Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hela85 wrote:no cena jest zaporowa ale w ciąży to stwierdziłam że postawie na jakość i stabilność a że chodzę prawie kilometr do pracy to ważne bym orłów nie wywijała na lodzie
W ogóle buty to powinny być porządne, nie ma co za bardzo oszczędzać, oczywiście nie mówię o tych drogich strasznie markach ale tak żeby były skórzane i wygodne, bo o stopy trzeba dbaćHela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymisia83 wrote:Dziewczyny, muszę się Wam przyznać że jestem straszną egoistką. Zamiast coś dziecku to sobie wczoraj zamówiłam spódnicę. Ma mnie motywować, aby po ciąży znów dobrze wyglądać
-
nick nieaktualnymisia83 wrote:Dziewczyny, muszę się Wam przyznać że jestem straszną egoistką. Zamiast coś dziecku to sobie wczoraj zamówiłam spódnicę. Ma mnie motywować, aby po ciąży znów dobrze wyglądać
odpokutowane
Fasia, weronika86, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hela85 wrote:no cena jest zaporowa ale w ciąży to stwierdziłam że postawie na jakość i stabilność a że chodzę prawie kilometr do pracy to ważne bym orłów nie wywijała na lodzie
-
nick nieaktualny
-
A co do zakupów dla dziecka, to wczoraj moi rodzice mnie zamurowali, do tej pory to mi mama mówiła, że za wcześnie na zakupy żebym sobie spokój dała itp a wczoraj coś przebąknęłam że chcę jechać do ikei a mama na to żebym tak nie czekała bo zaraz nie będzie mi się chciało, żeby jechać jeszcze przed świętami także wycieczka chyba w niedzielę, no i rodzice i łóżeczko chcą małemu kupić i wózek, także trochę wydatków nam odpadnie
Amy, misia83, mimka84, Rudzia, Hela85 lubią tę wiadomość