Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
liloe wrote:CZARY dzięki za cynk. Włączam tv
ROBOTKA możesz sprać, mały klapsik nie jest złya ciuszki piękne. Ja chyba jako jedyna mam lenia i nie chce mi się latać za dzieciowymi ciuchami.
A nie lepiej skrzyknąć się na 01.04 - jest szansa, że na święta wyjdziemy do domu
Ja mam nadzieję , że uda mi się namówić mojego gina na cesarke 8 kwietnia:D
Urodziłabym w swoje urodziny :DDDDweronika86 lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:
ja dzisiaj rowniez wkraczam w 22tc
przybil piatala
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Jaga wrote:Ja mam nadzieję , że uda mi się namówić mojego gina na cesarke 8 kwietnia:D
Urodziłabym w swoje urodziny :DDDDtylko 16ego...poczatkowo mialam termin na 11ego teraz na 8 ego a znajac zycie urodze blisko moich urodzin
-
Bambi85 wrote:nie ma glupich pytan, najwyzej odpowiedzi
ja nie mam specjalnych ciazowych, ale mam kilka takich par, z podobnego materialu, jakby takiego miekkiego, troche elastycznego w ktorych mi bardzo wygodnie. Najwygodniej mi z takich z h%m tylko nie wiem jak opisac material, duzo ich tam jest, gladkie, bez zadnej koronki, chyba biale, czarne i cieliste, jalk pojdziesz sie rozejrzec na pewno domyslisz sie o ktore mi chodzi
-
KasiaKwiatek wrote:Hewsta ja już chodzę, polecam bo fajnie, ale poczekaj do nowego roku na zapisy, bo na razie jesteśmy ostatnią grupą bezpłatną na ten rok i nie wiadomo czy miasto da od stycznia nowe fundusze, zaglądaj na fb szpital inflancka oni tam na bieżąco wrzucają informacje. Jak nie masz fb to spoko mogę Ci dać znać jak coś się pojawi
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGosha wrote:Nieee... chcialam was zainspirowac
to tylko 2 minutki roboty...
tak wyglądały moje treningowe posiłkioczywiście bez fety
mniam! ślina już na podłodze
CZA było kupić śliniaki a nie butyteraz by się przydały
Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:jakbyś nie napisała to nikt by nie zauważył
hehe
na szczęście właśnie skończyłam śniadanie:D bułeczki z serkiem wiejskim i pomidorem i croissant z czekoladąpopijany ulubionym sokiem:D
Amy wiesz jak żałowałam że wczoraj do tego tesco nie pojechałam?? ale nie chciało mi się i własnie żeby zapełnić ten czas wyciągnęłam ubrania ktore dostałam od kuzynki:) odłożyłam te do pół roczku żeby je wyprać( czasem te na pół roku są na 3 miesięczne dzidzi) i mój niedosyt związany z ubraniami dla córki zmalał -
nick nieaktualnyFasia wrote:Cześć Laseczki
Mąż mnie chciał wieczorem tj o północy jak wrócił do szpitala wieźć ale nałykałam się tabsów i ból przeszedł..
ROBOTKA Ty to masz brzuchola moja Drogaśliiiiiczny! A ciuszki przesłodkie
) fajnie, że można też dziewczynce cosik niebieskiego ubrać, bo wszyscy mówią, że to chłopięcy kolor.
AMY no kasztanek pierwsza klasa !!swoją drogą wyglądasz na zdjęciu jak taka sliczna porcelanowa laleczka
) zakochana w nich byłam jak byłam mała
)
A co cię bolało???
A dziękuję, w życiu już kilka razy ktoś mnie porównał do lalki z porcelany
nie wiem o co w tym chodzino blada jestem jak dupa to fakt bo nie mogę się opalać
-
Witam z rana próbuje was nadrobic tyle stron nadrukowac ,
Robotka no też pomyślałam że masz nadzieję na chłopca jeszcze:)
Gosha tak mnie jedzeniem męczyć jak w łóżku jeszcze leżę??
Amy śliczne buciki ja wczoraj w Tesco widzialam twój bodziak ale wysoko wisiał a mąż gdzieś polazl grr czapeczek ni ma już u mnie ale kupiłam koszulkę na lato i sskarpetki:)razem 14zl jeszcze te bodziaki chyba kupię zastanawiam się nad biało żółtymi ujdzie dla chłopca?
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki,ja po sniadanku pizamuje jeszcze
wczoraj rozmawialiśmy z mężem o wyprowadzce z Warszawy w przyszłym roku żeby dziecko miało dzieciństwo normalne
tyle tylko,ze ok 100-120 km bo mąż musi z dwa razy w tyg w biurze być w Warszawie, jakieś propozycje miejscowości????
))
mantissa lubi tę wiadomość
-
FASIU ja jestem puszysta w porównaniu do Ciebie:) więc Ty przodujesz w brzuszku
a wiecie że pierwotnie było tak że różowe dla chłopca a niebieskie dla dziewczynki?? to chyba nawet z biblii pochodzi:)
a potem ludzie to zmodyfikowali:D
moja szwagierka ubiera syna w rózowe po domu bo takie dostała akurat:P i żyje ? żyje:D
ja mam zamiar dużo niebieskiego ubierać księżniczce:D
ale nie mam zgagi takiej jak przy córce , czy to znaczy ze będę mieć łyse dziecko?weronika86 lubi tę wiadomość