Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:A ja nie umiem lykac tabletek i rozgryzam wszystko a z tego co wiem żelaza nie wolno :p
kiedyś żelazo było płynne, tak mi opowiadałą babcia mojego męża. Mówiła, że trzeba było przez słomkę pić
hardcor
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 11:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiem kluska, leze od wczoraj i szlag mnie jyz trafia ale trudno dzidz najważniejszy. Fasia ja tam zamierzam marydzic tu Wam i medzic bo sesje telefoniczne z mama i przyjaciolkami mi nie starczaja :p a tez caly dzien siedze tzn leze sama. Fasia pewnue ze zadzwon bedziesz spokojsza, najwyżej przyspieszy Ci wizyte sprawdzi wszyztko i tyle bo mu sobie tu mozemy gdybac. Ja twz nue zamierzam czekać miesiac do swojej do 19, odczekam 2 tyg zafzwonue ze mysze przyjsc bo mam niepokój i juz. No chyba ze cos wcześniej sie zadzieje to wcześniej ale oby nie. Mnie też hgb zaczela spadac, narazie nic nie biore alw myślę ze to mnienue ominie. Dziwne tylko ze poziom zelaza mam oki, a to jest tak ze najpierw spadaja zapasy zelaza potem zelazo w surowicy a na koniec hbg. Hwesta w femibionie malo zelaza chyba 28mg, a np sorbifer ma juz 100mg skoro kazal Ci suplementowac to moze nie ma sensu sie wylamywac. Zalecenia PTG mowia o profilaktycznej suplemwntacji zelaza od 19 tc bodajze. A porod to krwawy biznes : p.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypatrzę na swój suwaczek i nie rozumiem dleczego ta moja kaczka tak zapieprzyła do przodu? :]
pijana?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 11:55
Bambi85, Fasia, Gosha, iwonka1077, Hela85, Robotka1, liloe, Klaudia90, KasiaKwiatek, weronika86, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hwesta te tabletki sorbiferu z tego co pamietam duze nie sa ale gryzienie ich to taki sredni pomysł, ja najwyzej w mozdziezu bym potlukla i szybko na lyzeczce czymś popila . Albo jest syrop ferrumlek tez dobry i mniej dzialan niepożądanych w postaci zaparc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miło się z Wami leniuchuje od rana ale muszę z psem iść i obiad zacząć bo obiecałam barszczyk czerwony i mielone. No i posprzątać trzeba bo małż wczoraj zlewał winko z balonu i mam calą łazienkę do mycia. Zamoczyłam dzioba i wyszło takie pyszne, że pierwszy raz w tej ciąży pożałowałam, że nie mogę alkoholu. Mam nadzieję, że choć troszkę przetrwa do czasu kiedy będę mogła się napić.
Do później kobitki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 12:11
Fasia lubi tę wiadomość
-
Witam
Ja wczoraj rzuciłam hasło mężowi 'hmmm a my to na szkołę rodzenia się wybieramy?' a on tylko na mnie spojrzał wymowniewięc ja 'no tak bez sensu, zresztą co z Tymkiem, a po za tym chyba jeszcze pamiętamy co i jak
'
No i na szkołę nie idziemy hehe
Jedynie co na dni otwarte szpitala, mamy jeszcze 3 terminy bo są raz w miesiącu... a zastanawiam się nad innym szpitalem niż rodziłam Tymka więc chciałabym się tam rozejrzeć
Tak mnie nakręciłyście z tymi ubrankami z tesco że dziś wieczorem też się wybiorę, mam nadzieję że jeszcze coś będzie!Bo to co pokazywałyście to jest przesłodkie!!!
AAA i teraz chodząc po sklepach jakoś bardziej ciągnie mnie do ubranek dla chłopców, chyba przez ten przesyt różowego dla dziewczyneki uwierzcie synka też można super ubrać i może wybór jest mniejszy, ale większość z tego się podoba
Amy, Fasia lubią tę wiadomość