Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Eweliśka wrote:a kawa Wam mnie nie pomaga? ja wezme ze dwa łyki i prosto do kibelka:D
serio czasami dwa razy rano tak mnie czysci jak przed porodem
Eweliśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:GOSHA uważaj z hemoroidami, ja miałam problem po porodzie, a całą ciąże prześmigałam bez nich.
pogadaj z lekarzem, coś na pewno wymyślicie. -
Dzięki! Czyli dobry wybór
Ale oglądałam wczoraj chyba ze 100 takich aukcji ciuszkowych i dużo jest szmelcu. Szukałam też pod kątem pory roku, w końcu do 6 m-cy będziemy mieli lato, a na allegro są głównie zimowe ciuchy dla bobasów.
Wrzucę Wam linka do innych aukcji tego sprzedawcy.
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=36770292
Nie wiem, czy wyprawka jest kompletna, bo to rozmiary od 56 do 68.Ale jak przyjdzie to z miłą chęcią się rozsiądę i podzielę je rozmiarami, policzę i będę dokładnie wiedzieć czego mi brakuje. A właściwie to nie mam pojęcia ile czego powinnam mieć. Są jakieś normy???
Doświadczone mamy, poratujcie, ile sztuk np body powinnam mieć dla danego rozmiaru?Fasia lubi tę wiadomość
-
Hela85 wrote:wczoraj miałam ochotę na figle więc przystawiam się do męża i widzę że on też chętny ale mówi że odkąd wie że mamy córę to tak głupio mu ze sprzętem tam wjeżdżać i małą straszyć, no głupek, musiałam mu w google poszukać przekrój baby w ciąży z narządami itp. żeby zobaczył ze to wszystko od siebie jest oddalone, macica, szyjka zamknięta itd. i mała na pewno nic nie zobaczy, przekalkulował w głowie no i uległ
Hela85, Fasia, haneczka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosha wrote:kurcze no ja wlasnie tez po porodzie mialam problemy, a teraz to taki nacisk tej macicy ze czuje ze cos tam juz sie robi, do porodu musze sie pozbyc!
Gosha lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:MIMKA te napisny na bodziakach urzekły męża mego więc wzięliśmy - słodkie są
GOSHA ja chyba mam hemoroidy .. jak jestem w toalecie to mi cosik tam wychodzi, jakaś glizda i mnie boli( da się tego pozbyć ??
ANGELA no właśnie przydałby mi się taki podgląd do ZUSu więc będę musiała pojechać
Tez musze sie poradzic lekarza jaka masc czy czopki, do porodu musimy sie wyleczyc, a po porodzie bedziemy leczyc nowe... -
nick nieaktualnya
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 19:46
Gosha, Hela85, mimka84, MartaAlvi, Fasia, Amy, Krysti, iwonka1077, haneczka, Klaudia90, CzaryMary, Eweliśka, Robotka1, KasiaKwiatek, mantissa, Justinka, weronika86, Rudzia, liloe, misia83, Dajana28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudia90 wrote:HELA - czyli rysunek pomógł? że ja na to wcześniej nie wpadłam ;P dziś wieczorem wygoogluję przekrój kobiety w ciąży i wybiję MŁOTKOBÓJCĘ mojemu z główki
Fasia jak gościu się odezwie to napiszę na forum
zmykam do domku,paWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 16:09
Fasia, Klaudia90 lubią tę wiadomość