Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia, jak dobrze, że jednak nie czekałaś do wizyty poniedziałkowej! Trzymaj się tam. I tak jak dziewczyny mówią, krzyżuj nogi.
I ty Młoda Damo też się trzymaj!
Wszystkie musimy ładnie ciągnąć dalej. Nie ma innej opcji.mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 19:37
-
Dziewczyny musicie być twarde dla Maluszków. Szpitale są koszmarne, ale do przeżycia no, a na pocieszenie powiem wam, że wyleżycie się za wszystkie czasy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 20:11
-
nick nieaktualnya bo pewnie babki zajęły się mężami/facetami
po pracy wrócili
ja właśnie wróciłam z K, bo byliśmy oddać wózek mutsy evo, który dostałam od koleżanki już miesiąc temu, ale niestety ciężki i sztywny jak cholera! Sam stelaż cięższy od mojego (też dostanego graco evo). Po prównaniu obydwu wybrałam Graco, leciutki, zwinny. Pojeździmy gondolką a potem kupimy już naszą spacerówę
Bambi85, mimka84 lubią tę wiadomość
-
To ją jeszcze napisze, co ostatnio wymyśliłam do picia, co mi wchodzi litrami, a więc zaparzam łyżeczke czarnej herbaty i łyżeczke zielonej, dorzucam do tego suszoną skórę z cytryny, też łyżeczke, słodzę 3 łyżeczkami cukru, dolewam sok z połówki cytryny i uzupełniam wodą tak do 1,5 litra. Schładzam w lodówce i popijam co chwila. Pyszne!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 20:29
KasiaKwiatek, Lali lubią tę wiadomość