Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny.
Fasia leżysz cały czas? Masz leżeć. Jak się siedzi czy chodzi to dzieci się nisko przemieszczają a jak się poleży to mają wiekszą szanse pójść troszkę wyżej. Na połówkowym pytałam bo też czuję Małego bardzo nisko i myślałam, że to źle.
Bambi Ty też leż i wstawaj tylko siku. Moja znajoma miała bardzo krótką szyjkę 24 mm w 23 tc i kazali jej leżeć. Teraz - 30tc ma 35 mm a groziło jej leżenie w szpitalu do końca ciąży. Więc Bambi głowa do góry i leżymy.
Amy i Robotka piękne brzuszki. Mój jest wielki ale to dlatego, że mam tłuszczyk i 156 cm wzrostu. Do tego ciągle coś jem... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Ja jestem dość wredna więc może to moje dziecko też i masz rację ?
Spoko, zadzwonię i zobaczymy co powie. Najchętniej poczekałabym do poniedziałku, bo wtedy mam wizytę ale mąż się mega martwi i obiecałam, że zadzwonię. W sumie ma rację, bo lepiej to sprawdzić. Najwyżej zaleci to co Olka30 bierze - nospa i magnez - czyli to co sama łykam..
no i przemówił głos rozsądku!
zadzwoń uspokoisz siebie i mężaFasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:NIc nie łykam :)ostatnie moje wyniki znów były ciut gorsze od poprzednich, robiłam je w czwartek. Hematokryt jest najbardziej niepokojący bo w ciązy powinien być minimum 35
erytrocyty 3,54 norma 4,00- 5,20
hemoglobina 10,50 norma 12,00-16,00
hematokryt 30,60 norma 36,00-46,00
a ogólnie chyba nie takie drastyczne te spadki - miewałam w swoim życiu gorszą anemię ale przed dzidzią się troszkę leczyłam, więc teraz nie jest najgorzejGinekolog mi nic nie przepisuje, zobaczę co jutro powie, bo mam wizytę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Ja jestem dość wredna więc może to moje dziecko też i masz rację ?
Spoko, zadzwonię i zobaczymy co powie. Najchętniej poczekałabym do poniedziałku, bo wtedy mam wizytę ale mąż się mega martwi i obiecałam, że zadzwonię. W sumie ma rację, bo lepiej to sprawdzić. Najwyżej zaleci to co Olka30 bierze - nospa i magnez - czyli to co sama łykam..
a zmieniajac temat jak twoja szafa gotowaz zeby nam pokazac czy nie bardzo??????Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 11:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Hematokryt 34,5
nie jest najgorzej
ale co lekarz to inna profilaktyka, więc ciekawe czy CI coś zaleci
mój na razie się nie przejmuje moją anemią
edit - teraz widzę, że już ci zaleciłWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 11:34
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Mi przepisał zelazo,ale się wymadrzam znów i nie biorę :p femibion zaczelam przedwczoraj brac,wystarczy mam nadzieje :p za 2 tyg idę na morfologie i glukoze to się okaze
będzie widział po wynikach czy bierzesz czy nie, heheiwonka1077 lubi tę wiadomość
-
hwesta wrote:Mi przepisał zelazo,ale się wymadrzam znów i nie biorę :p femibion zaczelam przedwczoraj brac,wystarczy mam nadzieje :p za 2 tyg idę na morfologie i glukoze to się okaze
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:Amy ja przy takiego hemoglobinie bralam zelazo w poprzedniej ciazy teraz 12,2 na razie wiec nie biore...
żadnych witamin prenatalnych - kompletne nic
i dobrze, ja nie lubię łykać (tabletek!)
Robotka1, liloe, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny