X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:58

nick nieaktualny, Bambi85, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 19:47

Rudzia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FASIA gość z allegro odpisał że można przyjechać osobiście obejrzeć czy odebrać te rzeczy,że jak się zdecyduję to poda adres i telefon i się umówimy także nie wiem co myśleć jak chcesz ryzykuj może będzie ok, pamiętaj jakbyś jednak zdecydowała się kupić te rzeczy żeby gość ubezpieczył paczkę i podał Ci link do śledzenia przesyłki

ja póki co też nie narzekam na nic w tej ciąży, w poprzedniej niby tez nie było problemów ale schizowałam co chwilę, a to zakuło a to to i tamto i latałam spanikowana do lekarzy i szpitala bo lepiej dmuchać na zimne,teraz jestem spokojniejsza bo bogatsza w doświadczenia i nawet chciałabym pracować jak najdłużej ale zobaczymy jak się ułoży

nick nieaktualny, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAA już sierpniówki otworzyły wątek :D Jak ten czas zapierdziela :)

Anka1501, nick nieaktualny, Eweliśka lubią tę wiadomość

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam się nie wkręcałam no może pisałam,że mnie niepokoją pewne rzeczy,bo nie znam się dobrze na swoim ciele niestety i nie wiem kiedy coś jest dobrego a co złego nie potrafię rozpoznać,u lekarza zawsze było wsio dobrze a teraz jednak przeczułam,że coś jest nie tak ale wierze,że będzie dobrze.

mimka84, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie racje z doszukiwaniem się objawów widzę to naprawdę u siebie ale ja mam juz taki charakter jestem bardzo przejmującą się osoba i przejmuje się nawet jak ktoś na mnie źle spojrzy walcze z tym ale mowie to juz taki głupi charakter no i u mnie nakrecanie mnie przez innych ale obiecuje postaram się poprawić :)

mimka84 lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sory kobiety widze ze ja tu tylko zamęt robie ,nawet napisać nie mozna ze się dobrze czuje .Do przesady Obracanie kota ogonem chodziło mi o szyjke a jest ZD super więcej lajków dajcie koleżance brawo nic tu po mnie .

mimka84 lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MłodaDama wrote:
    Ja tam się nie wkręcałam no może pisałam,że mnie niepokoją pewne rzeczy,bo nie znam się dobrze na swoim ciele niestety i nie wiem kiedy coś jest dobrego a co złego nie potrafię rozpoznać,u lekarza zawsze było wsio dobrze a teraz jednak przeczułam,że coś jest nie tak ale wierze,że będzie dobrze.

Będzie dobrze :)

A jak odczuwalas te twardnienia brzucha? Rzeczywiście robił się bardzo twardy czy jeszcze jakoś inaczej to czulas?

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Sory kobiety widze ze ja tu tylko zamęt robie ,nawet napisać nie mozna ze się dobrze czuje .Do przesady Obracanie kota ogonem chodziło mi o szyjke a jest ZD super więcej lajków dajcie koleżance brawo nic tu po mnie .

Kristi to jest może przykre ale chyba normalne ze jak którąś pisze o jakiś problemach a my ich nie mamy to doceniany nasza beztroskie i się z tego cieszymy ale moim zdaniem to nie oznacza iz źle zyczymy komuś innemu

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się w 100%. Sama straciłam dziecko w 16 tygodniu i powiem szczerze, że nie doszukuje się niczego złego a bóle mam ciągle. Jeśli cos się dzieje to poprostu mówię o tym lekarzowi. Muszę się cieszyć ciążą i myśleć pozytywnie, bo to jest lepsze dla mojego dziecka niż ciągłe zmartwienie

nick nieaktualny, Ida, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny wspierajcie się nawzajem a nie doszukujcie u innych złych zamiarów wobec siebie,czasem ktoś źle zrozumie i wyrwie coś z kontekstu albo piszemy z telefonów i zdanie nie zawsze wyjdzie tak zrozumiałe jak chcemy, nie wydaje mi się żeby Krysti komukolwiek źle życzyła czy coś w ten deseń, wystarczy poczytać od początku wątek, to chyba ostatnia osoba która by miała coś złego na myśli a często jej się obrywa za to że jest szczera

nick nieaktualny, Nadzieja84, Rudzia, Ewelcia, Lali, nick nieaktualny, Gosha, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Nadzieja84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti ja wiem, że jesteś osobą pełną empatii wielokrotnie to okazałaś i masz w sobie dużo pozytywnej energii, którą chciałaś zarazić a wyszło to źle zrozumiane. Nie obrażaj się, bo to forum Cie potrzebuje. Wszystkie jedziemy na jednym wózku i pamiętajcie, że ważne jest aby się wspierać a nie doszukiwać dziury w całym. Nie widzimy swoich min, emocji i nadinterpretujemy co ktoś napisze czego ofiarą stała się Krysti.
    Zostań z nami!

nick nieaktualny, nick nieaktualny, mantissa lubią tę wiadomość

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • MłodaDama Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem tak na początku myślałam,że po prostu brzuch mi rośnie i ta skóra się napina no coz dziecko tez sie tam rozpycha ,mialam maly brzuszek a nagle w 18tyg mnie wypchalo i tak juz fajnie rośnie ale problem był codziennie ,są dni kiedy najlepiej jakbym schylona chodziła,bo tak skóra ciągnie do przodu szczegolnie po bokach i w srodku przy pepku no i brzuch jest wtedy twardy.Jak dotknę to po prostu czuje mocno napiętą skóre i twardy brzuch.Także wgl nie myślałam o tym w zły sposób jednak ok dwa dni temu zaczelam myslec czy to jest normalne.I powiedziałam lekarce o tym zbadala mnie i faktycznie nie jest to dobry znak i tyle no.Nic sobie nie wkrecalam.Ciesze sie moim dzidziusiem jak tylko moge codziennie jednak zawsze jest tam w srodku jakas iskierka strachu i niepewnosci wtedy rozmawiam o tym z wami,z bliskimi no i teraz opowiedzialam to lekarce tak jak powinno byc.Nie doszukuje sie zlego,bo bym chyba z nerwow umarła.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 21:07

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti siedz tu babo i nigdzie nie idź :-)

nick nieaktualny, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nigdy nikomu złe nie życzyłam zawsze wspieram , ale chyba moge się cieszyć ze jest u mnie dobrze ze się czuje super , przecież nie . Bez sensu . To juz napisać nie moge ze się dobrze czuje .

Nadzieja84, nick nieaktualny, Lali, nick nieaktualny, Ola89 lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti daj spokój :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od dziś proszę nie lajkować moich postów!!! :P

nick nieaktualny, Rudzia, Bambi85, Fasia, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej dziewczyny niedługo matkami będziecie bądźcie poważne. Ja sie nawet nie udzielam w sprzeczkach słownych... Ale myśle ze forum jest po to żeby napisać ze mam problem z szyjka bo jakby nie było strona jest dla kobiet w ciazy, czy np ze boli mnie przykładowo głowa czy dupa, tak sama jak mozna pisać ze czujemy sie z dzidzia rewelacyjnie.

Nie trzeba odpisywać na każdy post jak ktoś nie chce, chyba ze bijemy na rekordy postów itp.

Wiec cieszmy sie tutaj ze sie swietnie czujemy jak i narzekajmy na nasze problemy, a jeżeli cos kogoś irytuje to omijajmy tematy itp ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, sylvia007, kluska lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ja nigdy nikomu złe nie życzyłam zawsze wspieram , ale chyba moge się cieszyć ze jest u mnie dobrze ze się czuje super , przecież nie . Bez sensu . To juz napisać nie moge ze się dobrze czuje .

Oczywiście, że możesz :) ja też się dobrze czuje :D (mimo że wszystko mnie boli) :)

Ewelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha - Ty mądra kobieta jesteś :-)

Proponuje zamknąć temat.

Kto jest za?

Rudzia, nick nieaktualny, Anka1501, Gosha, Bambi85, nick nieaktualny, sylvia007, Fasia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 1128 1129 1130 1131 1132 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ