Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kolejna dziewczynka super
ja tez sie balam tych jajek hehe a ze dziewczynke juz mam to sie balam, ze bedzie chlopak
Biedne jestescie w tych szpitalach a tv u was na salach nie ma??? Zawsze to jakas rozrywka i czas moze szybciej leci. A Krysti cos dzis tak cichutko co?? Odezwij sie Kochana, bo tylko chwile dzis bylas.Krysti lubi tę wiadomość
-
Nadzieja84 wrote:shimmer lip gratulacje córeczki! Witaj w klubie:)
Anka mam ciążę o tydzień młodszą od Twojej a ruchów niestety brak ale usg ok więc się nie martwie:)
Gosha to będą ciuszki niemowlęce? Jeśli tak to zrób zdjęcie.
Ja bym się martwiła jak myć takie małe jajka i pisiorka bo nie mam wprawy w tym temacie i mam nadzieje, że dziewczynka pozostanie dziewczynką
ooo tak, 18 kg ciuszkow, kocyk, posciel i nie wiem co tam jeszcze upchnely mama z siostra, wszystko po moich siostrzencach
zrobie jutro zdjecie i sie pochwale... dzisiaj je tylko zobacze i powacham...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 22:18
-
Gosha wrote:ooo tak, 18 kg ciuszkow, kocyk, posciel i nie wiem co tam jeszcze upchnely mama z siostra, wszystko po moich siostrzencach
?? Cala noc bedziesz to ogladac
-
Nadzieja84 wrote:
No moze lada dzien juz poczujesz:) ja teraz leze i brzuch mi sie rusza tak skacze mala kozaRudzia, Anka1501, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLali wrote:Kolejna dziewczynka super
ja tez sie balam tych jajek hehe a ze dziewczynke juz mam to sie balam, ze bedzie chlopak
Biedne jestescie w tych szpitalach a tv u was na salach nie ma??? Zawsze to jakas rozrywka i czas moze szybciej leci. A Krysti cos dzis tak cichutko co?? Odezwij sie Kochana, bo tylko chwile dzis bylas.mieszkanie do ładu doprowadzam ,segreguje ciuchy ktore oddam do charity shop stare juz jeden karton spakowany ,miejsce trza robic dla dzidzi
Juz następny cały miesiąc jestem aktywna mama na Basen zapisałam się z moim ,tylko strój musze kupic jakiś by w majtkach nie wyskoczyć ,jutro tez czeka mnie dzien załatwianie spraw .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 23:19
Robotka1, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA moj mały aktywny cały czas ,bryka sobie i do kibelka biegam sikam jak szalona .Mimo iż wypiłam 3 litry wody i nadal się chce mam takie pragnienie mówią ze na mróz tak tez jest ze pic się chce .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 23:25
Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobranoc Spijcie dobrze ,i tam w szpitalach dziewczyny by się wam wygodnie spalo ,bo to nie jest to jak we własnym łożu ,trzymam kciuki by było dobrze wszystko i wyspane wstały jutro .Buzie :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 23:32
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Hej
melduje ze zyje ale... u mnie remont wiec mieszkam u taty. Neta mam tylko w telefonie i forum mi dziala srednio. Poza tym nie bardzo mam czas bo szyje nowe firanki i zaslonki, obszywam poduchy na kanapie i ledwo zipie. A do tego moj piesek zle zeskoczyl z kanapy i wczoraj miala operacje. Teraz mam inwalide ktorym sie musze ciagle opiekowac. Kupa nerwow i kasy niestety. Teraz trzy miesiace rekonwalescencji przed nami
Moja torbiel jak byla tak jest niestety ale wiemy juz ze bedzie DZIEWCZYNA
Caluje wszystkie i trzymajcie sie cieplo
Trzymaj się tam Shimmer.
A u ciebie to wstępnie chłopak był wcześniej? Bo tak było w tabelce... Klejnoty zniknęły.Ale masz swoją wymarzoną córę. Gratuluję.
A wiecie, ja nigdy nie widziałam takiego noworodka chłopaka. Pewnie szok przeżyję, jak mi będzie z fontanny siurał.A to mówicie, że chłopaki niektóre się takie spuchnięte rodzą wiadomo gdzie? I to później schodzi czy jak?
Krysti widzę zapracowana. Dobrze, nadrabiaj z robotą dopóki masz siłę.Ale bym sobie gorfa wszamała.
Mój Synuś dziś nie pukał.Albo przegapiłam jak siedziałam przy kompie. Jutro będę wyczekiwać.
Dobranoc wszystkim.Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny