X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Lali Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolejna dziewczynka super :D ja tez sie balam tych jajek hehe a ze dziewczynke juz mam to sie balam, ze bedzie chlopak :P
    Biedne jestescie w tych szpitalach a tv u was na salach nie ma??? Zawsze to jakas rozrywka i czas moze szybciej leci. A Krysti cos dzis tak cichutko co?? Odezwij sie Kochana, bo tylko chwile dzis bylas.

Krysti lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja84 wrote:
    shimmer lip gratulacje córeczki! Witaj w klubie:)

Anka mam ciążę o tydzień młodszą od Twojej a ruchów niestety brak ale usg ok więc się nie martwie:)

Gosha to będą ciuszki niemowlęce? Jeśli tak to zrób zdjęcie.

Ja bym się martwiła jak myć takie małe jajka i pisiorka bo nie mam wprawy w tym temacie i mam nadzieje, że dziewczynka pozostanie dziewczynką:)

ooo tak, 18 kg ciuszkow, kocyk, posciel i nie wiem co tam jeszcze upchnely mama z siostra, wszystko po moich siostrzencach :)

zrobie jutro zdjecie i sie pochwale... dzisiaj je tylko zobacze i powacham... ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 22:18

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja przepraszam moze juz pisalas ale to Twoja pierwsza ciaza? Bo jesli tak to ruchy mozesz poczuc nawet w 22 tygodniu i nie masz sie czym martwic.

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Lali Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    ooo tak, 18 kg ciuszkow, kocyk, posciel i nie wiem co tam jeszcze upchnely mama z siostra, wszystko po moich siostrzencach :)
    Biedny maz, mam nadzieje ze zdaje sobie sprawe, ze czekasz bardziej na walizke niz na niego :P :D?? Cala noc bedziesz to ogladac :)

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Lali pierwsza, nie licząc poronienia ale tak myślę że te ruchy to trochę później poczuje:)

f2w39n73ahc1eiq6.png

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha to zrób zdjęcie chociaż tym ubrankom najładniejszym, bo 18kg to dosyć dużo:)

f2w39n73ahc1eiq6.png

Gosha lubi tę wiadomość

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Biedny maz, mam nadzieje ze zdaje sobie sprawe, ze czekasz bardziej na walizke niz na niego :P :D?? Cala noc bedziesz to ogladac :)

ohhh tylko 2 tyg go nie bylo, nie zdazylam sie stesknic, hihi

Lali lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja84 wrote:
    Tak Lali pierwsza, nie licząc poronienia ale tak myślę że te ruchy to trochę później poczuje:)

f2w39n73ahc1eiq6.png

No moze lada dzien juz poczujesz:) ja teraz leze i brzuch mi sie rusza tak skacze mala koza :)

Rudzia, Anka1501, Krysti lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam też tydzień młodsza ciążę, musze zmienić suwaczek. Wg usg mam termin na 12.04 i gin kazała mi się trzymać tego terminu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 22:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Kolejna dziewczynka super :D ja tez sie balam tych jajek hehe a ze dziewczynke juz mam to sie balam, ze bedzie chlopak :P
    Biedne jestescie w tych szpitalach a tv u was na salach nie ma??? Zawsze to jakas rozrywka i czas moze szybciej leci. A Krysti cos dzis tak cichutko co?? Odezwij sie Kochana, bo tylko chwile dzis bylas.
    Hej Lali u mnie ok wszystko ,ale zajęta jestem obłożona papierami firmowymi i segregować musze wszystko do księgowej faktury VAT itp bo wnet Corporation Tax bedziemy płacić i trza co nie co po odliczać . Poza tym zjadłam teraz na noc 3 gofry z bitą śmietaną i dżemem jagodowym ,jestem full :) mieszkanie do ładu doprowadzam ,segreguje ciuchy ktore oddam do charity shop stare juz jeden karton spakowany ,miejsce trza robic dla dzidzi :) Juz następny cały miesiąc jestem aktywna mama na Basen zapisałam się z moim ,tylko strój musze kupic jakiś by w majtkach nie wyskoczyć ,jutro tez czeka mnie dzien załatwianie spraw .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 23:19

Robotka1, Hela85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ShimmerLip Gratulacje córeczki :)

• Gosha Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KRYSTI 3 gofry???! Dobra jestes... Ja po jednym to bym juz nic nie zmieściła... A uwielbiam :) :)

Krysti lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3'ale mniejsze takie to weszły na luzie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moj mały aktywny cały czas ,bryka sobie i do kibelka biegam sikam jak szalona .Mimo iż wypiłam 3 litry wody i nadal się chce mam takie pragnienie mówią ze na mróz tak tez jest ze pic się chce .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 23:25

Gosha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Spijcie dobrze ,i tam w szpitalach dziewczyny by się wam wygodnie spalo ,bo to nie jest to jak we własnym łożu ,trzymam kciuki by było dobrze wszystko i wyspane wstały jutro .Buzie :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 23:32

Robotka1 lubi tę wiadomość

• mantissa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Hej :-) melduje ze zyje ale... u mnie remont wiec mieszkam u taty. Neta mam tylko w telefonie i forum mi dziala srednio. Poza tym nie bardzo mam czas bo szyje nowe firanki i zaslonki, obszywam poduchy na kanapie i ledwo zipie. A do tego moj piesek zle zeskoczyl z kanapy i wczoraj miala operacje. Teraz mam inwalide ktorym sie musze ciagle opiekowac. Kupa nerwow i kasy niestety. Teraz trzy miesiace rekonwalescencji przed nami :-(
    Moja torbiel jak byla tak jest niestety ale wiemy juz ze bedzie DZIEWCZYNA :-)
    Caluje wszystkie i trzymajcie sie cieplo :-)

Trzymaj się tam Shimmer. :)
    A u ciebie to wstępnie chłopak był wcześniej? Bo tak było w tabelce... Klejnoty zniknęły. :P Ale masz swoją wymarzoną córę. Gratuluję. :)

A wiecie, ja nigdy nie widziałam takiego noworodka chłopaka. Pewnie szok przeżyję, jak mi będzie z fontanny siurał. :P A to mówicie, że chłopaki niektóre się takie spuchnięte rodzą wiadomo gdzie? I to później schodzi czy jak?

Krysti widzę zapracowana. Dobrze, nadrabiaj z robotą dopóki masz siłę. :) Ale bym sobie gorfa wszamała. :D

Mój Synuś dziś nie pukał. :( Albo przegapiłam jak siedziałam przy kompie. Jutro będę wyczekiwać. :)

Dobranoc wszystkim. :)

Krysti lubi tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 00:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie plecy bolą ,mały kopie jeszcze spać nie idzie . Mantissa oj tak nadrabiam ,potem będe leżeć do góry .

• Fasia Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 05:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 10:34

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj jej Fasia straszne to ze chrapią sąsiadki :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewuszki.

fasia strasznie wspolczuje Ci tej strasznej nocy. mam nadzieje ze Cie wypuszcza, i odespisz w domku zmęczenie.

‹‹ 1156 1157 1158 1159 1160 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ