Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHela85 wrote:Amy biorę na tapetę dzisiaj ten film co napisałaś, lubię się tak emocjonalnie wychłostać, polecam też Zaginiona dziewczyna- co potrafi zrobić kobieta gdy mąż ją zdradza, w życiu bym nie wpadła na takie pomysły
ale jak już jest do ściągnięcia to też obejrzę
dzięki za info
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustinka wrote:Witam
Tak mnie nakręciłyście z tymi ubrankami z tesco że dziś wieczorem też się wybiorę, mam nadzieję że jeszcze coś będzie!Bo to co pokazywałyście to jest przesłodkie!!!
AAA i teraz chodząc po sklepach jakoś bardziej ciągnie mnie do ubranek dla chłopców, chyba przez ten przesyt różowego dla dziewczyneki uwierzcie synka też można super ubrać i może wybór jest mniejszy, ale większość z tego się podoba
Amy, Fasia lubią tę wiadomość
-
Hela85 wrote:Amy biorę na tapetę dzisiaj ten film co napisałaś, lubię się tak emocjonalnie wychłostać, polecam też Zaginiona dziewczyna- co potrafi zrobić kobieta gdy mąż ją zdradza, w życiu bym nie wpadła na takie pomysły
bo jak tak to dziękuję
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:moja kuzynka była w kinie i też mi polecała:) a on też się zalicza do chłosty emocjonalnej??
bo jak tak to dziękuję
Amy, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHela85 wrote:może nie chłosty ale lekko się można zszokować jakie to baby są popierd.... , niech mąż obejrzy z Tobą:)nawet jak facet przez sekundę pomysli o zdradzie to po tym filmie mu się odechce
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja w piątek idę na maraton od 22 4 filmy pod rząd a w tym - Bogowie, Miasto44, Obywatel i Służby specjalne... ech nie wiem jak wysiedzę pewnie do 5 rano
no i takie mocne filmy chyba, a ja też teraz nie mogę oglądać jakiś drastycznych lub zbytnio trzymających w napięciu hehe najwyżej utnę sobie drzemkę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A dziewczyny od kiedy jest ta wyprzedaż w tesco? Bo dziś bym musiała jechać specjalnie a jutro będę miała wizytę u gin a obok jest tesco, tylko czy jutro coś jeszcze będzie??? hehe