Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:no właśnie:P a tak to się musiałam wrócić i zobaczyć
na szczęście właśnie skończyłam śniadanie:D bułeczki z serkiem wiejskim i pomidorem i croissant z czekoladąpopijany ulubionym sokiem:D
Amy wiesz jak żałowałam że wczoraj do tego tesco nie pojechałam?? ale nie chciało mi się i własnie żeby zapełnić ten czas wyciągnęłam ubrania ktore dostałam od kuzynki:) odłożyłam te do pół roczku żeby je wyprać( czasem te na pół roku są na 3 miesięczne dzidzi) i mój niedosyt związany z ubraniami dla córki zmalał
heheh ja też musiałam iść i poszukać tego uszczerbku
to jest tak jak z: - nie ruszaj bo gorące!! do póki łapy nie wsadzę to nie uwierzę
croissant to część sniadania czy już zaczęłaś obiad od dupy strony? (deser)
No żałuj ! ja się tam jeszcze wybieram po jakiś dresik dla Olka bo przecie nie wytrzymIEM
ja właśnie nie mam gdzie pogrzebać w małych ciuchach bo pewnie dopiero w grudniu je dostanę, więc się odważyłam w końcu coś kupić i chyba pójdzie teraz lawinaRobotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:Amy śliczne buciki ja wczoraj w Tesco widzialam twój bodziak ale wysoko wisiał a mąż gdzieś polazl grr czapeczek ni ma już u mnie ale kupiłam koszulkę na lato i sskarpetki:)razem 14zl jeszcze te bodziaki chyba kupię zastanawiam się nad biało żółtymi ujdzie dla chłopca?
bylebyś go w kieckę nie ubrała
Fajne rzeczy są nie?
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Iwonka hihi nie nie:) choć teraz nie obraziłabym się jakby się okazał chłopiec:) ale potem już nie:) szybciutko się przyzwyczajam do mojej córci:D choć jeszcze dziwnie to brzmi w wymmowie:P
a ubranka serio, mam wszystkie po dziewczynce więc i ona nosiła te niebiesko żółte:)
zresztą jakbym wam pokazała zdjęcie wszystkiego co mam to uwierzcie że RÓŻ zabija -
Amy wrote:croissant to część sniadania czy już zaczęłaś obiad od dupy strony? (deser)
to część drugiego śniadania
7.30 zupa mleczna z płatkami kukurydzianymi
10.00 dwie kajzerki z serkiem i pomidorem + ten croissant
a obiadu nie bedzie:)
mam jeszcze jabłko, marchewkę i jogurt naturalny:PAmy lubi tę wiadomość
-
Robotka ja zgagi nie miałam ć córcia a włosów tyle miarę ze kucyki można było robić teraz ma mniej ale co zrobić
Amy no brzusio twój fajny no kup dresiki też się nad nimi zastanawiam hihi u mnie też lawina poszła mąż nie marudzi to korzystam:)Robotka1, Amy lubią tę wiadomość
-
Hello i ja sie witam , nadal depresyjnie i do dupy ale tak juz chyba mi zostanie. Super brzuszki, super ciuszki. Jak uwielbialam oglądać te male ubranka chociaz w necie to po poniedziałku mi przeszlo
.
Uszczerbku na talerzu tez nie zauwazylam za pierwszym razem ake rzeczywiście tam jest hih : pAmy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Amy tez jestem blada jak dupa :p jakiego podkładu uzywasz??
do tej pory używałam podkłądu z Lorealu - True match odcień N1 - szukałam W1 ale u mnie w rossmanie niestety nigdy go nie było...
a w wakacje troszkę się mi buzia opaliła i skusiłam się na inny Max factora bo ten loreal spływał z mojej buzi.
Max factor nude 47 - to jest najjaśniejszy, ale niestety jak z buzi schodzi opalenizna to jest strasznie ciemny - ale na wakacje super, bo się długo trzyma na twarzy
hwesta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Brzuszek ... twardy jak kamyk, ciągnął do dołu jakiś się ciężki zrobił, nie mogłam się wyprostować jak szłam siku, bo mnie cholernie wszystko na dole bolało, nawet leżeć nie mogłam na żadnym z boków tylko na wznak co mi się nie zdarza. Nałykałam się magnezu i nospy i przeszło. Mąż kazał do gin dzisiaj dzwonić i powiedzieć co i jak .. Ale już jest ok, oby tak zostało.
Jeszcze mnie Julek denerwuje, bo zmienił lokalizację na tą strasznie niską i Go już tak nie czuję jak wtedy kiedy mnie kopał koło pępka ..najczęściej właśnie nisko czuję.
a z tym twardnieniem brzucha - przynajmniej zadzwoń do lekarki i zapytaj co masz robic w takich syt - bo twardnienie, twardnieniem ale jak ty się wyprostować nie możesz, to już tak bezboleśnie nie brzmi... dobrze, że ci przeszło ale mimo wszystko zadzwon i opowiedz co ci dolegało wczoraj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 10:42
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:Hello i ja sie witam , nadal depresyjnie i do dupy ale tak juz chyba mi zostanie. Super brzuszki, super ciuszki. Jak uwielbialam oglądać te male ubranka chociaz w necie to po poniedziałku mi przeszlo
.
Uszczerbku na talerzu tez nie zauwazylam za pierwszym razem ake rzeczywiście tam jest hih : p
musisz myśleć pozytywnie
-
nick nieaktualnyWitam, dziś wolne i jeszcze się wyleguje w łóżku ale zaraz lecę do kuchni bo robicie smaka i człowiek poleżeć nie może
oglądałam wczoraj tak popaprany film że nie wiem, o agencie cofającym się w czasie by nie dopuszczać do przestępstw, okazało się że na początku był dziewczyną potem poznał i zakochał się w sobie z przyszłości ale już facecie(przeszedł operację ) i mięli razem dziecko a tym dzieckiem okazał się być on sam, czyli w skrócie sam ze sobą zrobił siebie,masakra aż mnie głowa rozbolałaAmy, mantissa, weronika86, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny