Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nie mam obciążenia glukoza a następna wizyta 9.12. Pewnie wtedy mnie już ginka skieruje.

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    Rudzia a jaki jest twój typ?
    Pytam bo mój typ to facet wysoki, ciemne oczy , sweterek w serek i spodnie w kancik a wylądowałam z facetem w bojówkach,bluzach i to przez przypadek bo jego przyjaciel chciał się do mnie dobierać. Jesteśmy ze sobą 12 lat( w styczniu stuknie) i nigdy bym nie powiedziała ze to jest możliwe.
    Czasem warto zaryzykować i spróbować poznać pomimo , że nie nasz typ. Odpisz i pogadaj , krzywdy nikomu tym nie zrobisz a może akuracik cosik by z tego było? Nawet przyjaciel do wypłakania?
    oooo o wlasnie :-)

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie dopiero polozna skieruje 18 grudnia, bo mam wtedy z nia wizyte umowiona...tu musza zronic w 28tyg

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia u nas to samo :/ żadne imię nam nie pasuje dla synka :(

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my sie tu produkujemy a rudzia pewnie z nim juz przy kawulcu siedzi :-)

Anka1501, nick nieaktualny, misia83, Ewelcia, Gosha, Lali, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • ziolko Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia trzymaj się tam !

Jak dobrze, że masz mądrego męża i kazał Ci zadzwonić do gin bo coś czuję, że gdybyś miała sama decydować do chyba byś przeczekała ;)

A tak jesteś pod opieką 24h na dobę.

Informuj nas o wszystkim!

weronika86, mimka84 lubią tę wiadomość

Aniołek 07.05.2014r.- 10tc.
    Synek 19.04.2015r.
    3i49vcqg486cyhk3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    a czasem mam wrażenie że tu się wałkuje tematy coś na schemat Syzyfowej pracy....
    Bo tak jest :P

Robotka1 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    O bozeeee :D dzis byl u mnie kurier z ubrankami dla dzidzi kolezanki i w sumie sie nie rozgadywalam z nim za bardzo a teraz dostalam smsa : " hej czy moge zachowac twoj numer? Chlopak z DHL " :D CZLOWIEKU JA BEDE MIALA DZIECKO hahah :D

Może nie zauważył :D spodobały mu się na pewno cycki :P nie wspominając o buzi :P

Rudzia lubi tę wiadomość

• misia83 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia, trzymaj się:*

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Hej. Nadaje ze szpitala.. zostaje tu nie wiem na jak długo. Skraca mi się szyjka, na chwilę obecną ma 19mm

kuźwa!!
    i mąż dobrze gadał w nocy!!!
    gr.. :( Trzymaj się i trzymaj szyjkę ! :*

weronika86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 19:49

nick nieaktualny, weronika86, Robotka1 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i sprawdziłam czopki glicerynowe na zaparcia - działa dość szybko bo na mnie już po 10 min. Nie powoduje bólów biegunkowych czy jakichkolwiek :) działa jednorazowo, nie biega się co 2 min do ubikacji :)
    także warto spróbować 10 szt za 5 zł :]

weronika86, nick nieaktualny, Robotka1 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i dziewczyny fajne brzuchy!\
    Sylwia ja ci dam grubą koleżankę zaraz!!!

ANDZIA gratuluję kopniaczków :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 19:07

sylvia007 lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaza 10min tez brzuchq wam wrzuce, tylko czekam az maz zejdzie mi z kompa...fasia trzymaj sie...!

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia kurde, zarazliwa chyba ta szyjka. Trzymaj sie tam, dobrze ze zadzwonilas i byla szybka reakcja. Najważniejsze ze jestes pod dobra opieka.

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy dokładnie te czopki glicerynowe polecił mi mój ginekolog przed porodem, jak już wiedziałam, że akcja się rozkręca i skurcze prawdziwe a nie przepowiadające to sobie zapodałam 2 w odstępie czasowym. Pięknie zadziałały i nie miałam stresu, że razem z dzieckiem urodzę...kupę :D lewatywy nie chciałam mieć robionej i zabezpieczyłam się od tej przyjemności
    Fasiulka odzywaj się Kochana, buuuziak i uściski dla Ciebie <3

a propos, tak mi smaku narobiłyście ostatnio, że dzisiaj zalałam fasolkę Jaśka i jutro robię na obiad fasolkę po bretońsku :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    Rudzia a jaki jest twój typ?
    Pytam bo mój typ to facet wysoki, ciemne oczy , sweterek w serek i spodnie w kancik a wylądowałam z facetem w bojówkach,bluzach i to przez przypadek bo jego przyjaciel chciał się do mnie dobierać. Jesteśmy ze sobą 12 lat( w styczniu stuknie) i nigdy bym nie powiedziała ze to jest możliwe.
    Czasem warto zaryzykować i spróbować poznać pomimo , że nie nasz typ. Odpisz i pogadaj , krzywdy nikomu tym nie zrobisz a może akuracik cosik by z tego było? Nawet przyjaciel do wypłakania?

Wiem o co chodzi, ojciec mojej corki tez nie byl w moim typie i w sumie spotykalam sie z Nim tylko dlatego ze moja przyjaciolka spotykala sie z jego przyjacielem.. No ale po pewnym czasie sie do Niego przekonalam... A teraz ciezko bez Niego zyc..

Wiecie ja chyba nie jestem gotowa na jakies zwiazki teraz, chce sie skupic na sobie i corce, po porodzie chce dojsc do siebie i wteyd moze cos , nie chce tak na sile z kims sie spotykac...

Ale dzieki za rady :P no a dzieki Niemu teraz chociaz wiem ze nie jest ze mna jeszcze tak zle , chyba ze faktycznie patrzyl tylko na cyce :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, weronika86 lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi siostra z pracy niesie milkshake truskawkowego, frytki i krazki cebulowe miaaaam <3

nick nieaktualny, nick nieaktualny, weronika86, Robotka1 lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    A mi siostra z pracy niesie milkshake truskawkowego, frytki i krazki cebulowe miaaaam <3

Mniam, ja muszę się pocieszyć świeżo wyciskanym sokiem z mango,pomarańcz jabłko :)

Rudzia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia no to lezymy we dwie. Będzie dobrze kochana odpoczywaj duzo i wsio wroci do normy. Ja juz cgce do domu no ale coz. Jutro o 5 beda budzic mnie na badanie moczu masakra...

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
‹‹ 1151 1152 1153 1154 1155 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ