Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:ja to samo
na następną wizytę
Też masz obciążenie po godzinie i po dwóch? to znaczy że co? najpierw wypiję i odsiedzę godzinę a potem znów wypiję i odczekam dwie godziny??
jesu znów muszę nastawić komórkę i po wypiciu pędzić szybko do kaplicy żeby nie zasnąć
wizytę mam 29 grudnia to pewnie przed świętami zrobię ją bo po świętach wiadomo:P indeks glikemiczny w górę
robotka tez mam tak wizyte 29.12 i tez po 2 godzinach bo 75 g mam na skierowaniu napisane,tez właśnie przed świetami bardziej dlatego zeby do niej wyniki dotarły bo moje wyniki do lekarki ida od razu.Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:28
Bambi85, Hela85, Jaga, Robotka1, Lali, misia83, MartaAlvi, CzaryMary, Justinka, liloe, mantissa, Krysti, weronika86, Gosha, KasiaKwiatek, Angela89, Klaudia90, Dajana28 lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:ja to samo
na następną wizytę
Też masz obciążenie po godzinie i po dwóch? to znaczy że co? najpierw wypiję i odsiedzę godzinę a potem znów wypiję i odczekam dwie godziny??
jesu znów muszę nastawić komórkę i po wypiciu pędzić szybko do kaplicy żeby nie zasnąć
wizytę mam 29 grudnia to pewnie przed świętami zrobię ją bo po świętach wiadomo:P indeks glikemiczny w góręWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 15:58
mantissa lubi tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:miałam wstawić rano ale zapomniałam. To my w pierwszym dniu 19 tyg.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb5a4cd2b68e.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/61765ca2a5b0.jpg
Mierzycie sobie obwód w pępku? Ja dzisiaj mam 92cm. Czyli rosnę ok 1cm na tydzień! Jak sobie pomyślę że jeszcze tyle czasu do porodu to się boję że pół kilometra przed sobą nie będę nic widziałaEwelcia, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisia ja te skarpety converse i ubranka w mothercare w Wawie widziałam i z ich strony wstawiłam zdjęcia
MłodaDama trzymaj się dzielnie a My przesyłamy Ci dobre myśli i energię
Robotka ja to myślę by przeczytać jakiś cały wątek, gdzie już wszystkie kobitki urodziły i tam na bank by były odpowiedzi na każde pytanie jakie Nas nurtuje
misia83 lubi tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:Tzn ze oznacza ci glukoze potem wypijesz a potem oznacza jeszcze raz po godzinie i po dwoch Robotka ile bys chciala tego pic : p ?
EWELCIA ale apartamencicho chłopców:D super:) aż dziw bierze że ich tam jest dwóch
nie strasz:P bo będę mieć na finishu 120cm jak tak dalej pójdzie, na razie mam magiczny metr:P
Hela85 wrote:
Robotka ja to myślę by przeczytać jakiś cały wątek, gdzie już wszystkie kobitki urodziły i tam na bank by były odpowiedzi na każde pytanie jakie Nas nurtuje
przeczytać albo stworzyćbyło by wszystko w jednym miejscu:)
albo sobie rano myślałam że może jakąś listę zrobić i wkleić na pierwszą stronę??z objawami, niepokojami i ewentualnie kiedy sie nie przejmować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 16:12
-
Robotka1 wrote:przeczytać albo stworzyć
było by wszystko w jednym miejscu:)
albo sobie rano myślałam że może jakąś listę zrobić i wkleić na pierwszą stronę??z objawami, niepokojami i ewentualnie kiedy sie nie przejmować
Ja mam lepszy pomysł: może zaakceptujmy, że niektóre dziewczyny mają potrzebę podzielenia się swoimi objawami, a jeśli nas to nie interesuje, to po prostu nie komentujmy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 16:22
kluska, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelcia - super brzuszek:-)
Młoda dama - trzymam kciuki za to żeby pobyt w szpitalu był bardzo krotki.
Ohhhh jak mi się spać chce. Pije warkę radler - całkiem niezła.
Byłam u ginki po zwolnienie. Wyniki wymazu z pochwy SA prawidłowe - brak bakterii. Także muszę zrobić teraz badanie na posiew aby zdiagnozować co za paskudztwa siedzą w moczu...
Cos się działo ciekawego pod moja nieobecność ? -
nick nieaktualnyOla89 wrote:Zaczynamy widzę wprowadzać tematy na które można rozmawiać a na które nie. Nie wiem czy to do końca o to ma chodzić żeby się zastanawiać co można napisać a co nie ...
-
nick nieaktualny
-
Ola89 wrote:Zaczynamy widzę wprowadzać tematy na które można rozmawiać a na które nie. Nie wiem czy to do końca o to ma chodzić żeby się zastanawiać co można napisać a co nie ...
-
Ola89 wrote:Zaczynamy widzę wprowadzać tematy na które można rozmawiać a na które nie. Nie wiem czy to do końca o to ma chodzić żeby się zastanawiać co można napisać a co nie ...
rozmawiajcie na jakie tematy chcecie ale ten tak jak i dla niektórych tematy kulinarne stają się dla innych "nieciekawe" (nie znalazłam odpowiedniego słowa a to jest dziwne, ale coś trzeba było użyć)....
żeby było jasne:) rozmawiajcie o czym chcecie:) sama też czasem coś doradzę jak będę umiała:) ale przewalam strony jak niektóre dziewczyny o jedzeniu:) (jedzenie mnie akurat interesuje)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 16:43
-
To ja zmienię temat na kulinarny
a raczej zachciankowy. Wiecie że przez dobę zjadła 2,5 kg mandarynek i jeszcze bym jadła, ale mi się skończyły
Robotka1, Hela85, Eweliśka, misia83, Ewelcia, mantissa, Gosha, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Chyba ciężko trafić w zainteresowania wszystkich. Raczej jest to niemożliwe. Myślę, że nie ma co wałkować tego tematu kolejny dzień bo to to akurat jest bardzo małociekawe. Temat naszego wątku jest ogólny i wszystko jest dopuszczalne, tak sobie myślę.
Hela85, sylvia007, misia83, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
O bozeeee
dzis byl u mnie kurier z ubrankami dla dzidzi kolezanki i w sumie sie nie rozgadywalam z nim za bardzo a teraz dostalam smsa : " hej czy moge zachowac twoj numer? Chlopak z DHL "
CZLOWIEKU JA BEDE MIALA DZIECKO hahah
Hela85, Eweliśka, Ola89, misia83, hwesta, Bambi85, CzaryMary, Lali, mantissa, weronika86, Gosha, Anka1501, KasiaKwiatek, Angela89, Ewelcia, pompon, Robotka1 lubią tę wiadomość