X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Ja mam to samo :/ wczoraj nie spalam od 2 do 5, synus tak kopal, że nie dało się spać a do tego potworny głód!! przeważnie jem późno jak mój wraca do domu bo tylko wtedy mamy szansę na wspólny posiłek a w nocy i tak mnie ssie :/
    Ale w nocy juz nie jem, walczę ze sobą :/
    Ja tez pozno obiad jem bo czekam na mojego i jemy razem zawsze przy stole :) i o 1 czasem 2 w nocy kręce się i musze krome zjesc .Głód jakis takie ssanie mam ,nigdy tak nie mialam . :) dziecko rosnie i rosnie Zapotrzebowanie .

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pomimo tego,ze ten brzucho mnie pobolewa planuje pranie zrobić i ogarnąć mieszkanie...a może od leżenia mnie boli? osłabione miesnie?

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młodsza siostra mojej koleżanki miała taki mały brzuch, że u niej wcale nie było widać ciąży. Pierwsza ciąża wyszła na jaw jak młoda jechała na porodowke a trzy kolejne ciążę były dopiero zauważalne w ok 6-7 miesiącu. Dziewczyna ma chyba 23lata a już czworo dzieci :/

Krysti lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Najgorsze,ze właśnie nie wiem tak jak Fasia,ktore bóle są normalne,a które niepokojące. A nie chce panikowac i biegać co 2 dni do lekarza

ja mam tak samo, nie chcę być przewrażliwiona czy dzwonić bez potrzeby ale wszystko w ciąży jest dla mnie nowe i nie wiem czego się spodziewać, co jest normalne, jak wyjdę z pracy to zadzwonię chyba do lekarza i się upewnię że wszystko ok.

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Ola89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Młodsza siostra mojej koleżanki miała taki mały brzuch, że u niej wcale nie było widać ciąży. Pierwsza ciąża wyszła na jaw jak młoda jechała na porodowke a trzy kolejne ciążę były dopiero zauważalne w ok 6-7 miesiącu. Dziewczyna ma chyba 23lata a już czworo dzieci :/

hehe no to szybko jej poszło :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udalo mi sie zdjecie wlozyc :D wczoraj zaczal sie 22 tydzien :D

out.php?i=914480_dsci0150.jpg

Robotka1, Rudzia, Krysti, Klaudia90, Hela85, liloe, KasiaKwiatek, misia83, Fasia, Lali, mantissa, Justinka, sylvia007, CzaryMary, Dajana28 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ja tez pozno obiad jem bo czekam na mojego i jemy razem zawsze przy stole :) i o 1 czasem 2 w nocy kręce się i musze krome zjesc .Głód jakis takie ssanie mam ,nigdy tak nie mialam . :) dziecko rosnie i rosnie Zapotrzebowanie .

My tez tak robimy, czekam na mojego i razem obiad jemy czasem nawet o 22 a w nocy i tak mnie ssie :/

Krysti lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Macie jakiś sprawdzony przepis na pierniczki na choinke??
    ja mam i bardzo polecam, wychodzą ciemne, nie wysokie, przez co fajnie sięje dekoruje :)
    to tego pyszne i aromatyczne:) będę je piekła już 3 rok:)

http://www.mojewypieki.com/post/czekoladowe-pierniczki

Weraaa :D ale brzuszek :D zajebisty:D duuuuży !!)

hwesta lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    Udalo mi sie zdjecie wlozyc :D wczoraj zaczal sie 22 tydzien :D

out.php?i=914480_dsci0150.jpg
    Ło wercia ale rosnie ci brzuszek :) rosniecie :)

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    hehe no to szybko jej poszło :)

Masakra :/ mama ją utrzymuje bo dziewczyna w życiu nie pracowała, ojciec dzieci się teraz zmyl a ona ma nowego juz ale ten wydaje się być poukladany i może dziewczynę naprostuje :/

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nio i czasem jeszcze bardziej potrafi wyebac mnie :D ogromny :D ale na wadze w sumie 4,5-5kg wiec nie jest zle :) tylko teraz jem wszystko i caly czas :D :D :D

Krysti lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Masakra :/ mama ją utrzymuje bo dziewczyna w życiu nie pracowała, ojciec dzieci się teraz zmyl a ona ma nowego juz ale ten wydaje się być poukladany i może dziewczynę naprostuje :/
    No jak facet niemalny to ją sobie ułoży .ale szybka jest:)

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:

mojej siostry kolezanka urodzila pierwsze dziecko w wieku 15-16 lat, a teraz jak juz ma 21 ma juz 3 dzieciaczkow... ale szkoda mi tych maluchow bo to nie fajne otoczenie...

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • weronika86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    ja mam i bardzo polecam, wychodzą ciemne, nie wysokie, przez co fajnie sięje dekoruje :)
    to tego pyszne i aromatyczne:) będę je piekła już 3 rok:)

http://www.mojewypieki.com/post/czekoladowe-pierniczki

Weraaa :D ale brzuszek :D zajebisty:D duuuuży !!)
    a ja apartamencicho rosnie :D wybralismy juz imie, ktore na bank zostanie SARAH-JANE :D

Rudzia, KasiaKwiatek, misia83, mantissa, sylvia007 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a ja mam jakiś awers :P
    wybieram kolory pościeli i się boję ryzykować z pudrowym różem bo jak się okaże że to nie dziewczynka???? boshhhh a może się okazać?? na usg gołym okiem widziałam psipsie.....
    ehh nienormalna jestem:P

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    nio i czasem jeszcze bardziej potrafi wyebac mnie :D ogromny :D ale na wadze w sumie 4,5-5kg wiec nie jest zle :) tylko teraz jem wszystko i caly czas :D :D :D
    Ja tez jem wszystko oprócz mięsa :D

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    mojej siostry kolezanka urodzila pierwsze dziecko w wieku 15-16 lat, a teraz jak juz ma 21 ma juz 3 dzieciaczkow... ale szkoda mi tych maluchow bo to nie fajne otoczenie...
    widac zalezy od kobiety, ja rowniez stasia urodzilam tak mlodo, ale uwazam sie za osobe poukladana...duza role odgrywa tu jednak facet..moj jest 7 lat starszy i on mnie wszystkiego uczyl i trzymal w ryzach, pomagal przy maluchu...widac wiek nie bardzo sie liczy..znow moja matka urodzila mnie w tym samym wieku co ja stasia..i wogole na matke sie nie nadaje nawet teraz a urodzila nas czworke :(

Rudzia, Anka1501, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    wybieram kolory pościeli i się boję ryzykować z pudrowym różem bo jak się okaże że to nie dziewczynka???? boshhhh a może się okazać?? na usg gołym okiem widziałam psipsie.....
    Napewno jest pipka:) takze kupuj :)

• PsotkaKotka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka, mysle, ze nawet jak sie na porodowce okaze ze to jednak syn to bedzie mu obojetne w jakim kolorze bedzie posciel ;)

mantissa lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    ja tez mam takie dziwne odczucia..jakos nie moge uwierzyc ze udalo sie z dziewczynka, chociaz jasno widzialam na usg pipke i tak jakos nie moge uwierzyc :D

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
‹‹ 1160 1161 1162 1163 1164 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ