Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lali wrote:MlodaDamo , Bambi oszczedzajcie sie, wszystko bedzie dobrze. Ja w takiej sytuacji to bym tylko lezala, lepiej nie ryzykowac. I na pewno chodzilabym na kontrole co dwa tygodnie. Bedzie dobrze :*
Ps jak juz przesadze z tym mędzeniem, powiedzcie mi wprost :pmantissa, Lali, Fasia, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa miałam w 13 tyg szyjke nieco ponad 2 cm,rozwarcie na długości i lejek od wewnątrz czyli w górnej części rozwarcie,duphaston i nospa oraz oszczędzanie się pomogły, dziś na wizycie szyjka 5 cm i zamknieta,ale znowu biorę duphaston bo mam bóle brzucha,2 razy dziennie prawdopodobnie do końca ciazy i no spe 3 razy dziennie biorę od 13 tyg... będzie dobrze dziewczyny:)
Bambi85, Ola89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeeej ja dopiero wrocilam do domu.. caly dzien na miescie z siostra.. az brzuch mnie ciagnie tak
Patrzcie co kupiam Niuni
Justinka, Gosha, Bambi85, Ida, hwesta, Eweliśka, CzaryMary, Fasia, weronika86, mantissa, KasiaKwiatek, Krysti, Amy, misia83 lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Już wiem o co pytasz
Powiem ci że ja już miałam od nich kase raz wypłaconą - wtedy jeszcze konta nie miałam. Kase przyslali mi 19 listopada a zwolnienie miałam do 7 listopada i za te zwolnienie zapłacił mi pracodawca za 33 dni i za resztę 4 dni musiał mi zapłacić już zus i wypłacił mi 300 zł. I w tym przypadku przy datcie decyzji mam wpisaną datę 12 listopada a kase miałam 19.
W tym miesiącu mogę już na bierząco sprawdzać bo w ogóle gdyby to że założyłam tam konto bym się nie zkminiła że miałam od nich wpłatęMyślałam że czekasz na pierwszą kasę
No nic ja czekam do 8.12 jak nic się nie zmieni to się tam przejdę -
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:My dziś byliśmy oglądać wózki i ceny są kosmiczne!!! I chyba się na ten zdecydujemy http://sklep-baby.pl/index.php/action,product,nr,1,sub,17,id,3.html ciekawe czy można go gdzieś obejrzeć w Warszawie
Bardzo fajnywg mnie Tako ma najladniejsze wozki i opinie dobre
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Mnie lekarz mój dziś uspokoił bardzo,teraz już co 2 tyg będę u niego,od stycznia szkoła rodzenia, kupowanie wozka,lozeczka... zleci
Oby do trzeciego trymestru potem maluchy juz szybko przybierają na wadze i są silniejsze. Ja teraz wizytę mam za 3 tyg ciekawe czy skróci mi się ta szyjka tez się trochę tym martwie -
hwesta wrote:Rudzia ja właśnie chyba od Ciebie z listy zgubilam ten wózek
Podoba sie nam i cena normalna
No ja na Tako napalona od poczatkuale na poczatku chcialam Tako City Move ale ostatnii zdecydowslam sie na Tako Baby Heaven
i ten bede miala na 100%
hwesta lubi tę wiadomość
-
Kurde wyprawka tez sie msrtwie, konczylismy mieszkanie potem przeprowadzka wiec zajmowalam sie tym, dla dzidzi mielusmy zaczac od grudnia kompletowac a tu klops. Jak utkne w łóżku na dluzej to nawet wyprawki takiej jak bede chciala nie kupie, no wiekszosc moge zamowic w necie ale np taki wozek... zadnego na zywo jeszcze nie dotykalam. Ufam mezowi ale facet to facet.
-
nick nieaktualny
-
Bambi85 wrote:Kurde wyprawka tez sie msrtwie, konczylismy mieszkanie potem przeprowadzka wiec zajmowalam sie tym, dla dzidzi mielusmy zaczac od grudnia kompletowac a tu klops. Jak utkne w łóżku na dluzej to nawet wyprawki takiej jak bede chciala nie kupie, no wiekszosc moge zamowic w necie ale np taki wozek... zadnego na zywo jeszcze nie dotykalam. Ufam mezowi ale facet to facet.
Ojj Kochana
Szczerze to ja wozek tez w ciemni kupuje bo nie mam mozliwosci sprawdzenia go wczesniej, bazuje tylko na ooiniach w necie.. -
Aha no chyba ze tak. Ale juz kiedys mialam Ci pisać Rudzia, ze ten baby heaven polecala mi moja przyjaciolka, bardzo wymagajaca, smieje sie sama ze prawie doktorat z wózków zrobila wiec mysle ze to dobry wybor, ale chciałabym chociaz dotknac sobue na zywo kilka modeli faworytow i zdecydować
Rudzia lubi tę wiadomość