Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFASIA gość z allegro odpisał że można przyjechać osobiście obejrzeć czy odebrać te rzeczy,że jak się zdecyduję to poda adres i telefon i się umówimy także nie wiem co myśleć jak chcesz ryzykuj może będzie ok, pamiętaj jakbyś jednak zdecydowała się kupić te rzeczy żeby gość ubezpieczył paczkę i podał Ci link do śledzenia przesyłki
ja póki co też nie narzekam na nic w tej ciąży, w poprzedniej niby tez nie było problemów ale schizowałam co chwilę, a to zakuło a to to i tamto i latałam spanikowana do lekarzy i szpitala bo lepiej dmuchać na zimne,teraz jestem spokojniejsza bo bogatsza w doświadczenia i nawet chciałabym pracować jak najdłużej ale zobaczymy jak się ułoży
Krysti, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tam się nie wkręcałam no może pisałam,że mnie niepokoją pewne rzeczy,bo nie znam się dobrze na swoim ciele niestety i nie wiem kiedy coś jest dobrego a co złego nie potrafię rozpoznać,u lekarza zawsze było wsio dobrze a teraz jednak przeczułam,że coś jest nie tak ale wierze,że będzie dobrze.
mimka84, Hela85, Krysti lubią tę wiadomość
-
Macie racje z doszukiwaniem się objawów widzę to naprawdę u siebie ale ja mam juz taki charakter jestem bardzo przejmującą się osoba i przejmuje się nawet jak ktoś na mnie źle spojrzy walcze z tym ale mowie to juz taki głupi charakter no i u mnie nakrecanie mnie przez innych ale obiecuje postaram się poprawić
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MłodaDama wrote:Ja tam się nie wkręcałam no może pisałam,że mnie niepokoją pewne rzeczy,bo nie znam się dobrze na swoim ciele niestety i nie wiem kiedy coś jest dobrego a co złego nie potrafię rozpoznać,u lekarza zawsze było wsio dobrze a teraz jednak przeczułam,że coś jest nie tak ale wierze,że będzie dobrze.
Będzie dobrze
A jak odczuwalas te twardnienia brzucha? Rzeczywiście robił się bardzo twardy czy jeszcze jakoś inaczej to czulas?
-
Krysti wrote:Sory kobiety widze ze ja tu tylko zamęt robie ,nawet napisać nie mozna ze się dobrze czuje .Do przesady Obracanie kota ogonem chodziło mi o szyjke a jest ZD super więcej lajków dajcie koleżance brawo nic tu po mnie .
Kristi to jest może przykre ale chyba normalne ze jak którąś pisze o jakiś problemach a my ich nie mamy to doceniany nasza beztroskie i się z tego cieszymy ale moim zdaniem to nie oznacza iz źle zyczymy komuś innemuHela85 lubi tę wiadomość
-
Zgadzam się w 100%. Sama straciłam dziecko w 16 tygodniu i powiem szczerze, że nie doszukuje się niczego złego a bóle mam ciągle. Jeśli cos się dzieje to poprostu mówię o tym lekarzowi. Muszę się cieszyć ciążą i myśleć pozytywnie, bo to jest lepsze dla mojego dziecka niż ciągłe zmartwienie
Hela85, Ida, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny wspierajcie się nawzajem a nie doszukujcie u innych złych zamiarów wobec siebie,czasem ktoś źle zrozumie i wyrwie coś z kontekstu albo piszemy z telefonów i zdanie nie zawsze wyjdzie tak zrozumiałe jak chcemy, nie wydaje mi się żeby Krysti komukolwiek źle życzyła czy coś w ten deseń, wystarczy poczytać od początku wątek, to chyba ostatnia osoba która by miała coś złego na myśli a często jej się obrywa za to że jest szczera
CzaryMary, Nadzieja84, Rudzia, Ewelcia, Lali, Krysti, Gosha, KasiaKwiatek, Amy lubią tę wiadomość
-
Krysti ja wiem, że jesteś osobą pełną empatii wielokrotnie to okazałaś i masz w sobie dużo pozytywnej energii, którą chciałaś zarazić a wyszło to źle zrozumiane. Nie obrażaj się, bo to forum Cie potrzebuje. Wszystkie jedziemy na jednym wózku i pamiętajcie, że ważne jest aby się wspierać a nie doszukiwać dziury w całym. Nie widzimy swoich min, emocji i nadinterpretujemy co ktoś napisze czego ofiarą stała się Krysti.
Zostań z nami!CzaryMary, Krysti, mantissa lubią tę wiadomość
-
Powiem tak na początku myślałam,że po prostu brzuch mi rośnie i ta skóra się napina no coz dziecko tez sie tam rozpycha ,mialam maly brzuszek a nagle w 18tyg mnie wypchalo i tak juz fajnie rośnie ale problem był codziennie ,są dni kiedy najlepiej jakbym schylona chodziła,bo tak skóra ciągnie do przodu szczegolnie po bokach i w srodku przy pepku no i brzuch jest wtedy twardy.Jak dotknę to po prostu czuje mocno napiętą skóre i twardy brzuch.Także wgl nie myślałam o tym w zły sposób jednak ok dwa dni temu zaczelam myslec czy to jest normalne.I powiedziałam lekarce o tym zbadala mnie i faktycznie nie jest to dobry znak i tyle no.Nic sobie nie wkrecalam.Ciesze sie moim dzidziusiem jak tylko moge codziennie jednak zawsze jest tam w srodku jakas iskierka strachu i niepewnosci wtedy rozmawiam o tym z wami,z bliskimi no i teraz opowiedzialam to lekarce tak jak powinno byc.Nie doszukuje sie zlego,bo bym chyba z nerwow umarła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 21:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nigdy nikomu złe nie życzyłam zawsze wspieram , ale chyba moge się cieszyć ze jest u mnie dobrze ze się czuje super , przecież nie . Bez sensu . To juz napisać nie moge ze się dobrze czuje .
Nadzieja84, Hela85, Lali, KasiaKwiatek, Ola89 lubią tę wiadomość
-
Ej dziewczyny niedługo matkami będziecie bądźcie poważne. Ja sie nawet nie udzielam w sprzeczkach słownych... Ale myśle ze forum jest po to żeby napisać ze mam problem z szyjka bo jakby nie było strona jest dla kobiet w ciazy, czy np ze boli mnie przykładowo głowa czy dupa, tak sama jak mozna pisać ze czujemy sie z dzidzia rewelacyjnie.
Nie trzeba odpisywać na każdy post jak ktoś nie chce, chyba ze bijemy na rekordy postów itp.
Wiec cieszmy sie tutaj ze sie swietnie czujemy jak i narzekajmy na nasze problemy, a jeżeli cos kogoś irytuje to omijajmy tematy itpCzaryMary, KasiaKwiatek, Hela85, sylvia007, kluska lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:Ja nigdy nikomu złe nie życzyłam zawsze wspieram , ale chyba moge się cieszyć ze jest u mnie dobrze ze się czuje super , przecież nie . Bez sensu . To juz napisać nie moge ze się dobrze czuje .
Oczywiście, że możeszja też się dobrze czuje
(mimo że wszystko mnie boli)
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny