Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjeśli mowa o bobrze to ja golę do zera, zawsze tak robiłam bo nie lubię tam mieć cokolwiek
nie mam żadnych infekcji z tego powodu i jak na razie widzę zwierzaka w miarę w całości, całkiem gibka jestem po całym życiu w sporcie i nie za ogromnym brzuchu
ale myślę, że po nowym roku zacznę go tracić z oczu hihi
a w ogóle to dzień dobry, zaraz się zbieram do praco-szkołyliloe, mimka84 lubią tę wiadomość
-
liloe wrote:Polecam się, zawsze przytulę do pokaźnej mleczarni i pocieszę, nie to co zgryźliwa ciocia ROBOTKA
? ja jestem realistką a nie marzycielką
liloe wrote:ROBOTKA typowo dziewczyński brzuch, jakbym swój widziała. I śliczne ubranka, czy ty liczysz, że tam jakieś jajka wyrosną jeszcze cwaniaro? Bo kolorki takie mocno zachowawcze, błękitne, hmmm?? <żarcik>
hehe no kolorki rzekła bym bardziej na chłopaka niż dziołszkęale myśle że to dobra alternatywa dla różu ktorego i tak nie uniknę
Amy osz kurrrrfa dobry ten Twój kolegapewnie sam nie ma jeszcze dzieci
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:Jaka piłeczka słodka
córcia się tam chowa, czy syn? bo nie mogę sobie przypomnieć, albo nawet nie wiem co lekarz u was stwierdził
nie chce Ci się zaglądnąć na pierwszą stronę żeby się utwierdzić w przekonaniu???
Amy, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:jeśli mowa o bobrze to ja golę do zera, zawsze tak robiłam bo nie lubię tam mieć cokolwiek
nie mam żadnych infekcji z tego powodu i jak na razie widzę zwierzaka w miarę w całości, całkiem gibka jestem po całym życiu w sporcie i nie za ogromnym brzuchu
ale myślę, że po nowym roku zacznę go tracić z oczu hihi
a w ogóle to dzień dobry, zaraz się zbieram do praco-szkoły
ja też do zera i też nigdy żadnej infekcji nie miałam:) nawet teraz w ciąży jeszcze nic się nei przyplątało póki co (ODPUKAĆ)
ja się ogolę nawet z zamkniętymi oczamimam nadzieję ze brzuch mi wcale nie będzie przeszkadzał
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
OMg dziewczyny jak znajde to wam pokaże małe ciuszki. Pamiętam jak młodego go w tym wywoziłam do domku i było z lekka przymałe ale poprostu musiałam. Czekam na antyrame i wezme je w antyramie powieszę u dzieciaków w pokoju bo są naprawde małe
I gdzieś mam pierwsze buciory młodego też takie picuszki:D Z nich faktycznie breloczek można by zrobić
Piękne kształtne brzuszki i jakie chudzinki z wasZaczynam wpadać przez was w kompleksy , że taka maciora ze mnie:)
Amy lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Kotka trzymam mocno zaciśniete kciuki za USG. Auguścik będzie jak nic
Ps. z Augustynki też byś się cieszyła, co ?
Pewnie, mi tam w sumie bylo obojetne, chociaz teraz juz sie przyzwyczailam do mysli ze to chlopczyk i wolalabym zeby tak pozostaloCzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaga wrote:OMg dziewczyny jak znajde to wam pokaże małe ciuszki. Pamiętam jak młodego go w tym wywoziłam do domku i było z lekka przymałe ale poprostu musiałam. Czekam na antyrame i wezme je w antyramie powieszę u dzieciaków w pokoju bo są naprawde małe
I gdzieś mam pierwsze buciory młodego też takie picuszki:D Z nich faktycznie breloczek można by zrobić
Piękne kształtne brzuszki i jakie chudzinki z wasZaczynam wpadać przez was w kompleksy , że taka maciora ze mnie:)
-
nick nieaktualnyAmy wrote:ja na bank przenoszę
w sumie mam termin na 29 więc może do 2 się wyrobię
Może wszystkie skrzknijmy się na tego 2 kwietnia? Na wątku wywiesimy kateczkę " dziś zamknięte - rodzimy " i nie będzie zbędnego zamieszania
Jaga - tak jak pisze Amy, więcej szacunku dla matki Twojego dzieckaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 09:35
Amy, KasiaKwiatek, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzaryMary oglądam własnie też
śliczne brzuszki macie dziewczyny-wszystkie, Robotka dalej jesteś moją faworytką razem z Fasią, macie równie duże brzuszki, normalnie pałace mają te Wasze dzieciaki
Amy ja też na ślepo się ogolę, więc bez żalu pożegnam bobra na 3/4 miesiące, jak zatęsknię to zajrzę w lusterkoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 09:46
Amy, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny