Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a mnie raz na czas twardnieje brzuch dość mocno.... zgina mnie w pół, kładę się, biorę magnez i po jakimś czasie przechodzi, podobno to też normalne.
no zajebisty film nie ma coja nie mogę teraz oglądać żadnych trzymających napięciu filmów ani poyebanych:D
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia - ja bym się bała jakby cię nie położyła
w szpitalu będą mieć cię pod stałą kontrolą = więc to dobra perspektywa
oczywiście najlepsza byłaby taka jakby ci nic nie było, ale skoro masz takie bóle jak piszesz to chyba nie wolno bagatelizowaćmantissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:AAmy no ja tteż tak mam jak u ciebie ale muszę przyznać że w poprzedniej ciąży jakoś nie kojaze na tym etapie twardego brzucha ale to może kwestia ułożenia dziecka?
czuję się wtedy dość dziwnie ale nic mnie nie boli
jak się przewalam na bok to po jakimś czasie on sunie gdzieś indziej i ta bula znika i brzuch jest miękki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 11:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W poniedziałek byłam na normalnej wizycie Fasia. Biorę luteinę, magnez i no-spę i staram się nie przemęczać.. Zobaczymy 5 czy coś się poprawi.. Ja mojego czuję nisko, skurcze macicy mam już dawno, ale podobno to jest normalne, więc sama nie wiem. Bardziej mnie to kłucie w szyjce przeraża. Już mam wizje odklejającego się łożyska itd.. Ale staram się nie wpadać w panikę, bo to nie pomaga. A dzidzior jest bardzo aktywny, przykro mi jedynie że mu muszę tą no-spę fundować
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Amy z tego co pamiętam Ty masz niska hemoglobine,tak?? Bierzesz zelazo??
NIc nie łykam :)ostatnie moje wyniki znów były ciut gorsze od poprzednich, robiłam je w czwartek. Hematokryt jest najbardziej niepokojący bo w ciązy powinien być minimum 35
erytrocyty 3,54 norma 4,00- 5,20
hemoglobina 10,50 norma 12,00-16,00
hematokryt 30,60 norma 36,00-46,00
a ogólnie chyba nie takie drastyczne te spadki - miewałam w swoim życiu gorszą anemię ale przed dzidzią się troszkę leczyłam, więc teraz nie jest najgorzejGinekolog mi nic nie przepisuje, zobaczę co jutro powie, bo mam wizytę
-
Amy wrote:ale kurde, dziewczyny odczuwają ból i niemożliwość wyprostowania się - nie znam się zupełnie i na pewno bym to wolała skonsultować
chociaż znając życie zwlekałabym do wizyty
ale zrobił usg nerek i wykluczyły coś złego.
IWONKA dla mnie też to nowe doznania:) w poprzedniej ciąży jeździłam busem 30km w jedną stronę 2 dni po terminie na egzaminiy taki byłam szaleniec:D
chyba wychodziłam z założenia że przecież nie urodzę w godzinę i zawsze zdążę dojechać
a teraz? om og początku coś
AMY u mnie młoda się tak nie wypycha na pewno:) w ogóle słabiutko ją widaća teraz od wizyty to w ogóle spokojniutka:)
a żeby się brzuch podniósł na 10cm to już w ogóle hardcoreweronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:AMY ja też mam taką gulę twardą i wiem, że to Julek. Ona się przemieszcza. Nigdy mnie to nie bolało. Natomiast wczoraj i tydzień temu było to cos innego, nie dyskomfort tylko ból i czułam, że coś jest nie tak, że jest inaczej niż zwykle i raczej nie jest to kwestia ułożenia dziecka..
AMY tak mi źle życzysz ? Nie no żartuję ... ja nie chcę do szpitala ... boję się, mam złe wspomnienia, a szpital mojej lekarki jest 35km stad i wolałabym u niej zostać ale to daleko od domutrzeba robić jakieś wyjątki! :PPP
a tak na serio uważam, że najlepszym rozwiązaniem jest leżeć w szpitalu przy uporczywych dolegliwościach ciążowych bo pomoc masz na miejscu.. Mam nadzieję, że to nie jest konieczne. Może Julek Ci tak uciskał na jelita, bo takie uciskanie jest dość bolesne. Nie zgadujmy... zobaczymy co powie twoja Pani dr
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:
AMY u mnie młoda się tak nie wypycha na pewno:) w ogóle słabiutko ją widaća teraz od wizyty to w ogóle spokojniutka:)
a żeby się brzuch podniósł na 10cm to już w ogóle hardcore
hahaha zabije ją przysięgammyślisz, że ja sarkazmu nie wyczuwam pindo?
hardcor to jest czuc dziecko pod żebrami w 20 tygodniu!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 11:25
Robotka1, liloe, weronika86 lubią tę wiadomość