnione masz gardło i to pewnie od tego ta krew, przy rzyganiu nieźle potrafi człowieka wymęczyć, ja czuję takie pocharatane gardło za każdym razem.
KLUSKA-robotka jestem;) a nie Justinka:) hihih
KRYSTI dzięki za namiary, mam rossmana obok to pojde zaraz zwietrzyć temat:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustinka wrote:To też urok ciąży
mi też rosną jak szalone, pamiętam też z poprzedniej ciąży że było tak samo
gorzej jak brzuch był coraz większy i ciężko było z goleniem
a tu lato, wakacje więc wypadało nogi mieć ogolone
teraz będzie zima, więc będę mogła sobie odpuścić codzienne golenie, bo co drugi dzień może być wyczynem
))mówi ze to sexy jest i z dużą chęcią