X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy tez jestem blada jak dupa :p jakiego podkładu uzywasz??

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    no właśnie:P a tak to się musiałam wrócić i zobaczyć:D

na szczęście właśnie skończyłam śniadanie:D bułeczki z serkiem wiejskim i pomidorem i croissant z czekoladą :D popijany ulubionym sokiem:D

Amy wiesz jak żałowałam że wczoraj do tego tesco nie pojechałam?? ale nie chciało mi się i własnie żeby zapełnić ten czas wyciągnęłam ubrania ktore dostałam od kuzynki:) odłożyłam te do pół roczku żeby je wyprać( czasem te na pół roku są na 3 miesięczne dzidzi) i mój niedosyt związany z ubraniami dla córki zmalał:D

heheh ja też musiałam iść i poszukać tego uszczerbku :D :P
    to jest tak jak z: - nie ruszaj bo gorące!! do póki łapy nie wsadzę to nie uwierzę :P
    croissant to część sniadania czy już zaczęłaś obiad od dupy strony? (deser) :P
    No żałuj ! ja się tam jeszcze wybieram po jakiś dresik dla Olka bo przecie nie wytrzymIEM :P
    ja właśnie nie mam gdzie pogrzebać w małych ciuchach bo pewnie dopiero w grudniu je dostanę, więc się odważyłam w końcu coś kupić i chyba pójdzie teraz lawina :P

Robotka1 lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 10:25

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    Amy śliczne buciki ja wczoraj w Tesco widzialam twój bodziak ale wysoko wisiał a mąż gdzieś polazl grr czapeczek ni ma już u mnie ale kupiłam koszulkę na lato i sskarpetki:)razem 14zl jeszcze te bodziaki chyba kupię zastanawiam się nad biało żółtymi ujdzie dla chłopca?
    pewnie, że ujdzie :D bylebyś go w kieckę nie ubrała :D Fajne rzeczy są nie? :)

iwonka1077 lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka hihi nie nie:) choć teraz nie obraziłabym się jakby się okazał chłopiec:) ale potem już nie:) szybciutko się przyzwyczajam do mojej córci:D choć jeszcze dziwnie to brzmi w wymmowie:P

a ubranka serio, mam wszystkie po dziewczynce więc i ona nosiła te niebiesko żółte:)
    zresztą jakbym wam pokazała zdjęcie wszystkiego co mam to uwierzcie że RÓŻ zabija :P

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    croissant to część sniadania czy już zaczęłaś obiad od dupy strony? (deser) :P

to część drugiego śniadania :D

7.30 zupa mleczna z płatkami kukurydzianymi
    10.00 dwie kajzerki z serkiem i pomidorem + ten croissant :P

a obiadu nie bedzie:)
    mam jeszcze jabłko, marchewkę i jogurt naturalny:P

Amy lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka ja zgagi nie miałam ć córcia a włosów tyle miarę ze kucyki można było robić teraz ma mniej ale co zrobić:)
    Amy no brzusio twój fajny no kup dresiki też się nad nimi zastanawiam hihi u mnie też lawina poszła mąż nie marudzi to korzystam:):)

Robotka1, Amy lubią tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello i ja sie witam , nadal depresyjnie i do dupy ale tak juz chyba mi zostanie. Super brzuszki, super ciuszki. Jak uwielbialam oglądać te male ubranka chociaz w necie to po poniedziałku mi przeszlo :(.
    Uszczerbku na talerzu tez nie zauwazylam za pierwszym razem ake rzeczywiście tam jest hih : p

Amy lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy Nio a tylko te z żółtym mi się podobały i te białe z napisami ewentualnie:)

Amy lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Amy tez jestem blada jak dupa :p jakiego podkładu uzywasz??

do tej pory używałam podkłądu z Lorealu - True match odcień N1 - szukałam W1 ale u mnie w rossmanie niestety nigdy go nie było...
    4c48b3e1e2af2ec9med.jpg

a w wakacje troszkę się mi buzia opaliła i skusiłam się na inny Max factora bo ten loreal spływał z mojej buzi.
    Max factor nude 47 - to jest najjaśniejszy, ale niestety jak z buzi schodzi opalenizna to jest strasznie ciemny - ale na wakacje super, bo się długo trzyma na twarzy
    b778eb3636c9e9d7med.jpg

hwesta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Brzuszek ... twardy jak kamyk, ciągnął do dołu jakiś się ciężki zrobił, nie mogłam się wyprostować jak szłam siku, bo mnie cholernie wszystko na dole bolało, nawet leżeć nie mogłam na żadnym z boków tylko na wznak co mi się nie zdarza. Nałykałam się magnezu i nospy i przeszło. Mąż kazał do gin dzisiaj dzwonić i powiedzieć co i jak .. Ale już jest ok, oby tak zostało.
    Jeszcze mnie Julek denerwuje, bo zmienił lokalizację na tą strasznie niską i Go już tak nie czuję jak wtedy kiedy mnie kopał koło pępka ..
    mój też się przemieszcza, codziennie gdzie indziej kopie - koło pępka powiem ci że bardzo rzadko :) najczęściej właśnie nisko czuję.
    a z tym twardnieniem brzucha - przynajmniej zadzwoń do lekarki i zapytaj co masz robic w takich syt - bo twardnienie, twardnieniem ale jak ty się wyprostować nie możesz, to już tak bezboleśnie nie brzmi... dobrze, że ci przeszło ale mimo wszystko zadzwon i opowiedz co ci dolegało wczoraj

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 10:42

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    Hello i ja sie witam , nadal depresyjnie i do dupy ale tak juz chyba mi zostanie. Super brzuszki, super ciuszki. Jak uwielbialam oglądać te male ubranka chociaz w necie to po poniedziałku mi przeszlo :(.
    Uszczerbku na talerzu tez nie zauwazylam za pierwszym razem ake rzeczywiście tam jest hih : p
    No jak depresyjnie i do dupy!!!
    musisz myśleć pozytywnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, dziś wolne i jeszcze się wyleguje w łóżku ale zaraz lecę do kuchni bo robicie smaka i człowiek poleżeć nie może

oglądałam wczoraj tak popaprany film że nie wiem, o agencie cofającym się w czasie by nie dopuszczać do przestępstw, okazało się że na początku był dziewczyną potem poznał i zakochał się w sobie z przyszłości ale już facecie(przeszedł operację ) i mięli razem dziecko a tym dzieckiem okazał się być on sam, czyli w skrócie sam ze sobą zrobił siebie,masakra aż mnie głowa rozbolała

Amy, mantissa, weronika86, Krysti lubią tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny o żadnej depresji nie ma mowy, cieszymy się maluchami a problemy miną, dbajcie tylko o siebie i maluchy i będzie dobrze :)

Krysti lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy w ogole trudno mi sie mysli a ty jeszcze kazesz pozytywnie, za duze wymagania : p

liloe lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 :) mi tak tłumaczy lekarz :p i pewnie ma rację. Mąż w pracy,siedze sama bleeeee

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najważniejsze jest to, że szybko takie problemy są diagnozowane, najgorzej jak się lekceważy...

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Ola89 :) mi tak tłumaczy lekarz :p i pewnie ma rację. Mąż w pracy,siedze sama bleeeee

I bardzo dobrze :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    Amy w ogole trudno mi sie mysli a ty jeszcze kazesz pozytywnie, za duze wymagania : p

stawiaj wysokie poprzeczki :D ani się nie obejrzysz a problemy pójdą w pizdiet :P

Bambi85, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela - mózgojebny film :P

Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość

‹‹ 1137 1138 1139 1140 1141 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ