Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa tez pozno obiad jem bo czekam na mojego i jemy razem zawsze przy stoleAnka1501 wrote:Ja mam to samo
wczoraj nie spalam od 2 do 5, synus tak kopal, że nie dało się spać a do tego potworny głód!! przeważnie jem późno jak mój wraca do domu bo tylko wtedy mamy szansę na wspólny posiłek a w nocy i tak mnie ssie 
Ale w nocy juz nie jem, walczę ze sobą
i o 1 czasem 2 w nocy kręce się i musze krome zjesc .Głód jakis takie ssanie mam ,nigdy tak nie mialam .
dziecko rosnie i rosnie Zapotrzebowanie .
-
nick nieaktualny
-
Młodsza siostra mojej koleżanki miała taki mały brzuch, że u niej wcale nie było widać ciąży. Pierwsza ciąża wyszła na jaw jak młoda jechała na porodowke a trzy kolejne ciążę były dopiero zauważalne w ok 6-7 miesiącu. Dziewczyna ma chyba 23lata a już czworo dzieci
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
hwesta wrote:Najgorsze,ze właśnie nie wiem tak jak Fasia,ktore bóle są normalne,a które niepokojące. A nie chce panikowac i biegać co 2 dni do lekarza
ja mam tak samo, nie chcę być przewrażliwiona czy dzwonić bez potrzeby ale wszystko w ciąży jest dla mnie nowe i nie wiem czego się spodziewać, co jest normalne, jak wyjdę z pracy to zadzwonię chyba do lekarza i się upewnię że wszystko ok. -
Anka1501 wrote:Młodsza siostra mojej koleżanki miała taki mały brzuch, że u niej wcale nie było widać ciąży. Pierwsza ciąża wyszła na jaw jak młoda jechała na porodowke a trzy kolejne ciążę były dopiero zauważalne w ok 6-7 miesiącu. Dziewczyna ma chyba 23lata a już czworo dzieci

hehe no to szybko jej poszło
-
Udalo mi sie zdjecie wlozyc
wczoraj zaczal sie 22 tydzien 
Robotka1, Rudzia, nick nieaktualny, Klaudia90, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, misia83, Fasia, Lali, mantissa, Justinka, sylvia007, nick nieaktualny, Dajana28 lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:Ja tez pozno obiad jem bo czekam na mojego i jemy razem zawsze przy stole
i o 1 czasem 2 w nocy kręce się i musze krome zjesc .Głód jakis takie ssanie mam ,nigdy tak nie mialam .
dziecko rosnie i rosnie Zapotrzebowanie .
My tez tak robimy, czekam na mojego i razem obiad jemy czasem nawet o 22 a w nocy i tak mnie ssie
-
ja mam i bardzo polecam, wychodzą ciemne, nie wysokie, przez co fajnie sięje dekorujehwesta wrote:Macie jakiś sprawdzony przepis na pierniczki na choinke??

to tego pyszne i aromatyczne:) będę je piekła już 3 rok:)
http://www.mojewypieki.com/post/czekoladowe-pierniczki
Weraaa
ale brzuszek
zajebisty:D duuuuży !!)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo jak facet niemalny to ją sobie ułoży .ale szybka jest:)Anka1501 wrote:Masakra
mama ją utrzymuje bo dziewczyna w życiu nie pracowała, ojciec dzieci się teraz zmyl a ona ma nowego juz ale ten wydaje się być poukladany i może dziewczynę naprostuje 
-
Anka1501 wrote:Masakra
mama ją utrzymuje bo dziewczyna w życiu nie pracowała, ojciec dzieci się teraz zmyl a ona ma nowego juz ale ten wydaje się być poukladany i może dziewczynę naprostuje 
mojej siostry kolezanka urodzila pierwsze dziecko w wieku 15-16 lat, a teraz jak juz ma 21 ma juz 3 dzieciaczkow... ale szkoda mi tych maluchow bo to nie fajne otoczenie...
-
a ja apartamencicho rosnieRobotka1 wrote:ja mam i bardzo polecam, wychodzą ciemne, nie wysokie, przez co fajnie sięje dekoruje

to tego pyszne i aromatyczne:) będę je piekła już 3 rok:)
http://www.mojewypieki.com/post/czekoladowe-pierniczki
Weraaa
ale brzuszek
zajebisty:D duuuuży !!)
wybralismy juz imie, ktore na bank zostanie SARAH-JANE
Rudzia, nick nieaktualny, misia83, mantissa, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny a ja mam jakiś awers

wybieram kolory pościeli i się boję ryzykować z pudrowym różem bo jak się okaże że to nie dziewczynka???? boshhhh a może się okazać?? na usg gołym okiem widziałam psipsie.....
ehh nienormalna jestem:P
-
nick nieaktualny
-
widac zalezy od kobiety, ja rowniez stasia urodzilam tak mlodo, ale uwazam sie za osobe poukladana...duza role odgrywa tu jednak facet..moj jest 7 lat starszy i on mnie wszystkiego uczyl i trzymal w ryzach, pomagal przy maluchu...widac wiek nie bardzo sie liczy..znow moja matka urodzila mnie w tym samym wieku co ja stasia..i wogole na matke sie nie nadaje nawet teraz a urodzila nas czworkeRudzia wrote:mojej siostry kolezanka urodzila pierwsze dziecko w wieku 15-16 lat, a teraz jak juz ma 21 ma juz 3 dzieciaczkow... ale szkoda mi tych maluchow bo to nie fajne otoczenie...
Rudzia, Anka1501, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNapewno jest pipka:) takze kupujRobotka1 wrote:dziewczyny a ja mam jakiś awers

wybieram kolory pościeli i się boję ryzykować z pudrowym różem bo jak się okaże że to nie dziewczynka???? boshhhh a może się okazać?? na usg gołym okiem widziałam psipsie.....
-
ja tez mam takie dziwne odczucia..jakos nie moge uwierzyc ze udalo sie z dziewczynka, chociaz jasno widzialam na usg pipke i tak jakos nie moge uwierzycRobotka1 wrote:dziewczyny a ja mam jakiś awers