Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLali wrote:No, no coraz ladniejszy ten Twoj brzuszek, ja to mam gorzej bo tyja mi rece i nogi
chociaz teraz tyje zdecydowanie mniej niz w pierwszej ciazy, wtedy to jechalam 4 kilo co miesiac
zawsze miałam problem w tymi partiami ciała :] po porodzie się za siebie weźmiemy
już nei mogę się doczekać!!
4kg co miesiac to faktycznie sporo - porobiły Ci się rozstępy na skórze? -
nick nieaktualnyMartaAlvi wrote:Cześć Dziewczyny
Amy, musiałaś kuźwa wrzucać te cudne buciki? Mam dziś inne rzeczy na głowie niż latanie do tesco a MUSZĘ tam teraz pojechać! Cudny kasztanek!
Mi się śniły nad ranem jakieś koszmary, że byłam na połówkowym i mi lekarz nie chciał nagrac płytki i odesłał mnie z kwitkiem i się biedna straszliwie popłakałam
Miłego dnia Dziołszki!
musiałamjedz i zobacz jakie są fajne rzeczy - dla dziewczynek jest tyle pięknych poprzecenianych rzeczy, że ja się tam rozpływałam!!
hehe ale sena mnie się śniło dziecko (pewnie moje) i nie umiałam mu ubrać czapeczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 08:43
-
Ani jednego rozstepu nie mam:)!! To jakis cud nad Wisla a smarowalam tylko oliwka dwa razy dziennie! Ale wtedy zle znosilam ciaze i tylko jadlam i lezalam:) a teraz z dzieckiem to wiadomo, ze non stop cos sie robi i na spacery chodzimy.
-
dzień dobry:D
oficjalne powitanie w 22 tygodniuja tylko tak na szybko, mam trochę pracy:P więc wybaczcie że tak tylko o sobie
a te dwa kompleciki to prawdopodobnie na wyjście ze szpitala:) są takie maciupkie:D
Amy, MartaAlvi, Lali, CzaryMary, Jaga, Krysti, weronika86, Fasia, Hela85, mantissa, misia83, sylvia007, Ewelcia, Dajana28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLali wrote:Ani jednego rozstepu nie mam:)!! To jakis cud nad Wisla a smarowalam tylko oliwka dwa razy dziennie! Ale wtedy zle znosilam ciaze i tylko jadlam i lezalam:) a teraz z dzieckiem to wiadomo, ze non stop cos sie robi i na spacery chodzimy.
O widzisz to masz elastyczną skóręja też smaruję się tylko oliwką ale tylko na noc
ja też się coś ruszam, ale mało, ale będę na zwolnieniu to zacznę ten basen w końcu na ten mój kręgosłup i też może jakoś dupa się znów ujędrni
-
Amy wrote:Robotka nie przepraszaj
wszyscy wiedzą żeś egoistka
haha właśnie mi to słowo gdzieś zginęłoEGOISTKA
ja dokończę pracę pierwszą turę i będę skakać po pamiętnikach:D
ehh a Ciebie wyyebało niesamowicie
Amy, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywłaśnie mówię koledze, byłam rano w tesco i zobacz co kupiłam. WYciągam te buty z torebki podnoszę do góry nad monitor, żeby zobaczył a on:
-co to?????? breloczek???
haahhahahaha
załamał mnieCzaryMary, KasiaKwiatek, Fasia, mantissa, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzien dobry:)
Ja juz w 19tym tygodniu!
Dzisiaj USG!!! o 11:00. (chociaz pewnei znowu bede musiala czekac 2h!)
Mam nadzieje ze moj August jest nadal Augustem i ma pieknego pisiorka
Czary mary - wygladasz przeslicznie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 09:16
Amy, KasiaKwiatek, Robotka1, Fasia, mantissa, Ewelcia, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:dzien dobry:)
Ja juz w 19tym tygodniu!
Dzisiaj USG!!! o 11:00. (chociaz pewnei znowu bede musiala czekac 2h!)
Mam nadzieje ze moj August jest nadal Augustem i ma pieknego pisiorka
Czary mary - wygladasz przeslicznie!
Kotka trzymam mocno zaciśniete kciuki za USG. Auguścik będzie jak nic
Ps. z Augustynki też byś się cieszyła, co ?