Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymiałam sie pochwalić kasztankiem, Jak wygląda po południu ale nie jest taki pokaźny jak był wczoraj
moze dlatego ze w koncu zrobilam kupkę?
ale wkleje, niech strace!!
No to dzisiaj kupiłam w tesco
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 22:01
Hela85, Klaudia90, Eweliśka, Fasia, Rudzia, haneczka, Krysti, Justinka, weronika86, Dajana28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam
Wszystkiego Najlepszego dla wszystkich Katarzynek
Robotka gratuluję córy!!!a ubranka świetne, aż w szoku jestem że z pepco, bo niedawno tam byłam i takich cudaśnych nie widziałam
A co do imienia mi Gaja też się podoba, ale mąż nie akceptuje...
Ja dziś miałam połówkoweCórcia nadal jest córcią tyle że bez imienia
Wszystko w jak najlepszym porządku
no i za każdym razem wychodzi, że ciąża o tydzień starsza i termin mam na 5.04 - więc Robotka proszę o korektę
WG USG jestem w 21t2d
Co do pomiarów to waży 416 g
BDP 4,60 /// HC 17,97 /// AC 16,23 /// FL 3,66
Zażyczyłam sobie filmik na płycie, bo praktycznie nie mam zdjęć i pamiątek z tych wizytno ale 30 zł kosztował ech za to że włożył gin płytkę...
Zaczęłam Was nadrabiać, ale stwierdziłam że napisze co u nas i dokończę czytanieUfff jeszcze 9 stron
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 15:38
Hela85, Robotka1, Fasia, haneczka, Eweliśka, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:To na bank wina kupy!
Ale kasztanek rośnie, nie ma co
)
Patrzyłam wczoraj na te czapeczki, też chciałam kupić
haneczka, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eweliśka wrote:Dziewczyny wyjaśnijcie proszę bo jestem całkiem ciemna...jeśli mój pracodawca zatrudnia kilka tys pracowników to czy przelew na L4 będę dostawała od pracodawcy a on sam rozliczy sie z ZUSem? A co za tym idzie przelewy będą do mnie docierały w tym samym dniu co do pozostałych pracowników?
Zgadzam się z Fasią, że raczej tak jest. Ja jestem na zwolnieniu już ponad 33 dni w roku, a przelew zawsze dostaję przed końcem miesiąca, tak jak wypłatę, czyli płaci mi pracodawca. Pracuję w banku, który też zatrudnia b. wiele osób. Zastanawiam się tylko jak to jest z zasiłkiem macierzyńskim. Czy jego też będzie płacił pracodawca, czy już ZUS? Tego nigdzie nie znalazłam. Może wiecie? -
Aha i Katarzynki wszystkiego najlepszego:)
się nie spijcie dzisiaj tym pikolo:P:P:P
A czapeczki mam chyba ze 2 po córci takie neutralne:)ale wiadomo jak się skuszę:P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 15:48
Robotka1, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
AMY super ciuszki:) było coś fajnego na dziewczynki??? korci mnie aby dziś jechać
aaa i ja ktoś nie obeznany to w biedrze są dady dwójki 156 sztuk za 49.90 oraz jeszcze 3 i 4 ale nie wiem ile w paczce, ale dużo bo to te kartonowe pudła, chyba podjadę po pracy:)
a jest ktoś kto chce ode mnie pół opakowania duphastonu? zostało mi po staraniach i chętnie wyślę-za free;) -
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:AMY super ciuszki:) było coś fajnego na dziewczynki??? korci mnie aby dziś jechać
aaa i ja ktoś nie obeznany to w biedrze są dady dwójki 156 sztuk za 49.90 oraz jeszcze 3 i 4 ale nie wiem ile w paczce, ale dużo bo to te kartonowe pudła, chyba podjadę po pracy:)
a jest ktoś kto chce ode mnie pół opakowania duphastonu? zostało mi po staraniach i chętnie wyślę-za free;)
BYła fura zajebistych ciuchów dla dziewczynek!!!! musisz pojechać obejrzećFasia lubi tę wiadomość
-
Amy wrote:BYła fura zajebistych ciuchów dla dziewczynek!!!! musisz pojechać obejrzeć
jade
FASIA a ile ten trivagin kosztuje? u mnie problemy że hejEweliśka, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywczoraj miałam ochotę na figle więc przystawiam się do męża i widzę że on też chętny ale mówi że odkąd wie że mamy córę to tak głupio mu ze sprzętem tam wjeżdżać i małą straszyć, no głupek, musiałam mu w google poszukać przekrój baby w ciąży z narządami itp. żeby zobaczył ze to wszystko od siebie jest oddalone, macica, szyjka zamknięta itd. i mała na pewno nic nie zobaczy, przekalkulował w głowie no i uległ
iwonka1077, Fasia, Gosha, Lali, mantissa, sylvia007, haneczka, KasiaKwiatek, Justinka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
A dziewczyny jescze jedno! Macie prblemy z hemoroidami? Jesli tak to co bierzecie? bo kurcze, im wiekszy nacisk macicy to czuje ze cos tam sie robi... nie chce zeby podczas porodu wylazl caly czy pekl, czy w ogole -dyskomfort, wiecie... A po porodzie i tak sie pewnie jakis zrobi...