Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wiem, ze ci ciezko, ale nie lezysz dla siebie tylko dla Julka...dasz rade !
Ja wkurwilam sie na meza jak nigdy...skurczybykowi zachcialo sie zmieniac windowsa 7 na windowsa 8..wczoraj w pracy nic nic nie moglismy wydrukowac nawet jak zaladowal sterowniki! dzisiaj rano wkladam karte pamieci i nie ma moich zdjec..wkladam spowrotem do aparatu i sa! no kurwa to przez ten system pewnie...kuzwa musze sprobowac telefonem wrzucic brzusia...na facebooka wiecm jak wrzucic z tel ale nie mam pojecia jak na forum -
Fasia jak przeczytałam o Twojej 19 mm szyjce to aż mnie zamurowało, biedulko dobrze że pojechaliście do lekarza i że posłuchałaś męża
teraz jesteś pod dobrą opieką, wiem że leżenie jest straszne ale na pewno dasz radę, bo jesteś silną babeczką
nocy szczerze współczuję ale łączę się w bólu, była u mnie mama na noc, spałyśmy w sypialni, a na dole w kotłowni kocur "mrałczy", pies drapie po drzwiach, no paranoja, myślałam że je wykopie na zewnątrz!!! potem mama jechała z koksem, tak że mam tez oczy na zapałkach, pieką szczypią, i marzę już aby był wieczorek:)
Młoda Damo halo halo:)
WERA no wtedy to puściłaś focha niesamowitego:) ja pamiętam o co poszło:D do dzis ciężko mi uwierzyć że można wyłapać tętno dziecka w 9 tcale nie obrażaj się focharo
a ja zjadłam wczoraj zupę dyniową, pierwszy raz w życiu, była pyszna:)
byłam też w tesco ale nic ciekawego nie bylo, trochę bodów z krótkim rękawem po przecenie i tyle. za to na chłopcówcała masa
więc wyszłam o niczym:P -
MlodaDama co u Ciebie?
Ja wlasnie pije kawke, ale co to za ponure pogody ostatnio, wczoraj bylo chwile slonce to wyszlysmy na spacer a dzis juz od rana ciemno. Skad tu czerpac energie? Dzis wyplata, zaszaleje pozniej i zamowie jakis kocyk i zestaw do lozeczka
Jeszcze wroce do rozowych rzeczy dla corci, powiem wam, ze ja kupowalam juz rozowe rzeczy z wygody w praniubo jak wiekszosc w rozu, wiadomo rozne odcienie to wrzucam tylko ta chustke do lapania koloru i mam pelna pralke, no wygoda i tyle
albo biale bo tego tez duzo sie ma zazwyczaj
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny,widze ze wszędzie brzydka pogoda... no jakoś trzeba sobie zagospodarować dzień
Fasia, dobrze,ze Cie juz nie boli. Mi wczoraj kilka razy stwardnial brzuch,ale boleśnie, może duphaston musi zacząć dzialac... jak dzis się powtorzy,to zadzwonię do gina,chociaz we wtorek byłam na wizycie i wszystko było ok
-
Cześć dziewczyny
Fasia trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.
Mój TZ czasem strasznie chrapie ale nie mogę się z domu wypisać na własne żądanie
Ale ja to przewrazliwiona jestem, każdy dźwięk mi w nocy przeszkadza.
Krysti ja podobnie staram się jak najwięcej relaksowac
Musze się napić kawy w spokoju puki jeszcze Alan śpiKrysti lubi tę wiadomość
-
ja znów mam cały czas te kłucia tylko wydaje mi się że nie sa to kłucia szyjki bo to tak po bokach czuję, jakby kość łonowa, nie wiem dokładnie jak to opisać, wziełam magnez, jak dalej będzie kłuć to zadzwonię do lekarza niech się wypowie, bo nie wiem czy to normalne czy coś się dzieje...
-
Witajcie o 5 mialam pobudke na siusiu do badan potem odespalam o 8 ordynator z gromadka towarzyszy poczytal i do zabiegowki na badania. A tam wsio w porzadku przyszykowall wypis szyjka nieznacznie skrocona. Zbieram sie do domciu juz sie pakuje na autobus i wio hehe ciesze sie ale obiecuje sobie ze bede wiecej odpoczywac. Dobrze ze wizyta za nie cale 3 tygodnie hihi. Fasiu u ciebie tez na pewno bedzie wszystko dobrze trzymaj sie dzielnie i nie stresuj. Ja noc prawie nie przespalam bo ten wenflon mi przeszkadzal ... ale w domu teraz odespie. Pozdrawiam kochane
Lali, Angela89, Krysti, MartaAlvi, Hela85, liloe, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
HWESTA bo Fasia ma od początku problemową ciążę przez tą pewnie dwórożną macicę to w jej wypadku akurat wszelkie symptomy niepokojące powinna konsultować z lekarzem, tak Fasiu? dobrze mówię??
wiadomo że jeśli coś się dzieje dłuższy czas, nie wiem, np ja kiedyś po 6 godzinach silnego bólu pojechałam na pogotowie, to należy interweniować bezsprzecznie.
RUDZIA miałam pisać, aleś dała czadu z tym kurierem:D widzisz? masz zajebiste cycki hehehe:D
z swoją drogą miło by było gdybyś mu odpisała choćby odmownie:) bo z tego co widzę to on bardzo grzecznie do Ciebie przez tego smsa
Ty długo sama nie zostaniesz zobaczysz:D
a co jest złego w poznaniu kogoś w trakcie ciąży? przecież nie musi to być od razu Twój chłopak:) a miło było by na pewno podzielić się radością przeżywania ciąży z kimś życzliwym:DFasia, weronika86, Lali, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Wiem,ze Fasia ma dwurozna macice i od początku ciąży jest w domku. U mnie problemy z szyjka byly,ale na wtorkowej wizycie po 2 miesiącach leków i oszczędzania się było ok. Wiec może to macica się rozrasta i dlatego pobolewa mnie znów.
ale jeśli Cię coś niepokoi to lepiej chyba zadzwonić.
no właśnie sobie teraz przypomniałam jak to było u Ciebie na początku.
-
nick nieaktualnyA ja bym na miejscu rudzi się zapoznała z tym kurierem
moze być naprawdę fajny ,i powiedziala bym mu ze facet mnie zostawil w ciązy bo tchórz i ciekawa bym byla co zrobi . Jak by chcial się spotykać z kobitą w ciazy to prawdziwy facet z niego.I bym napisala ,przepraszam cię bardzo ale ze względu na moje okolicznosci nie wiem czy chciał byś spotykać się z cięzarną ,facet mnie zostawil jak dowiedział się ze jestem w ciązy .Ja bym prawde napisała . Rudzia to chyba jakis los dar od losu ze esa ci wyslał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 09:52
weronika86 lubi tę wiadomość