Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka miałam Ci wczoraj pisać o imieniu Gaja ale zapomniałam.
Mam sąsiadkę która ma psa o imieniu gaja, strasznie wredny sra gdzie popadnie:P No i taka jest zakochana w tym psie, że UWAGA dała córce tez na imie Gaja...i teraz woła za córką i za psem Gajusie moje córeczki:P
natomiast Alicja piękne imięRudzia, Robotka1, Hela85, liloe lubią tę wiadomość
-
Kurczaki dziewczyny przyszłam się pożalić bo mój kuźwa mąż nie odbiera telefonu.
Mianowicie mój poierworodny znów ma ropień tym razem w zębie który jest zamknięty. Nosz kuźwa 2 dni temu byliśmy z nim u stomatologa bo ząbek bolał i ropień był. Pani wyczyściła i kazała obserwować. To teraz w 2 trójce ma ropień , ząb się zrobił przeźroczysty , widać pod nim krew ale nie boli jeszcze. Jutro o 8:15 mam wizyte z nim i jestem wściekła bo on ze mną nie wejdzie do gabinetu tylko z tatuśkiem będzie chciał iść a mąż będzie w pracy ehhh............ -
Ewelcia, przestraszyłaś mnie, bo moje skurcze właśnie takie są, macica napina się na jakieś 50-60 sekund i puszcza, a po kilku minutach znowu się powtarza. Tak się dzieje prawie codziennie, zwłaszcza po wysiłku jakimś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelcia wrote:Sylvia tu nie ma co się strachac tylko pytaj lekarza. To mogą być też zwykłe skurcze Braxtona. http://parenting.pl/portal/skurcze-braxtona-hicksa
-
Eweliśka wrote:Robotka miałam Ci wczoraj pisać o imieniu Gaja ale zapomniałam.
Mam sąsiadkę która ma psa o imieniu gaja, strasznie wredny sra gdzie popadnie:P No i taka jest zakochana w tym psie, że UWAGA dała córce tez na imie Gaja...i teraz woła za córką i za psem Gajusie moje córeczki:P
natomiast Alicja piękne imię
a ja mam koleżankę która dała psu na imię Maja i co ja mam kurka zrobić??
co zrobisz jak nic nie zrobisz:P a przecież córkę mam Maję
pies to powinien być azor, reksiu, pimpek, czarek a nie jakaś gaja czy maja
dobra ale nie zniechęciłaś mnie:D
choć chętnie słucham opinii bo wiem że oba ładne, ale ta Ala jakoś bardziej mi się podoba:) w mojej okolicy to przez 20 lat pewnie o żadnej Ali nie usłyszęa o Gai to przez 50 lat:P
liloe, weronika86 lubią tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:Mam pytanie. Jak oddajecie mocz do badania i krew?
Ja ani moczu ani krwi nie oddaje na czczo.