Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dałam 100 zł, do tego był rożek, pościel, kocyk, ochraniacz na łóżeczko i przybornik. Byłam pewna, że to jakiś bubel za stówę tyle rzeczy, ale po rozpakowaniu naprawdę MEGA POZYTYWNE ZASKOCZENIE!iwonka1077 wrote:to za ile ty ta pake ubran kupowalas?????????????????
Jest sporo rzeczy nowych z ceną, ale też z 5 sztuk do wyrzucenia. Kocyk też zmechacony. Poza tym jestem bardzo zadowolona
mimka84, weronika86, KasiaKwiatek, Hela85 lubią tę wiadomość
-
chyba raczej uposledzonamimka84 wrote:I sobie poszłaś wercia na 2 miechy??? Silna bylaś

teraz jak wracam do tych stron to nie bylo o co sie obrazac...takie humorki mialam, przez kilka dni chodzilam wkurwiona, pozniej smutna ale podczytujaca i dopiero ze skrucha wrocilam
KasiaKwiatek, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Oj tam upośledzona, no bez przesady. Ale podczytywałaś hehe, więc jednak jakby byłaśweronika86 wrote:chyba raczej uposledzona
teraz jak wracam do tych stron to nie bylo o co sie obrazac...takie humorki mialam, przez kilka dni chodzilam wkurwiona, pozniej smutna ale podczytujaca i dopiero ze skrucha wrocilam 
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Hej a ty kompa masz czy z telefonu nadajaesz????Fasia wrote:Jak wrócę do domu to tez Wam zrobię fotke ciuszkow dla Julka jakie mam

Klaudia ale ciuszki sliczne
))
Spodnie dobre tylko do skrocenia napisalam ci na priv:)
-
to super! kocyk nawet zmechacony sie przyda...np na do przebierania dzidzia...to oprocz zmechconego bedzie jeszcze osranyKlaudia90 wrote:dałam 100 zł, do tego był rożek, pościel, kocyk, ochraniacz na łóżeczko i przybornik. Byłam pewna, że to jakiś bubel za stówę tyle rzeczy, ale po rozpakowaniu naprawdę MEGA POZYTYWNE ZASKOCZENIE!
Jest sporo rzeczy nowych z ceną, ale też z 5 sztuk do wyrzucenia. Kocyk też zmechacony. Poza tym jestem bardzo zadowolona
mimka84, Klaudia90, iwonka1077, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaludia no powiem Ci, że zakup życia...za 100 zł tyle rzeczy...mega

Wercia dobrze, że Ci przeszło wariatko
ja to nawet jak złapię focha to wytrzymuję jakiś dzień dwa, no ale 2 miechy
podziwiam, ale to chyba było zanim ja dołączyłam bo jakoś nie pamiętam sytuacji...albo nie wyłapałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 20:49
-
Najwięcej jest ubranek 0-3 m-ce. Może z 1/4 rzeczy są +68 cm. Wszystkich ciuszków naliczyłam 107 + ta pościel i inne + 2 pary skarpetek + 3 pary rajstopek + 24 czapeczkiiwonka1077 wrote:no to faktycznie niezly interes zrobilas:))
ale sa i minusy co jak ladne ciuszki spotkasz?????????????heheh drugie tyle dokupisz??hehe a jakich rozmiarkow najwiecej masz czy jeszcze nie ogarnelas??
Na co tyle czapek? Małe dzieci muszą w czapeczkach chodzić?
KasiaKwiatek - też tak mówię
Mój zakup życia 
Rudzia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
no dobre dobre i wygodne super ok tak ci napisalam wlasnie zebys dala znac jak wyjdziesz:)Fasia wrote:Z telefonu niestety. Dobre? No to się cieszę
dane Ci podam jak stąd wyjdę, ok?
Fasia lubi tę wiadomość
-
Fasia przykro mi, że wylądowałaś w szpitalu. Wiesz na jak długo? Mówili Ci coś?
MłodaDamo to samo do Ciebie, szpital to nic przyjemnego ale na pewno będzie wszystko dobrze.
Klaudia byłam w szoku jak zobaczyłam te ubranka! Super cena za taką ilosć a w dodatku całkiem ładne te ubranka.
Anka ja niestety nadal nie czuje ruchów a tak bym chiała!
U mnie niestety też dziś średnio bo chyba zapalenie pęcherza mam, szczypie mnie po sikaniu a wcześniej trochę wkładki moczyłam kropelkami czerwonawego moczu. W badaniach wychodziło dużo erytrocytów ale lekarz stwierdził że to pewnie przez kamienie a może w rzeczywistości od zapalenia. Wizytę mam dopiero za tydzień a teraz urosept i żurawit... może pomoże.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 21:30
-
Fasia więc tak, leku na to nie ma trzeba leżeć jak najwięcej, a więc wstawać tylko do wc i jeśli to nie pomoże to albo szew albo pierścień tzn pesser czy jakoś tak to się nazywa.Fasia wrote:Nadzieja - nic nie wiem. Rano badania krwi i moczu wiec zobaczymy. Pewnie sprawdzą czy dalej taka krótka i jeśli tak to zostane. Póki co leżę.
Wiecie może czy na szyjke się coś bierze cz ona sama z siebie się wydłuża?