Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Ja mam to samo
wczoraj nie spalam od 2 do 5, synus tak kopal, że nie dało się spać a do tego potworny głód!! przeważnie jem późno jak mój wraca do domu bo tylko wtedy mamy szansę na wspólny posiłek a w nocy i tak mnie ssie
Ale w nocy juz nie jem, walczę ze sobąi o 1 czasem 2 w nocy kręce się i musze krome zjesc .Głód jakis takie ssanie mam ,nigdy tak nie mialam .
dziecko rosnie i rosnie Zapotrzebowanie .
-
nick nieaktualny
-
Młodsza siostra mojej koleżanki miała taki mały brzuch, że u niej wcale nie było widać ciąży. Pierwsza ciąża wyszła na jaw jak młoda jechała na porodowke a trzy kolejne ciążę były dopiero zauważalne w ok 6-7 miesiącu. Dziewczyna ma chyba 23lata a już czworo dzieci
Krysti lubi tę wiadomość
-
hwesta wrote:Najgorsze,ze właśnie nie wiem tak jak Fasia,ktore bóle są normalne,a które niepokojące. A nie chce panikowac i biegać co 2 dni do lekarza
ja mam tak samo, nie chcę być przewrażliwiona czy dzwonić bez potrzeby ale wszystko w ciąży jest dla mnie nowe i nie wiem czego się spodziewać, co jest normalne, jak wyjdę z pracy to zadzwonię chyba do lekarza i się upewnię że wszystko ok. -
Anka1501 wrote:Młodsza siostra mojej koleżanki miała taki mały brzuch, że u niej wcale nie było widać ciąży. Pierwsza ciąża wyszła na jaw jak młoda jechała na porodowke a trzy kolejne ciążę były dopiero zauważalne w ok 6-7 miesiącu. Dziewczyna ma chyba 23lata a już czworo dzieci
hehe no to szybko jej poszło -
Krysti wrote:Ja tez pozno obiad jem bo czekam na mojego i jemy razem zawsze przy stole
i o 1 czasem 2 w nocy kręce się i musze krome zjesc .Głód jakis takie ssanie mam ,nigdy tak nie mialam .
dziecko rosnie i rosnie Zapotrzebowanie .
My tez tak robimy, czekam na mojego i razem obiad jemy czasem nawet o 22 a w nocy i tak mnie ssie
Krysti lubi tę wiadomość
-
hwesta wrote:Macie jakiś sprawdzony przepis na pierniczki na choinke??
to tego pyszne i aromatyczne:) będę je piekła już 3 rok:)
http://www.mojewypieki.com/post/czekoladowe-pierniczki
Weraaaale brzuszek
zajebisty:D duuuuży !!)
hwesta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Masakra
mama ją utrzymuje bo dziewczyna w życiu nie pracowała, ojciec dzieci się teraz zmyl a ona ma nowego juz ale ten wydaje się być poukladany i może dziewczynę naprostuje
-
Anka1501 wrote:Masakra
mama ją utrzymuje bo dziewczyna w życiu nie pracowała, ojciec dzieci się teraz zmyl a ona ma nowego juz ale ten wydaje się być poukladany i może dziewczynę naprostuje
mojej siostry kolezanka urodzila pierwsze dziecko w wieku 15-16 lat, a teraz jak juz ma 21 ma juz 3 dzieciaczkow... ale szkoda mi tych maluchow bo to nie fajne otoczenie...
-
Robotka1 wrote:ja mam i bardzo polecam, wychodzą ciemne, nie wysokie, przez co fajnie sięje dekoruje
to tego pyszne i aromatyczne:) będę je piekła już 3 rok:)
http://www.mojewypieki.com/post/czekoladowe-pierniczki
Weraaaale brzuszek
zajebisty:D duuuuży !!)
wybralismy juz imie, ktore na bank zostanie SARAH-JANE
Rudzia, KasiaKwiatek, misia83, mantissa, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny a ja mam jakiś awers
wybieram kolory pościeli i się boję ryzykować z pudrowym różem bo jak się okaże że to nie dziewczynka???? boshhhh a może się okazać?? na usg gołym okiem widziałam psipsie.....
ehh nienormalna jestem:P
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:mojej siostry kolezanka urodzila pierwsze dziecko w wieku 15-16 lat, a teraz jak juz ma 21 ma juz 3 dzieciaczkow... ale szkoda mi tych maluchow bo to nie fajne otoczenie...
Rudzia, Anka1501, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:dziewczyny a ja mam jakiś awers
wybieram kolory pościeli i się boję ryzykować z pudrowym różem bo jak się okaże że to nie dziewczynka???? boshhhh a może się okazać?? na usg gołym okiem widziałam psipsie.....
ehh nienormalna jestem:P -
Robotka1 wrote:dziewczyny a ja mam jakiś awers
ehh nienormalna jestem:P