Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
weronika86 wrote:no faktycznie tu jakas cisza dzisiaj
moze mezowie sie skrzykneli i dali kare dziewczynom na wejscia forumowe? ja prawie dzisiaj dostalam
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Ojj dziewczynki, Fasia, MłodaDama - wszystko będzie dobrze
Odpoczywajcie!
A ja się zajęłam ciuszkami, które dziś odebrałamPrzesłodkie są, takie malutkie cipciripci
Za chwilkę wstawię fotkę mojego "nowego dywanu"weronika86, KasiaKwiatek, Hela85, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:To ją jeszcze napisze, co ostatnio wymyśliłam do picia, co mi wchodzi literami, a więc zaparzam łyżeczke czarnej herbaty i łyżeczke zielonej, odrzucam do tego suszone skórę z cytryny, też łyżeczke, słodzę 3 łyżeczkami cukru, dolewać sok z połówki cytryny i uzupełniam wod tak do 1,5 litra. Schładzania w lodówce i pomijam co chwila. Pyszne!!!
-
sylvia007 wrote:Werka, a gdzie ten brzuch obiecany, przegapiłam???!!!
-
nick nieaktualnyeee mój się już poddał, stwierdził razem z córkami, że jestem uzależniona, należę do sekty, ale niech se mam skoro w ciąży jestem i mi z tym dobrze, zresztą czasem sam się pyta co u moich kwietniówek
wolę jak mogę przekazywać dobre wiadomości
weronika86, sylvia007, Hela85, Nadzieja84, Bambi85, liloe lubią tę wiadomość
-
HAHAHAHA żebyście widziały minę męża jak wrócił do domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 19:55
sylvia007, KasiaKwiatek, Fasia, Hela85, Nadzieja84, Rudzia, Krysti, Lali, mantissa, misia83, Ulka84, Bambi85, Justinka, Gosha, CzaryMary, Robotka1, liloe, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:sylvia zdjecie zrobilam kochana, nawet dobrze mi wyszlo i kurwa padla mi bateria w laptopie! jestem wkk.ona na maxa! teraz jestem na telefonie a nie potrafie z niego zrzucic!
-
KasiaKwiatek wrote:eee mój się już poddał, stwierdził razem z córkami, że jestem uzależniona, należę do sekty, ale niech se mam skoro w ciąży jestem i mi z tym dobrze, zresztą czasem sam się pyta co u moich kwietniówek
wolę jak mogę przekazywać dobre wiadomości
strasznie sie stesknilam i niepotrzebnie sie obrazalam...ale te hormony w tamtym czasie strasznie szalaly!
KasiaKwiatek, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:mi tez byloby mi ciezko, dltego jak mnie mie bylo 2 miesiace to sie zastanqwiqlam czy pozolicie wrocic
strasznie sie stesknilam i niepotrzebnie sie obrazalam...ale te hormony w tamtym czasie strasznie szalaly!
-
Klaudia90 wrote:HAHAHAHA żebyście widziały minę męża jak wrócił do domu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d5f1df32a43f.jpgKlaudia90, mimka84, Krysti lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:EEEE a na co się obrażałaś, że bojkot kwietniówek zrobiłaś jeśli wolno spytać? Ja dołączyłam dopiero coś ok. 20 września więc chyba to wcześniej było.
mimka84, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:EEEE a na co się obrażałaś, że bojkot kwietniówek zrobiłaś jeśli wolno spytać? Ja dołączyłam dopiero coś ok. 20 września więc chyba to wcześniej było.
mimka84 lubi tę wiadomość