X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja przed zajściem w ciążę miałam piękny sen, pamiętam go ze szczegółami.
    leżałam na sali porodowej z drugą dziewczyną, było cicho, półmrok, taki klimacik. właściwie to się rozwidniało....
    urodziłam przepięknego chłopca z czarnymi włosami i sobie tak leżeliśmy na tym łóżku w tym półmroku i oczu nie mogłam od niego oderwać:)
    przepiękny ten sen był:)
    wszechogarniający spokój i cisza, poród był cichutki miły i przyjemny:)

Fasia, Justinka lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w Aberdeen mam znajomych:)
    a do Nysy mi daleko, ja okolice krakowa:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Ulka84 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mam wynik bety 682.97 Jutro idę ponownie oddać krew także okaże się w pt czy wzrasta - te czakanie jest najgorsze ;/

Fasia lubi tę wiadomość

m3sx3e3kz15rjscs.pngmhsvk6nlmw3zvwuz.png[/url]
    Aniołek - maj 2016
    Aniołek - maj 2014
  • Ulka84 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli chodzi o włosy to ja też 3 tygodnie temu farbowałam i kolejne pewnie za jakieś 2 miesiące ;)

Aniołek - maj 2016
    Aniołek - maj 2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    No i widzisz do Aberdeen możesz zawsze zajechać:))) http://allegro.pl/john-frieda-7g-farba-do-wlosow-w-piance-okazja-i4510957727.html
    Tak te farby wyglądają są różne odcienie na Alegro można kupić jak w uk nie mieszkasz.:)

• kluska Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justinka mój sen też był mega realistyczny. Przed ciążą też mi się raczej nic nie śniło a teraz co noc. Jak się obudziłam to pierwsze co zajrzałam między nogi, na szczęście czysto.
    Muszę się zwlec z wyrka i coś zrobić staremu do jedzenia za 2,5 h wróci z pracy a tu ani weki ani obiadu. Dzisiaj zrobię mu leczo bo mam wszystkie składniki. Niestety sama tylko powącham bo działa zabójczo na moje jelito.
    Narazie nawet mi się wstać nie chce a wczoraj się cieszyłam że miałam lepszy dzień. Dzisiaj bym najchętniej spała, spała, spała.

zrz6p07wtzdrpy2l.png

Aniołek * * * 04.11.2013r.
  • Ulka84 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rudzia nie pomogę ci - nie mam takich objawów, w ogóle nie wymiotuje

Aniołek - maj 2016
    Aniołek - maj 2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    http://allegro.pl/john-frieda-7n-farba-do-wlosow-w-piance-okazja-i4510954549.html
    Taki odcień:)blond tez są .te farby są naprawdę dobre .tu w uk 10£ kosztują czasem idzie trafić na przecenę za 6,99£;)

• kluska Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia a masz jakieś bóle żołądka i zgagę? Nie jadłaś/piłaś nic czerwonego?

zrz6p07wtzdrpy2l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Dziewczyny..wlasnie zaliczylam kolejne rzygadlo i troche sie martwie.. bo zauwazylam w wymiocinach taki krwisty skrzep czy ktoras z Was tez tak miala?
    Ja też nie pomogę ci rudzia bo jaw ogóle nie mam wymiotków ani mdłości chociaż czasem mam wstrętne do jedzenia;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to mam się z włoskami na nogach szybko rosną taki jak i wszędzie podpachami ah co dziennie golić trzeba bo tak szybko odrastają Tez tak macie :)mi na brzuchu sie nawet pojawiły małe jasne włoski haha i sterczą:|:D wczoraj taka zakręconą byłam dałam w sklepie polskim chlebek na ladę by pani policzyła wędlinami kupiłam i innych dupereli wstaje dzis rano i patrzę w szafkę a ja chleba nie mam :Dobłęd pani ekspedientka zapomniała mi chleba włożyć a mi sie wydawało ze chlebek miałam i zew szafce jest ale zaskoczenie hahaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 11:20

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 22:13

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia podrażnione masz gardło i to pewnie od tego ta krew, przy rzyganiu nieźle potrafi człowieka wymęczyć, ja czuję takie pocharatane gardło za każdym razem.
    KLUSKA-robotka jestem;) a nie Justinka:) hihih

KRYSTI dzięki za namiary, mam rossmana obok to pojde zaraz zwietrzyć temat:)

Krysti lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kluska Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedz położnej i się narazie nie martw. Obserwuj ewentualne kolejne rzygi, których Ci nie życzę. Trzymajcie się kochane ja muszę wykrzesać z siebie nieco energii i wstać coś zrobić.

Rudzia, Krysti lubią tę wiadomość

zrz6p07wtzdrpy2l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Nie jadlam wlasnie nic czerwonego bolow nie mam ale byc moze mam podraznione gardlo bo bardzo kaszle i jwstem jeszcze w trakcie choroby.. jutro na szczescie widze sie z polozna to jwj o tym powiem :(
    Rudzia może to z migdałów jak masz albo faktycznie masz podrażnione gardełko ,cytrynka miodzik herbatka dobre tylko nie gorące Zimnawe najlepiej pic .;)nie martw się nic .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 12:03

Rudzia lubi tę wiadomość

• Justinka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ja to mam się z włoskami na nogach szybko rosną taki jak i wszędzie podpachami ah co dziennie golić trzeba bo tak szybko odrastają Tez tak macie :)mi na brzuchu sie nawet pojawiły małe jasne włoski haha i sterczą:|:D wczoraj taka zakręconą byłam dałam w sklepie polskim chlebek na ladę by pani policzyła wędlinami kupiłam i innych dupereli wstaje dzis rano i patrzę w szafkę a ja chleba nie mam :Dobłęd pani ekspedientka zapomniała mi chleba włożyć a mi sie wydawało ze chlebek miałam i zew szafce jest ale zaskoczenie hahaha
    To też urok ciąży ;) mi też rosną jak szalone, pamiętam też z poprzedniej ciąży że było tak samo :) gorzej jak brzuch był coraz większy i ciężko było z goleniem ;) a tu lato, wakacje więc wypadało nogi mieć ogolone ;) teraz będzie zima, więc będę mogła sobie odpuścić codzienne golenie, bo co drugi dzień może być wyczynem ;)

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Rudzia podrażnione masz gardło i to pewnie od tego ta krew, przy rzyganiu nieźle potrafi człowieka wymęczyć, ja czuję takie pocharatane gardło za każdym razem.
    KLUSKA-robotka jestem;) a nie Justinka:) hihih

KRYSTI dzięki za namiary, mam rossmana obok to pojde zaraz zwietrzyć temat:)
    Albo drogeria! Gdzieś musi byc farba ta

• kluska Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem Robotka alejak pisałam swojego posta to nie widziałam jeszcze Twojego bo na tel mi się nie odświeża na bieżąco. Widziałam jedynie post Justinki, który jest na poprzedniej stronie.

zrz6p07wtzdrpy2l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, Wy pracujecie w ciąży? Bo tak siedzę i mysle czy nie przesadzam z ta praca w przedszkolu

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justinka wrote:
    To też urok ciąży ;) mi też rosną jak szalone, pamiętam też z poprzedniej ciąży że było tak samo :) gorzej jak brzuch był coraz większy i ciężko było z goleniem ;) a tu lato, wakacje więc wypadało nogi mieć ogolone ;) teraz będzie zima, więc będę mogła sobie odpuścić codzienne golenie, bo co drugi dzień może być wyczynem ;)
    A juz nie mowię okolice bikin !!ja niewiem co to bedzie mój bedzie mi golił serio juz mu powiedziałam cieszył się ale frajdę miał:)))mówi ze to sexy jest i z dużą chęcią:)

‹‹ 119 120 121 122 123 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ