X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Lali Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolejna dziewczynka super :D ja tez sie balam tych jajek hehe a ze dziewczynke juz mam to sie balam, ze bedzie chlopak :P
    Biedne jestescie w tych szpitalach a tv u was na salach nie ma??? Zawsze to jakas rozrywka i czas moze szybciej leci. A Krysti cos dzis tak cichutko co?? Odezwij sie Kochana, bo tylko chwile dzis bylas.

Krysti lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja84 wrote:
    shimmer lip gratulacje córeczki! Witaj w klubie:)

Anka mam ciążę o tydzień młodszą od Twojej a ruchów niestety brak ale usg ok więc się nie martwie:)

Gosha to będą ciuszki niemowlęce? Jeśli tak to zrób zdjęcie.

Ja bym się martwiła jak myć takie małe jajka i pisiorka bo nie mam wprawy w tym temacie i mam nadzieje, że dziewczynka pozostanie dziewczynką:)

ooo tak, 18 kg ciuszkow, kocyk, posciel i nie wiem co tam jeszcze upchnely mama z siostra, wszystko po moich siostrzencach :)

zrobie jutro zdjecie i sie pochwale... dzisiaj je tylko zobacze i powacham... ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 22:18

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja przepraszam moze juz pisalas ale to Twoja pierwsza ciaza? Bo jesli tak to ruchy mozesz poczuc nawet w 22 tygodniu i nie masz sie czym martwic.

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Lali Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    ooo tak, 18 kg ciuszkow, kocyk, posciel i nie wiem co tam jeszcze upchnely mama z siostra, wszystko po moich siostrzencach :)
    Biedny maz, mam nadzieje ze zdaje sobie sprawe, ze czekasz bardziej na walizke niz na niego :P :D?? Cala noc bedziesz to ogladac :)

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Lali pierwsza, nie licząc poronienia ale tak myślę że te ruchy to trochę później poczuje:)

f2w39n73ahc1eiq6.png

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha to zrób zdjęcie chociaż tym ubrankom najładniejszym, bo 18kg to dosyć dużo:)

f2w39n73ahc1eiq6.png

Gosha lubi tę wiadomość

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Biedny maz, mam nadzieje ze zdaje sobie sprawe, ze czekasz bardziej na walizke niz na niego :P :D?? Cala noc bedziesz to ogladac :)

ohhh tylko 2 tyg go nie bylo, nie zdazylam sie stesknic, hihi

Lali lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja84 wrote:
    Tak Lali pierwsza, nie licząc poronienia ale tak myślę że te ruchy to trochę później poczuje:)

f2w39n73ahc1eiq6.png

No moze lada dzien juz poczujesz:) ja teraz leze i brzuch mi sie rusza tak skacze mala koza :)

Rudzia, Anka1501, Krysti lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam też tydzień młodsza ciążę, musze zmienić suwaczek. Wg usg mam termin na 12.04 i gin kazała mi się trzymać tego terminu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 22:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Kolejna dziewczynka super :D ja tez sie balam tych jajek hehe a ze dziewczynke juz mam to sie balam, ze bedzie chlopak :P
    Biedne jestescie w tych szpitalach a tv u was na salach nie ma??? Zawsze to jakas rozrywka i czas moze szybciej leci. A Krysti cos dzis tak cichutko co?? Odezwij sie Kochana, bo tylko chwile dzis bylas.
    Hej Lali u mnie ok wszystko ,ale zajęta jestem obłożona papierami firmowymi i segregować musze wszystko do księgowej faktury VAT itp bo wnet Corporation Tax bedziemy płacić i trza co nie co po odliczać . Poza tym zjadłam teraz na noc 3 gofry z bitą śmietaną i dżemem jagodowym ,jestem full :) mieszkanie do ładu doprowadzam ,segreguje ciuchy ktore oddam do charity shop stare juz jeden karton spakowany ,miejsce trza robic dla dzidzi :) Juz następny cały miesiąc jestem aktywna mama na Basen zapisałam się z moim ,tylko strój musze kupic jakiś by w majtkach nie wyskoczyć ,jutro tez czeka mnie dzien załatwianie spraw .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 23:19

Robotka1, Hela85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ShimmerLip Gratulacje córeczki :)

• Gosha Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KRYSTI 3 gofry???! Dobra jestes... Ja po jednym to bym juz nic nie zmieściła... A uwielbiam :) :)

Krysti lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3'ale mniejsze takie to weszły na luzie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moj mały aktywny cały czas ,bryka sobie i do kibelka biegam sikam jak szalona .Mimo iż wypiłam 3 litry wody i nadal się chce mam takie pragnienie mówią ze na mróz tak tez jest ze pic się chce .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 23:25

Gosha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Spijcie dobrze ,i tam w szpitalach dziewczyny by się wam wygodnie spalo ,bo to nie jest to jak we własnym łożu ,trzymam kciuki by było dobrze wszystko i wyspane wstały jutro .Buzie :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 23:32

Robotka1 lubi tę wiadomość

• mantissa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Hej :-) melduje ze zyje ale... u mnie remont wiec mieszkam u taty. Neta mam tylko w telefonie i forum mi dziala srednio. Poza tym nie bardzo mam czas bo szyje nowe firanki i zaslonki, obszywam poduchy na kanapie i ledwo zipie. A do tego moj piesek zle zeskoczyl z kanapy i wczoraj miala operacje. Teraz mam inwalide ktorym sie musze ciagle opiekowac. Kupa nerwow i kasy niestety. Teraz trzy miesiace rekonwalescencji przed nami :-(
    Moja torbiel jak byla tak jest niestety ale wiemy juz ze bedzie DZIEWCZYNA :-)
    Caluje wszystkie i trzymajcie sie cieplo :-)

Trzymaj się tam Shimmer. :)
    A u ciebie to wstępnie chłopak był wcześniej? Bo tak było w tabelce... Klejnoty zniknęły. :P Ale masz swoją wymarzoną córę. Gratuluję. :)

A wiecie, ja nigdy nie widziałam takiego noworodka chłopaka. Pewnie szok przeżyję, jak mi będzie z fontanny siurał. :P A to mówicie, że chłopaki niektóre się takie spuchnięte rodzą wiadomo gdzie? I to później schodzi czy jak?

Krysti widzę zapracowana. Dobrze, nadrabiaj z robotą dopóki masz siłę. :) Ale bym sobie gorfa wszamała. :D

Mój Synuś dziś nie pukał. :( Albo przegapiłam jak siedziałam przy kompie. Jutro będę wyczekiwać. :)

Dobranoc wszystkim. :)

Krysti lubi tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 00:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie plecy bolą ,mały kopie jeszcze spać nie idzie . Mantissa oj tak nadrabiam ,potem będe leżeć do góry .

• Fasia Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 05:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 10:34

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj jej Fasia straszne to ze chrapią sąsiadki :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewuszki.

fasia strasznie wspolczuje Ci tej strasznej nocy. mam nadzieje ze Cie wypuszcza, i odespisz w domku zmęczenie.

‹‹ 1156 1157 1158 1159 1160 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ