X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka piłeczka słodka :D córcia się tam chowa, czy syn? bo nie mogę sobie przypomnieć, albo nawet nie wiem co lekarz u was stwierdził :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka trzymam kciuki żeby ogonek nadal był przyklejony :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Jaka piłeczka słodka :D córcia się tam chowa, czy syn? bo nie mogę sobie przypomnieć, albo nawet nie wiem co lekarz u was stwierdził :)

siusiak :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli mowa o bobrze to ja golę do zera, zawsze tak robiłam bo nie lubię tam mieć cokolwiek ;) nie mam żadnych infekcji z tego powodu i jak na razie widzę zwierzaka w miarę w całości, całkiem gibka jestem po całym życiu w sporcie i nie za ogromnym brzuchu :D :D :D ale myślę, że po nowym roku zacznę go tracić z oczu hihi

a w ogóle to dzień dobry, zaraz się zbieram do praco-szkoły

liloe, mimka84 lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    Polecam się, zawsze przytulę do pokaźnej mleczarni i pocieszę, nie to co zgryźliwa ciocia ROBOTKA :P
    Lilioe sprać Ci dupsko :D ? ja jestem realistką a nie marzycielką:D
    liloe wrote:
    ROBOTKA typowo dziewczyński brzuch, jakbym swój widziała. I śliczne ubranka, czy ty liczysz, że tam jakieś jajka wyrosną jeszcze cwaniaro? Bo kolorki takie mocno zachowawcze, błękitne, hmmm?? <żarcik>
    hehehe eee no nie licze na nic:D tak mi się spodobały te ubrania że postanowiłam je odłożyć i schować do czasu porodu do mojej komody żeby sobie je wyciągać i oglądać:D
    hehe no kolorki rzekła bym bardziej na chłopaka niż dziołszkę:) ale myśle że to dobra alternatywa dla różu ktorego i tak nie uniknę:P

Amy osz kurrrrfa dobry ten Twój kolega :P pewnie sam nie ma jeszcze dzieci :P

Amy lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    siusiak :)

o to chyba nie wiedziałam - nie chcę zmyślać :D
    więc gratuluję :)

CzaryMary lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

Amy osz kurrrrfa dobry ten Twój kolega :P pewnie sam nie ma jeszcze dzieci :P

ma dwoje - 22 lata syn i córka 16 :D
    on ma 44 lata :D

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Ty leniwcu jeden :D nie chce Ci się zaglądnąć na pierwszą stronę żeby się utwierdzić w przekonaniu???

Amy, weronika86 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    jeśli mowa o bobrze to ja golę do zera, zawsze tak robiłam bo nie lubię tam mieć cokolwiek ;) nie mam żadnych infekcji z tego powodu i jak na razie widzę zwierzaka w miarę w całości, całkiem gibka jestem po całym życiu w sporcie i nie za ogromnym brzuchu :D :D :D ale myślę, że po nowym roku zacznę go tracić z oczu hihi

a w ogóle to dzień dobry, zaraz się zbieram do praco-szkoły

ja też do zera i też nigdy żadnej infekcji nie miałam:) nawet teraz w ciąży jeszcze nic się nei przyplątało póki co (ODPUKAĆ)
    ja się ogolę nawet z zamkniętymi oczami :P mam nadzieję ze brzuch mi wcale nie będzie przeszkadzał :)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Ty leniwcu jeden :D nie chce Ci się zaglądnąć na pierwszą stronę żeby się utwierdzić w przekonaniu???

w ciąży jestem!! nei mogę za bardzo mózgu wysilać!!! :P

Robotka1, iwonka1077, Ewelcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie zajrzałam na pierwszą stronę. Wow, 2 kwietnia jaki obłożony!! Ciekawe ile z nas urodzi właśnie w tym terminie :)

• Jaga Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OMg dziewczyny jak znajde to wam pokaże małe ciuszki. Pamiętam jak młodego go w tym wywoziłam do domku i było z lekka przymałe ale poprostu musiałam. Czekam na antyrame i wezme je w antyramie powieszę u dzieciaków w pokoju bo są naprawde małe :D I gdzieś mam pierwsze buciory młodego też takie picuszki:D Z nich faktycznie breloczek można by zrobić:D

Piękne kształtne brzuszki i jakie chudzinki z was :) Zaczynam wpadać przez was w kompleksy , że taka maciora ze mnie:)

Amy lubi tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Kotka trzymam mocno zaciśniete kciuki za USG. Auguścik będzie jak nic :)
    Ps. z Augustynki też byś się cieszyła, co ? :)

Pewnie, mi tam w sumie bylo obojetne, chociaz teraz juz sie przyzwyczailam do mysli ze to chlopczyk i wolalabym zeby tak pozostalo :P

CzaryMary lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Własnie zajrzałam na pierwszą stronę. Wow, 2 kwietnia jaki obłożony!! Ciekawe ile z nas urodzi właśnie w tym terminie :)
    ja na bank przenoszę :D w sumie mam termin na 29 więc może do 2 się wyrobię :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    OMg dziewczyny jak znajde to wam pokaże małe ciuszki. Pamiętam jak młodego go w tym wywoziłam do domku i było z lekka przymałe ale poprostu musiałam. Czekam na antyrame i wezme je w antyramie powieszę u dzieciaków w pokoju bo są naprawde małe :D I gdzieś mam pierwsze buciory młodego też takie picuszki:D Z nich faktycznie breloczek można by zrobić:D

Piękne kształtne brzuszki i jakie chudzinki z was :) Zaczynam wpadać przez was w kompleksy , że taka maciora ze mnie:)
    maciora???!!! proszę mi się tu nie obrażać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    ja na bank przenoszę :D w sumie mam termin na 29 więc może do 2 się wyrobię :D

Może wszystkie skrzknijmy się na tego 2 kwietnia? Na wątku wywiesimy kateczkę " dziś zamknięte - rodzimy " i nie będzie zbędnego zamieszania ;) :P

Jaga - tak jak pisze Amy, więcej szacunku dla matki Twojego dziecka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 09:35

Amy, KasiaKwiatek, mimka84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaraz po przerwie na tvnie będzie mowa o ciele po ciąży. moze kogos zainteresuje temat.

Gosha lubi tę wiadomość

• Jaga Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała krągła niewywrotna :)
    Nic nie poradzę ale raczej jak modeleczka to ja nie wyglądam :P

weronika86 lubi tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary oglądam własnie też :D śliczne brzuszki macie dziewczyny-wszystkie, Robotka dalej jesteś moją faworytką razem z Fasią, macie równie duże brzuszki, normalnie pałace mają te Wasze dzieciaki :D
    Amy ja też na ślepo się ogolę, więc bez żalu pożegnam bobra na 3/4 miesiące, jak zatęsknię to zajrzę w lusterko ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 09:46

Amy, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 09:29

Amy, weronika86, mantissa lubią tę wiadomość

‹‹ 1135 1136 1137 1138 1139 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ