Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jak się nie da to trudno, najwyżej bede bazowala na Waszych opiniach i tych w necie. Chyba powoli odzyskuje wlasne " ja" Kombinuje jakby tu sie odnalezc w nowej rzeczywistości i sytuacji. To chyba przez to ze sie wygadalam Wam. Zeby tylko z dzidzia bylo ok. Caly dzien leze a mam wrazenue ze jakos mnie kluje, ciagnie czasem , nie wiwm czy to juz sie wsluchuje nadmiernie. Gin mi mowil ze raczej wtedy brzuch sie napina twardnieje niz kłuje
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:CzaryMary inflancka albo kijowska,bo tu i tu zarezerwowalam,na kijowska mam bliżej ale na Inflanckiej rodze
Bambi- niczym się nie przejmuj. Sluzymy pomoca w każdym aspekcie. Jak Ci się spodoba jakius wózek to mogę podjechac i Ci zrelacjonowac jak wygląda w realuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 19:31
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Ja chyba zwariuje, dzwoni domofon (5 minut temu )patrze przez okno i widzę jakiś facet odbieram i pytam słucham co słysze : Jestem z rady parafialnej i mam opłatki co łaska - kurde jest jeszcze listopad ! Ja do 24 grudnia już przejem się 'magią świąt'
Ja to raczej taki Grinch jestem jesli chodzi i święta ale jak ma sie dziecko w domu sytuacja sie trochę zmienia... Niech lubi Święta i dobrze je wspomina... Wiec i opłatek mysi byc!Rudzia, mantissa, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Ja na "szczęście" byłam przygotowana na najgorsze jeśli chodzi o ciążę czyli na leżenie od samego początku. "cieszę się" bo mogłam do tej myśli przywyknąć już dawno temu, nic mnie nie zaskoczyło. Trzymam mocno za nas wszystkie kciuki! Musimy się bardzo oszczędzać, a zaowocuje to naszymi pięknymi bąbelkami, które przyjdą na świat w przyszłym roku
)
Pytanie do dziewczyn, które czują dziecko bardzo nisko - jak mozna opisać to uczucie jak dziecko kopie lub się tam rusza? Bo mnie kopało wysoko, kolo pępka i czułam to pod dłonią i bez niej - wyraźne kopnięcia. Teraz dziecko chyba jest gdzieś na dole, nie czuję kopniaków na skórze, jest to uczucie jakby się ruszało gdzieś tam w środku, jakby bąbelki jakieś pękały. jak przykładam dłoń to może ze trzy razy poczułam jakby coś przepłynęło pod .. To normalne ? Martwię się, że dzidziol jest tak nisko i od kilku dni go nie czuję .. tzn jeśli to co opisałam to On to jest ok ale jeśli Wy czujecie inaczej no to zaraz się zestresuję na maxa
Fasia- jak maly byl u mnie nisko to bardzo słabo go czulam. To nie było pukanie, tylko takie jakby przelewanie. Teraz jak sobie poszedł wyżej to czuje wyrazne pukania'Fasia lubi tę wiadomość
-
Bo to wszystko zależy jak sie ułoży nam w brzuszku. Ja teraz tez 2 dni czuje go tez tak niziutko, wiec pewnie głowa ma na dole i grzebie cos tam raczkami
a moze te nasze dzieci solidarnie w tych tygodniach są troszkę niżej... Nie wiem..
. Myśle ze to nic niepokojącego. Bo hak sobie myśle ze macica sie kończy dopiero nad pępkiem to jakby nie było -ruchy musza byc jeszcze czasami gdzieś tam niżejCzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosha wrote:Bo to wszystko zależy jak sie ułoży nam w brzuszku. Ja teraz tez 2 dni czuje go tez tak niziutko, wiec pewnie głowa ma na dole i grzebie cos tam raczkami
a moze te nasze dzieci solidarnie w tych tygodniach są troszkę niżej... Nie wiem..
. Myśle ze to nic niepokojącego. Bo hak sobie myśle ze macica sie kończy dopiero nad pępkiem to jakby nie było -ruchy musza byc jeszcze czasami gdzieś tam niżejGosha lubi tę wiadomość
-
hwesta wrote:Fasia ja czuje jakby mnie nisko po cipce kopal i tylku :p mowilam o tym lekarzowi to mówił że na tym etapie dziecko jest jeszcze nisko i się przemieszcza po prostu i wsio ok
Ja mam dokładnie tak samo! Jak pierwszy raz poczułam kopniaczek a nie tylko bąbelki i to właśnie kopniaka w cipkę to aż karpika ze zdziwienia zrobiłamCzaryMary, Fasia lubią tę wiadomość