Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mimka odezwala sie w zwiazku z moja i mlodej damy sprawą, zupełnie rozumiem intencje tej wypowiedzi i sie z nia w 100% zgadzam, tez niekogo nie chciala nia urazic. Wypowiedz Kristi jakos mnie nie dotknela, bo juz troche Was "poznalam" i Wasz styl bycia i wypowiedzi i jestem pewna ze zadna z nas nie chce nikogo urazic albo zrobic przykrosc. Chociaz tak jak piszecie, kazdy moze miec problem roznej natury, i zadna z nas nie przewidzi niestety co ktora jeszcze spotka
. Z drugiej strony bywaly juz probley z plamieniem czy z wysokim cisnieniem i jakos wtedy nawet nie przeszlo mi doglowy zeby obwieszczac ze mam dobre cisnienie i nie plamie, ale widac kazdy jest inny i moze dlatego swiat jesttaki ciekawy. Noooo... koniec przekazu
mimka84, liloe lubią tę wiadomość
-
Krysti pisz, że się dobrze czujesz. To takie polskie, że ludzie narzekają i wstydzą się tego co dobre! A trzeba pisać o dobrych rzeczach, bo to daje pozytywne nastawienie a nie ciągle jak mi jest źle, a mi jeszcze gorzej a inna napisze a ja to całkiem już źle mam. Nie o to chodzi by się licytować w problemach. Jesli takie są to jestesmy po to by się wspierać i wysłuchać ale jesli problemów nie ma to tymbardziej powinnysmy to czytać i mieć nadzieje że tak będzie do końca i cieszyć się z czyjegoś szcześcia!
Gosha, Krysti lubią tę wiadomość
-
Bo niestety słowo pisane nie oddaje naszych emocji. Gdyby jedno zdanie powiedzieć z różnych perspektyw( krzycząc, płacząć , z troską czy ze śmiechem) to różnie go zinterpretujemy. A czytająć zdanie interpretujemy je tak jak je przeczytamy. My nadajemy ton i emocje temu co czytamy. Po drugie nie zawsze potrafimy przekazać to co mamy do powiedzenia piszać kilka zdań. Dlatego np Ja opisuje eseje, epopeje i opowiadania chcąć jak najdokładniej przekazać co mam na myśli by nie było niedomówień a i tak nie zawsze to wychodzi.
Krysti odkąd tutaj jestem nauczyłam się czytać z większym obszernym zrozumieniem bo ona poprostu pisze zwięźle i na temat nie rozwijając swoich wypowiedzi do rozmiarów książkowych.Krysti, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie się przykro robi jak którejś coś jest naprawdę boli Bo tez się zrzylam z wami bardzo i czuje się jak w domu , kiedy wchodzę tu to z chęcią nie z przymusu bo tak chce .
mimka84, Bambi85, hwesta, Nadzieja84, KasiaKwiatek, Hela85, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Ja! Ja! Ja! Obiecuję też uroczyście, że nie napiszę już słowem o skracającej się szyjce, zatwardzeniach, wzdęciach, problemach z goleniem bobra czy innych mogących stworzyć na forum zamęt i niepokój.
CzaryMary, Bambi85, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnye a ja będę pisać o goleniu bobra jak mi się zachce, jak mnie cóś zaboli też, choć na razie nie dolega mi nic w chwili obecnej
łeb pękał wczoraj, dziś padam na twarz po pracy bo się zmachałam
a na razie oznajmiam, że szyjkę mam długą, brzuch mnie nie boli, czasem pociągnie przy gwałtowniejszym ruchu i tyle, ciążą się cieszę, jestem spokojna
wspieram wśród Was te, które gorzej się czują lub mają kłopoty, mam nadzieję, że to przelotne
buzialllHela85, Bambi85, Fasia, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja tam wczoraj się opitoliłam na dole hehe fakt nie latwo ale jeszcze sytuacja nie zmusila mnie do wołania chłopa do pomocy haha ;P Mmmm mam oponki z tesco w razie w hahah i czyham na nie ale kurcze...taka najedzona juz jestem;P
Oczywiście dziewczyny to forum jest po to by się wspierać w złych chwilach,chwalić w dobrych proste.Cieszę sie,ze wiele z was nie ma problemów jest dobrze oby tak dalej: u mnie taka wiadomość no coz wyzaliłam się dziękuje ,że odpisałyście ,wsparłyście mnie wiem,że wszystkie jesteśmy razem jedne odpiszą drugie ominą no cóż te co ominą są ze mną myślami heheh xdWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 21:29
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jestesmy tu po to, zeby sie wspierac! Ja sie ciesze, ze ktos sie czuje dobrze, wspolczuje i staram sie wesprzec te ktore maja problemy. Mysle, ze Bambi albo MlodaDama nie czuja sie urażone, ze ktoras z nas cieszy sie ze nie ma takich problemow.
Mnie dzis łeb nie boli i czuje sie taka szczesliwaBambi85, Krysti lubią tę wiadomość
-
Mnie mąż trymerem zjeżdza całość. Nie mogę pozwolić sobie teraz na wrastające włoski a takie niestety mam, więc jedzie trymerem boberowe futro przy okazji się napatrzy i na tydzień mu starcza bo się nawet nie domaga by co nieco umoczyc:D
mimka84, CzaryMary, Lali, Gosha, Krysti, sylvia007, Fasia, mantissa, liloe, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny