Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:Oj, powiem Wam dziewczyny, że jednak przy dużym biuście, ale takim naprawdę dużym, powyżej D na pewno to ciężko jest i w dobrze dobranym staniku. Ja na przykład nie dam rady cały dzień do wieczora chodzić, muszę po pracy w domu ściągnąć, bo bolą mnie ramiona i plecy. A jak puszczę luzem, to nic nie równa się z tym uczuciem wolności
Ida lubi tę wiadomość
-
hwesta wrote:Dziwne uczucie jak tak po cipce i tylku kopie
Strasznie dziwne. Nie spodziewałam się w ogóle takich sensacji. Myślałam o słodkich kopniaczkach, które będzie mógł poczuć mąż przez brzuszek a tu mnie syn po jelicie grubym i cipce naparzahwesta, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Fasia- jak maly byl u mnie nisko to bardzo słabo go czulam. To nie było pukanie, tylko takie jakby przelewanie. Teraz jak sobie poszedł wyżej to czuje wyrazne pukania'
czasem mam wrażenie jak by mi pod żebro coś wchodziło czy to dziecko
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
MIMKA nie zapominajmy ze jesteśmy w ciazy
ja tez wczoraj zakupy, latanie po mieście i potem leżenie i dochodzenie do siebie itp. I tak sobie myśle ze to nasz czas, bo jak nie teraz to kiedy będziemy leżeć i sie byczyć... Potem czekają nas noce nieprzespane, hihi
Wiec odpoczywamy tyle ile możemy... Nikt nam tego teraz nie moze zabronić, potem tylko będziemy wspominać te 9 miesięcy jako jeden z najlepszych momentów w naszym życiumimka84, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja na nospie przeżyłam 1 trymestr bo bóle były znaczne a lekarz pozwolił 3X dziennie a ja raczej mniej stosowałam, tylko gdy bolało a za to więcej magnezu i teraz jest znacznie lepiej i tylko witaminy łykam.
Ja też na Madalińskiego zamierzam rodzić ale nie wiem czy to dobra decyzja, bo rózne opinie słyszałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 20:09
-
mimka84 wrote:Dziewczyny może pytanie wyda się głupie, ale jakie nosicie majciochy? Jakieś mega niskie, żeby pod brzuchem były, czy takie specjalne ciążowe naciągane na brzuch?
ja pod brzuchem nosze ale chyba kupie sobie jedne czy dwie pary takich wysokich moze beda wygodniejsze bo w tych mi nie wygodnie ;/
-
nick nieaktualnyJak bym czuła niepokój napewno bym do szpitala natychmiast jechała na kontrole mam opiekę 24h także luz nawet w nocy mozna do Rubislaw ward jeździć . Ostatnio minszyjke sprawdzali 3 razy wczoraj 4 i pani mówi ze jest super wszystko . Wiem ze się moze coś zmienić ale nie mysle o tym bo jest mi dobrze czuje się super i niech mi nikt nie wmawia ze moze coś się zmienić w ciagu paru dni do przesady .Ja rozumiem panikę dziewczyn którym się skraca naprawdę jest mi przykro bardzo i zyczę by to się poprawiło u was i tak bedzie . Każda z nas inaczej przechodzi ciąze .
-
nick nieaktualny