Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Czyli to sie co godzine liczy ? A jak dziecko tak jak moje jest aktywne raz na dobe? tzn ja tylko wieczorami go czuję to coś złego ?
Fasia, ja też tam mam, że tylko wieczorami kilka puknięć. Mój lekarz powiedział, że to ni złego na tym etapie, że na częste kopniaki jeszcze przyjdzie czas.Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 20:01
Fasia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a czaicie cos w rozmiarach czapek??
http://www.smyk.com/cool-club-czapka-dziewczeca-rozmiar-36-38,p1099129894,ubranka-dla-dzieci-p
te mi sie podobają, chciałabym kupić takie żeby pasowały do śpioszków ok rozm 62.
A tu podaja takie rozmiary:
36/38 40/42 44/46 48/50 -
MartaAlvi, Angela89, Justinka, Fasia, mimka84, misia83, Jaga, Gosha, kluska, Hela85, CzaryMary, Krysti, weronika86, KasiaKwiatek, Amy, Klaudia90, Dajana28 lubią tę wiadomość
-
Młoda Dama wypoczywaj:) no i wyłaź stamtąd szybko
mówicie że po urodzeniu będziecie wszystko kupować dzidzi a nie sobie?? Amy
dupa prawda:D lubię ubierać córę ale sobie nie szczędziłam nigdyi nie mam zamiaru:P
chyba serio jestem egoistką
GOSHA fajny zestawik:) pomyśl że w Pl to nic nie dostaniemy:P
WERA a Ty gdzie???Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eweliśka wrote:Dziewczyny a czaicie cos w rozmiarach czapek??
http://www.smyk.com/cool-club-czapka-dziewczeca-rozmiar-36-38,p1099129894,ubranka-dla-dzieci-p
te mi sie podobają, chciałabym kupić takie żeby pasowały do śpioszków ok rozm 62.
A tu podaja takie rozmiary:
36/38 40/42 44/46 48/50a teraz 50 cm
ale on ma małą głowę
więc jak łatwo się domyśleć weź te 36/38
-
JESTEM
August jest nadal Augustem
Wazy 270g i ma udko dlugie na 3cm, slyszalam nawet puls pepowiny
150u/min. Kazalam zmierzyc szyjke, przez brzuch 4cm. To ok?
Pani powiedziala, ze waga ok, moglabym nawet wiecej przytyc.
sylvia007, Eweliśka, Fasia, mimka84, MartaAlvi, Robotka1, Justinka, Ewelcia, Gosha, mantissa, Hela85, CzaryMary, Krysti, weronika86, KasiaKwiatek, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:MANTISSA to dobrze, ze nie tylko ja tam rzadko czuję synka
HWESTA nie nakręcam się, notylko się zaczęłam zastanawiać, bo u MłodejDamy tyyyyyle ruchów, że ja taką ilość to może w tydzień uzbieram
ale jak to normalne to oki
SYLVIA ślicznie rośniecie) i jaka gruba? kopa chcesz?
PSOTKA super, ze Augustowi nic nie odpadłomi też gin kazała troszkę więcej przytyć, a ja mam jakiś średni apetyt ..
Ja niestety ale mam apetyt ale na slodycze -
hehe ej to ja tylko mam giganta w brzuchu z kością udową powyżej 4cm??? no weźcie nie wygłupiajcie się ;p
Justinka tak czytam czytam, że Twój Tymonek miał 30cm a teraz 50cm i sobie myślę wcześniak? dopiero potem doczytałam że to obwód głowy
HWESTA ależ ślicznie ta Alicja brzmi:D
a ja przytyłam 2 kgWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 14:41
weronika86 lubi tę wiadomość