Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurczę nawet sie nie przyjrzalam czym sprawdzała moja gin cytologie u mnie.A co do tej biocenozy hmm spytam mojej ginki,bo nigdy nie wiadomo co tam siedzi hehe
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:dokladnie ! mam nadzieje ze juz nigdzie nie pobieraja patyczkiem bo i tak sie zdarzalo a wtedy taki wynik mozna do kosza wrzucic od razu
Ja kiedyś byłam i mi lekarz pobrał patyczkiem - ostatni raz u niego byłam.
Moja dr pobrała mi taka szczoteczką. -
Nadzieja84 wrote:Dzięki dziewczyny za odp. Muszę zapytać lekarza czy zrobi mi wymaz bo mam co miesiąc infekcje i tylko papierkiem sprawdza czy grzybki czy bakterie i lek na to daje a fajnie by było wiedzieć co dokładnie jest grane.
-
nick nieaktualny
-
poza tym poza badaniem moczu ogolnym mimo ze dobre powinno sie co jakis czas robic posiew, czy na pewno nie ma bakterii, a tez nie wszyscy to robią, raczej malo kto. Ja jaszcze w ciazy tez nie robilam, moze przed nastepna wizyta zrobie tez posiew
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też pomału uciekam,bo rano do szpitala trzeba się wyspać hehe co na autobus nie zaśpie;P także do jutra;p
-
MłodaDamo trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.
Ja wczoraj odwiedziłam Izbę Przyjęć bo od kilku dni mam taką wodnistą wydzielinę i bałam się że to wody się sączą. Na izbie sprawdzili że PH jest kwaśne więc ok ale to na dany moment. Nie są w stanie zagwarantować że za chwilę się coś nie zmieni.
Czytałam że może to po luteinie ale wcześniej takiego czegoś nie zauważyłam i wydało mi się to niepokojące.
Miewacie takie wodniste upławy? -
Dziewczyny jak myślicie wziąć ze soba piżame i kapcie w razie w na jutro?
tak sobie myślę ,bo bede sama i nie bardzo bedzie mial kto mi przywiez rzeczy az do poludnia az tż wroci. Ale kurde żadnej torebki nie mam tylko reklamowka została xd nie lubie torebek xd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 23:23
littletwig lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMłodaDama wrote:Dziewczyny jak myślicie wziąć ze soba piżame i kapcie w razie w na jutro?
tak sobie myślę ,bo bede sama i nie bardzo bedzie mial kto mi przywiez rzeczy az do poludnia az tż wroci.
Fasia mam nadzieje że gościu okaże się uczciwy, ja mimo wszystko bym się bała ale to przez moje przejścia, nie patrz na to
idę spać,dobranoc