X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka piłeczka słodka :D córcia się tam chowa, czy syn? bo nie mogę sobie przypomnieć, albo nawet nie wiem co lekarz u was stwierdził :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka trzymam kciuki żeby ogonek nadal był przyklejony :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Jaka piłeczka słodka :D córcia się tam chowa, czy syn? bo nie mogę sobie przypomnieć, albo nawet nie wiem co lekarz u was stwierdził :)

siusiak :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli mowa o bobrze to ja golę do zera, zawsze tak robiłam bo nie lubię tam mieć cokolwiek ;) nie mam żadnych infekcji z tego powodu i jak na razie widzę zwierzaka w miarę w całości, całkiem gibka jestem po całym życiu w sporcie i nie za ogromnym brzuchu :D :D :D ale myślę, że po nowym roku zacznę go tracić z oczu hihi

a w ogóle to dzień dobry, zaraz się zbieram do praco-szkoły

liloe, mimka84 lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    Polecam się, zawsze przytulę do pokaźnej mleczarni i pocieszę, nie to co zgryźliwa ciocia ROBOTKA :P
    Lilioe sprać Ci dupsko :D ? ja jestem realistką a nie marzycielką:D
    liloe wrote:
    ROBOTKA typowo dziewczyński brzuch, jakbym swój widziała. I śliczne ubranka, czy ty liczysz, że tam jakieś jajka wyrosną jeszcze cwaniaro? Bo kolorki takie mocno zachowawcze, błękitne, hmmm?? <żarcik>
    hehehe eee no nie licze na nic:D tak mi się spodobały te ubrania że postanowiłam je odłożyć i schować do czasu porodu do mojej komody żeby sobie je wyciągać i oglądać:D
    hehe no kolorki rzekła bym bardziej na chłopaka niż dziołszkę:) ale myśle że to dobra alternatywa dla różu ktorego i tak nie uniknę:P

Amy osz kurrrrfa dobry ten Twój kolega :P pewnie sam nie ma jeszcze dzieci :P

Amy lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    siusiak :)

o to chyba nie wiedziałam - nie chcę zmyślać :D
    więc gratuluję :)

CzaryMary lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

Amy osz kurrrrfa dobry ten Twój kolega :P pewnie sam nie ma jeszcze dzieci :P

ma dwoje - 22 lata syn i córka 16 :D
    on ma 44 lata :D

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Ty leniwcu jeden :D nie chce Ci się zaglądnąć na pierwszą stronę żeby się utwierdzić w przekonaniu???

Amy, weronika86 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    jeśli mowa o bobrze to ja golę do zera, zawsze tak robiłam bo nie lubię tam mieć cokolwiek ;) nie mam żadnych infekcji z tego powodu i jak na razie widzę zwierzaka w miarę w całości, całkiem gibka jestem po całym życiu w sporcie i nie za ogromnym brzuchu :D :D :D ale myślę, że po nowym roku zacznę go tracić z oczu hihi

a w ogóle to dzień dobry, zaraz się zbieram do praco-szkoły

ja też do zera i też nigdy żadnej infekcji nie miałam:) nawet teraz w ciąży jeszcze nic się nei przyplątało póki co (ODPUKAĆ)
    ja się ogolę nawet z zamkniętymi oczami :P mam nadzieję ze brzuch mi wcale nie będzie przeszkadzał :)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Ty leniwcu jeden :D nie chce Ci się zaglądnąć na pierwszą stronę żeby się utwierdzić w przekonaniu???

w ciąży jestem!! nei mogę za bardzo mózgu wysilać!!! :P

Robotka1, iwonka1077, Ewelcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie zajrzałam na pierwszą stronę. Wow, 2 kwietnia jaki obłożony!! Ciekawe ile z nas urodzi właśnie w tym terminie :)

• Jaga Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OMg dziewczyny jak znajde to wam pokaże małe ciuszki. Pamiętam jak młodego go w tym wywoziłam do domku i było z lekka przymałe ale poprostu musiałam. Czekam na antyrame i wezme je w antyramie powieszę u dzieciaków w pokoju bo są naprawde małe :D I gdzieś mam pierwsze buciory młodego też takie picuszki:D Z nich faktycznie breloczek można by zrobić:D

Piękne kształtne brzuszki i jakie chudzinki z was :) Zaczynam wpadać przez was w kompleksy , że taka maciora ze mnie:)

Amy lubi tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Kotka trzymam mocno zaciśniete kciuki za USG. Auguścik będzie jak nic :)
    Ps. z Augustynki też byś się cieszyła, co ? :)

Pewnie, mi tam w sumie bylo obojetne, chociaz teraz juz sie przyzwyczailam do mysli ze to chlopczyk i wolalabym zeby tak pozostalo :P

CzaryMary lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Własnie zajrzałam na pierwszą stronę. Wow, 2 kwietnia jaki obłożony!! Ciekawe ile z nas urodzi właśnie w tym terminie :)
    ja na bank przenoszę :D w sumie mam termin na 29 więc może do 2 się wyrobię :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    OMg dziewczyny jak znajde to wam pokaże małe ciuszki. Pamiętam jak młodego go w tym wywoziłam do domku i było z lekka przymałe ale poprostu musiałam. Czekam na antyrame i wezme je w antyramie powieszę u dzieciaków w pokoju bo są naprawde małe :D I gdzieś mam pierwsze buciory młodego też takie picuszki:D Z nich faktycznie breloczek można by zrobić:D

Piękne kształtne brzuszki i jakie chudzinki z was :) Zaczynam wpadać przez was w kompleksy , że taka maciora ze mnie:)
    maciora???!!! proszę mi się tu nie obrażać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    ja na bank przenoszę :D w sumie mam termin na 29 więc może do 2 się wyrobię :D

Może wszystkie skrzknijmy się na tego 2 kwietnia? Na wątku wywiesimy kateczkę " dziś zamknięte - rodzimy " i nie będzie zbędnego zamieszania ;) :P

Jaga - tak jak pisze Amy, więcej szacunku dla matki Twojego dziecka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 09:35

Amy, KasiaKwiatek, mimka84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaraz po przerwie na tvnie będzie mowa o ciele po ciąży. moze kogos zainteresuje temat.

Gosha lubi tę wiadomość

• Jaga Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała krągła niewywrotna :)
    Nic nie poradzę ale raczej jak modeleczka to ja nie wyglądam :P

weronika86 lubi tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary oglądam własnie też :D śliczne brzuszki macie dziewczyny-wszystkie, Robotka dalej jesteś moją faworytką razem z Fasią, macie równie duże brzuszki, normalnie pałace mają te Wasze dzieciaki :D
    Amy ja też na ślepo się ogolę, więc bez żalu pożegnam bobra na 3/4 miesiące, jak zatęsknię to zajrzę w lusterko ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 09:46

Amy, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 09:29

Amy, weronika86, mantissa lubią tę wiadomość

‹‹ 1135 1136 1137 1138 1139 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ