Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:O bozeeee
dzis byl u mnie kurier z ubrankami dla dzidzi kolezanki i w sumie sie nie rozgadywalam z nim za bardzo a teraz dostalam smsa : " hej czy moge zachowac twoj numer? Chlopak z DHL "
CZLOWIEKU JA BEDE MIALA DZIECKO hahah
-
Ooo ja cie Rudzia ale sytuacja haha dobre
-
Rudzia wrote:O bozeeee
dzis byl u mnie kurier z ubrankami dla dzidzi kolezanki i w sumie sie nie rozgadywalam z nim za bardzo a teraz dostalam smsa : " hej czy moge zachowac twoj numer? Chlopak z DHL "
-
Rudzia wrote:O bozeeee
sylvia007, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Zobacz Rudzia nawet w ciąży jesteś atrakcyjna dla obcych chłopów. Głupi ten Twój były jak but. Chociaż masz już pierwszy dowód, że długo sama nie będziesz. W sumie szkoda, że kurier nie był w Twoim typie
Rudzia, CzaryMary, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUuuuu Rudzia super
fajnie jest się komuś podobać
Ja mialam sytuacje kiedy to pan u którego zamawialam telefonicznie pizzę , zasypywal mnie smsami z propozycja spotkania. Hahaha paranoja! Na oczy mnie nie widziałRudzia, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:to ja chyba przytylam najwiecej
bo juz 7 kilo prawie
Ja też tyle.Przybij piątkę.
PsotkaKotka wrote:Mam pytanie. Jak oddajecie mocz do badania i krew?
Ja ani moczu ani krwi nie oddaje na czczo.
Na czczo. Mocz to na pewno, bo sikam od razu jak wstanę. Zresztą podobno taki poranny mocz najlepszy, tak słyszałam. I przechowywany nie dłużej niż 2 godziny. A morfologia też mi się zawsze wydawało, że jednak lepiej na czczo. Zwłaszcza, że u mnie w przychodni i tak tylko rano pobierają krew.
Ja dziś na ubiad zrobiłam zapiekankę z makaronem, mięchem mielonym, pieczarkami, papryką, serem i sosem czosnkowym. Zaraz będę pałaszować.
Mimka, czemu ryby nie tkniesz? Nie podchodzi ci?
Ewelcia, jaki fajny brzucho.Ale powiem Ci, że niektóre z jednym dzieciem cię ścigają.
Ja dostanę skierowanie na glukozę dopiero po kolejnej wizycie, 22.12. Będę wtedy w 25 tyg. ale mój gin powiedział, że najlepiej w okolicach 26 tygodnia robić, więc się dopasowuję.
Widzisz, Rudzia. Dziecko w niczym nie przeszkadza.A chociaż fajny chłoptaś był?
Dobra, doczytałam, że nie był. A szkoda.
Ale odpisać mu mogłaś, bo tak to pomyślał pewnie, że cię uraził czy coś.
I co, w końcu bierzesz te ubrania od koleżanki na pożyczenie?
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Nie kochana, nie biore.. Nie chce pozyczac..z reszta juz duzo mam swoich
na poczatek starczy
Mala sie urodzi to wtedy bede kupowac wiecej
No tak właśnie myślałam, ale napisałaś, że kurier z rzeczami od koleżanki to już zgłupiałam.