Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie dziewczyny z szpitalnego łóżka. Od razu jak przyszlam musialam sie przebrac mialam ktg ktore wyszlo dobrze hehe potem przebadal mnie lekarz na fotelu , pobrano mi krew. Potem zaprowadzili na oddzial patologi ciazy i sobie leze. Mialam tez usg dopochwowe wychodzi na to ze nie mam niewydolnosci szyjki macicy , bo ma 4cm . Przez brzuch usg tez dobrze maluch od rana mi towarzyszy. Dostalam karte ruchow i o 3 porach dnia musze je liczyc. O 12 naliczylam 46ruchow w ciagu godziny hehe. A reka od wenflonu boli jak cholera
. Ile tu zostane hmm nic mi na razie nie wiadomo.
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMłodaDama wrote:Witam sie dziewczyny z szpitalnego łóżka. Od razu jak przyszlam musialam sie przebrac mialam ktg ktore wyszlo dobrze hehe potem przebadal mnie lekarz na fotelu , pobrano mi krew. Potem zaprowadzili na oddzial patologi ciazy i sobie leze. Mialam tez usg dopochwowe wychodzi na to ze nie mam niewydolnosci szyjki macicy , bo ma 4cm . Przez brzuch usg tez dobrze maluch od rana mi towarzyszy. Dostalam karte ruchow i o 3 porach dnia musze je liczyc. O 12 naliczylam 46ruchow w ciagu godziny hehe. A reka od wenflonu boli jak cholera
żeby im oddali pieniądze z nfztu ;P
-
Dzięki, później tylko pozostanie praca żeby się w tą spódnicę zmieścić:p
Teraz mi trochę głupio że napisałam, że mi się taki spacer marzy a niektóre z Was muszą leżeć. Mnie po prostu szkoda psinki, bo to głupiutkie małe musi się wybiegać a leniwa pani nie zabiera jej na spacer. Ale mamy ją trzy tygodnie, i tyle razy była kłuta, że się przemęczymy dla swiętego spokoju.
-
Hela85 wrote:patrzcie jakie słodkości
Mam takie skarpetki Converse tylko ze rozowe i biale i sa mega zajebisteno i wczorsj kupilam trampeczki Converse tez super
takie porządne
Hela85, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
MłodaDama wrote:Witam sie dziewczyny z szpitalnego łóżka. Od razu jak przyszlam musialam sie przebrac mialam ktg ktore wyszlo dobrze hehe potem przebadal mnie lekarz na fotelu , pobrano mi krew. Potem zaprowadzili na oddzial patologi ciazy i sobie leze. Mialam tez usg dopochwowe wychodzi na to ze nie mam niewydolnosci szyjki macicy , bo ma 4cm . Przez brzuch usg tez dobrze maluch od rana mi towarzyszy. Dostalam karte ruchow i o 3 porach dnia musze je liczyc. O 12 naliczylam 46ruchow w ciagu godziny hehe. A reka od wenflonu boli jak cholera
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 19:36
-
nick nieaktualny
-
a ja po wizycie z polozna, u niej to wogole mialam 7.5 kg do przodu od poczatku ciazy, ale jednak nie marudzila, mowi ze widzi ze mam ogromny brzuch itp, taka budowa ciala, hihi
Badanie moczu ok, nie ma bialkacisnienie wyszlo w koncu tez w normie
Serce syna wali jak dzwon, a ulozenie posladkowe.... ale ma jeszcze czasAmy, sylvia007, mimka84, Fasia lubią tę wiadomość
-
...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 20:01
-
Hej dziewczyny.
Młoda Damo dobrze, że z szyjka ok.
A ja dzisiaj od rana byłam opiekunką w przedszkolu Gabi na Andrzejkach
tak się wytanczylam przez 2 godziny z dziećmi, że pod koniec to już więzadła mocno mi o sobie przypomniały, a w domu musiałam nospe łyknac, bo macica tak się napieła, że aż się odrobinę przestraszyłam. Ale było bardzo fajnie, dzieciaczki super się bawiłyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 14:03
mimka84, Gosha lubią tę wiadomość