Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iwonka1077 wrote:to za ile ty ta pake ubran kupowalas?????????????????
Jest sporo rzeczy nowych z ceną, ale też z 5 sztuk do wyrzucenia. Kocyk też zmechacony. Poza tym jestem bardzo zadowolonamimka84, weronika86, KasiaKwiatek, Hela85 lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:I sobie poszłaś wercia na 2 miechy??? Silna bylaś
teraz jak wracam do tych stron to nie bylo o co sie obrazac...takie humorki mialam, przez kilka dni chodzilam wkurwiona, pozniej smutna ale podczytujaca i dopiero ze skrucha wrocilam
KasiaKwiatek, Hela85 lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:chyba raczej uposledzona
teraz jak wracam do tych stron to nie bylo o co sie obrazac...takie humorki mialam, przez kilka dni chodzilam wkurwiona, pozniej smutna ale podczytujaca i dopiero ze skrucha wrocilam
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Jak wrócę do domu to tez Wam zrobię fotke ciuszkow dla Julka jakie mam
Klaudia ale ciuszki sliczne))
Spodnie dobre tylko do skrocenia napisalam ci na priv:) -
Klaudia90 wrote:dałam 100 zł, do tego był rożek, pościel, kocyk, ochraniacz na łóżeczko i przybornik. Byłam pewna, że to jakiś bubel za stówę tyle rzeczy, ale po rozpakowaniu naprawdę MEGA POZYTYWNE ZASKOCZENIE!
Jest sporo rzeczy nowych z ceną, ale też z 5 sztuk do wyrzucenia. Kocyk też zmechacony. Poza tym jestem bardzo zadowolonamimka84, Klaudia90, iwonka1077, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaludia no powiem Ci, że zakup życia...za 100 zł tyle rzeczy...mega
Wercia dobrze, że Ci przeszło wariatkoja to nawet jak złapię focha to wytrzymuję jakiś dzień dwa, no ale 2 miechy
podziwiam, ale to chyba było zanim ja dołączyłam bo jakoś nie pamiętam sytuacji...albo nie wyłapałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 20:49
-
iwonka1077 wrote:no to faktycznie niezly interes zrobilas:))
ale sa i minusy co jak ladne ciuszki spotkasz?????????????heheh drugie tyle dokupisz??hehe a jakich rozmiarkow najwiecej masz czy jeszcze nie ogarnelas??Na co tyle czapek? Małe dzieci muszą w czapeczkach chodzić?
KasiaKwiatek - też tak mówięMój zakup życia
Rudzia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Z telefonu niestety. Dobre? No to się cieszę
dane Ci podam jak stąd wyjdę, ok?
Fasia lubi tę wiadomość
-
Fasia przykro mi, że wylądowałaś w szpitalu. Wiesz na jak długo? Mówili Ci coś?
MłodaDamo to samo do Ciebie, szpital to nic przyjemnego ale na pewno będzie wszystko dobrze.
Klaudia byłam w szoku jak zobaczyłam te ubranka! Super cena za taką ilosć a w dodatku całkiem ładne te ubranka.
Anka ja niestety nadal nie czuje ruchów a tak bym chiała!
U mnie niestety też dziś średnio bo chyba zapalenie pęcherza mam, szczypie mnie po sikaniu a wcześniej trochę wkładki moczyłam kropelkami czerwonawego moczu. W badaniach wychodziło dużo erytrocytów ale lekarz stwierdził że to pewnie przez kamienie a może w rzeczywistości od zapalenia. Wizytę mam dopiero za tydzień a teraz urosept i żurawit... może pomoże.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 21:30
-
Fasia wrote:Nadzieja - nic nie wiem. Rano badania krwi i moczu wiec zobaczymy. Pewnie sprawdzą czy dalej taka krótka i jeśli tak to zostane. Póki co leżę.
Wiecie może czy na szyjke się coś bierze cz ona sama z siebie się wydłuża?