Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaga wrote:Rudzia a jaki jest twój typ?
Pytam bo mój typ to facet wysoki, ciemne oczy , sweterek w serek i spodnie w kancik a wylądowałam z facetem w bojówkach,bluzach i to przez przypadek bo jego przyjaciel chciał się do mnie dobierać. Jesteśmy ze sobą 12 lat( w styczniu stuknie) i nigdy bym nie powiedziała ze to jest możliwe.
Czasem warto zaryzykować i spróbować poznać pomimo , że nie nasz typ. Odpisz i pogadaj , krzywdy nikomu tym nie zrobisz a może akuracik cosik by z tego było? Nawet przyjaciel do wypłakania? -
Fasia trzymaj się tam !
Jak dobrze, że masz mądrego męża i kazał Ci zadzwonić do gin bo coś czuję, że gdybyś miała sama decydować do chyba byś przeczekała
A tak jesteś pod opieką 24h na dobę.
Informuj nas o wszystkim!weronika86, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:O bozeeee
dzis byl u mnie kurier z ubrankami dla dzidzi kolezanki i w sumie sie nie rozgadywalam z nim za bardzo a teraz dostalam smsa : " hej czy moge zachowac twoj numer? Chlopak z DHL "
CZLOWIEKU JA BEDE MIALA DZIECKO hahah
Może nie zauważyłspodobały mu się na pewno cycki
nie wspominając o buzi
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya i sprawdziłam czopki glicerynowe na zaparcia - działa dość szybko bo na mnie już po 10 min. Nie powoduje bólów biegunkowych czy jakichkolwiek
działa jednorazowo, nie biega się co 2 min do ubikacji
także warto spróbować 10 szt za 5 zł :]weronika86, KasiaKwiatek, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy dokładnie te czopki glicerynowe polecił mi mój ginekolog przed porodem, jak już wiedziałam, że akcja się rozkręca i skurcze prawdziwe a nie przepowiadające to sobie zapodałam 2 w odstępie czasowym. Pięknie zadziałały i nie miałam stresu, że razem z dzieckiem urodzę...kupę
lewatywy nie chciałam mieć robionej i zabezpieczyłam się od tej przyjemności
Fasiulka odzywaj się Kochana, buuuziak i uściski dla Ciebie
a propos, tak mi smaku narobiłyście ostatnio, że dzisiaj zalałam fasolkę Jaśka i jutro robię na obiad fasolkę po bretońskuAmy lubi tę wiadomość
-
Jaga wrote:Rudzia a jaki jest twój typ?
Pytam bo mój typ to facet wysoki, ciemne oczy , sweterek w serek i spodnie w kancik a wylądowałam z facetem w bojówkach,bluzach i to przez przypadek bo jego przyjaciel chciał się do mnie dobierać. Jesteśmy ze sobą 12 lat( w styczniu stuknie) i nigdy bym nie powiedziała ze to jest możliwe.
Czasem warto zaryzykować i spróbować poznać pomimo , że nie nasz typ. Odpisz i pogadaj , krzywdy nikomu tym nie zrobisz a może akuracik cosik by z tego było? Nawet przyjaciel do wypłakania?
Wiem o co chodzi, ojciec mojej corki tez nie byl w moim typie i w sumie spotykalam sie z Nim tylko dlatego ze moja przyjaciolka spotykala sie z jego przyjacielem.. No ale po pewnym czasie sie do Niego przekonalam... A teraz ciezko bez Niego zyc..
Wiecie ja chyba nie jestem gotowa na jakies zwiazki teraz, chce sie skupic na sobie i corce, po porodzie chce dojsc do siebie i wteyd moze cos , nie chce tak na sile z kims sie spotykac...
Ale dzieki za radyno a dzieki Niemu teraz chociaz wiem ze nie jest ze mna jeszcze tak zle , chyba ze faktycznie patrzyl tylko na cyce
hwesta, Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia no to lezymy we dwie. Będzie dobrze kochana odpoczywaj duzo i wsio wroci do normy. Ja juz cgce do domu no ale coz. Jutro o 5 beda budzic mnie na badanie moczu masakra...