X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    dziewczyny a ja mam jakiś awers :P
    wybieram kolory pościeli i się boję ryzykować z pudrowym różem bo jak się okaże że to nie dziewczynka???? boshhhh a może się okazać?? na usg gołym okiem widziałam psipsie.....
    ehh nienormalna jestem:P

Powiem Ci ze ja tez sie boje sie siw okaze Chlop :P ale moze byc roznie, kolezanka mojej kolezsnki przez cala ciaze na fb pisala " corcia rosnie" itd. Przez cala ciaze mowili jej ze dziewczynka,a jak dodalam zdj noworodka z podpisem juz " poznajcie mojego synka, tak wiem wiem miala byc cora a tu taka niedpodzianka" ja bym tak nie chciala :D wiekszosc rzeczy mam rozowyxh :D

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ja tez jem wszystko oprócz mięsa :D
    no ja tez :D odrzucilo mnie od miesa i od mleka...jak wypije mleko od razu zyganko..natomiast sery biale czy zolte sa ok.

Krysti lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    mojej siostry kolezanka urodzila pierwsze dziecko w wieku 15-16 lat, a teraz jak juz ma 21 ma juz 3 dzieciaczkow... ale szkoda mi tych maluchow bo to nie fajne otoczenie...

No właśnie tych dzieci szkoda. Ja uwielbiam duże rodziny ale to jest masakra jakaś. Mama ja tyle razy prosiła, żeby się zabezpieczala bo ona tym dzieciom nic zapewnić nie może a laska jeszcze wojny matce robiła, że to jest jej życie i jej sprawa.

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha, dzisiaj posmarowalam twarz najprostszym kremem z witamina A, takim w tubce z apteki. Cudownie! Moja skora jest strasznie sucha a teraz jest fantastycznie :D

Krysti lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej mnie się pytaly w szpitalu czy wiemy co mamy ja mowię ze chlopiec :) cieszyly się teraz tak mysle czy one cos nie ukryly chic france mowic nie mogą ! Bo zabronione i teraz juz zglupialam tez . Niewiem czy jeszcze raz się nie wybrac na privat scan w grudniu:D haha ale chyba syn napewno syn bylam robilam na genger więc jest syn .

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka haha,wyobraz sobie,ze miałam zapytać tu na forum o krem do buzi jakiś,ale stwierdzilam,ze poszukam sama czegoś w necie, a tu taka niespodzianka :)

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe dzięki dziewczyny:) no własnie wiem że jemu będzie obojętne w czym będzie spał:D a pościel to już pewnie w ogóle;)
    ale jakoś mnie tak naszło:)

aaaa i miałam was pytać, bo w nocy jak nie mogłam spać to rozkmianiałam,
    do tych co kupują nowe wózki.....
    jak wcześnie je kupujecie??
    ja chciałam po nowym roku ale kurde, gwarancja będzie mi leciała nie??? a wolałabym żeby na gwarancji był jak najdłużej jak urodzę

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 my w lutym wózek kupujemy :) w drugiej połowie lutego

Robotka1, Krysti lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Aha, dzisiaj posmarowalam twarz najprostszym kremem z witamina A, takim w tubce z apteki. Cudownie! Moja skora jest strasznie sucha a teraz jest fantastycznie :D
    Ja tez najzwyklejszy z wit e i nagietkiem w sklepie kupilam ze zdrowym jedzeniem tani i dobry uzywam go nawet pod podklad bo idealny :) czasem zwykle najlepsze .

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    ja chciałam po nowym roku ale kurde, gwarancja będzie mi leciała nie??? a wolałabym żeby na gwarancji był jak najdłużej jak urodzę

Ja kupuje w okolicach lutego, bo przywioza mi go z Polski i nie wiem czy w razie co bede liczyc na gwsrsncje bo w sumie ciezko by bylo mi tak ze Szwecji wozic go do sklepu czy cos .

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hehe dzięki dziewczyny:) no własnie wiem że jemu będzie obojętne w czym będzie spał:D a pościel to już pewnie w ogóle;)
    ale jakoś mnie tak naszło:)

Ja w lutym kupije pod koniec wózek

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wera pewnie, że tak. Ale ta dziewczyna zachowuje się strasznie, nic ja nie obchodzą dzieci.
    Ja sama już chciałam zostać matka jak miałam ledwo 17 lat skończone ale urodziłam dopiero w wieku 22 lat bo tak wyszło. Wcześniej się nie dało. Ale myślę, że mój 12 lat starszy facet mnie tak rozpalil do macierzynstwa i mam wkoncu rodzinę o jakiej marzyłam :)

weronika86 lubi tę wiadomość

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    PsotkaKotka haha,wyobraz sobie,ze miałam zapytać tu na forum o krem do buzi jakiś,ale stwierdzilam,ze poszukam sama czegoś w necie, a tu taka niespodzianka :)

Ale wiesz co, wlasnie tak czytam i jednak kremy z wit. A nei sa polecane kobietom w ciazy. Dziwne to troche, bo nei wydaje mi sie zeby dawka zostala przekroczona ale moze lepiej znalezc jakis inny? Np. tak jak Krysti pisze, z wit. E?

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka ja się jeszcze nie zdecydowałam czy kupujemy nowy czy nie ale jeśli już to tak miesiąc przed terminem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Ale wiesz co, wlasnie tak czytam i jednak kremy z wit. A nei sa polecane kobietom w ciazy. Dziwne to troche, bo nei wydaje mi sie zeby dawka zostala przekroczona ale moze lepiej znalezc jakis inny? Np. tak jak Krysti pisze, z wit. E?
    Dzień dobry wszystkim,
    Psotka w tym kremie zwykłym z apteki jest pochodna wit. A, zupełnie nieszkodliwa

Fasia trzymam i ja kciuki

Robotka może Ty podświadomie jeszcze na synusia liczysz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 10:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to moj Brzuszek :) Orka się robie . http://naforum.zapodaj.net/thumbs/277e6ab7cbc1.jpg

Robotka1, Rudzia, iwonka1077, Klaudia90, misia83, Hela85, mantissa, Lali, Gosha, weronika86, Justinka, sylvia007, CzaryMary, Dajana28 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukam sukienke na styczen zeby tył dlugi miala do sesji zdjeciowej naszej ,i kapelusz z siatką z przodu cos ten styl .Dzis pojde tu do babki bo kazala przyjsc ona ma pelno kapeluszy ,potem wam fote pokaze jak do niej pojde :)ile kapeluszy ma :) wszystko ręcznie robi :) ja w lato sobie sprawie tez kapelusze jakies i bede nosic :)lubię

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 10:59

• Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    A to moj Brzuszek :) Orka się robie . http://naforum.zapodaj.net/thumbs/277e6ab7cbc1.jpg
    hihi noooo i to całkiem fajna:) widać KRysti zaokrąglenia coraz bardziej:)

HELA hehe no czy ja wiem? taki jakiś strach i obawa że może to jeszcze nie pewne:) ale kurde to 22 tydzień:) chyba już za późno na zmiany, o ile nie bedzie niespodzianki przy porodzie:P
    myślę że lekarz nie czekał z tą informacją bez powodu, może sam chciał być pewny??:P choć coś przebąkiwał o pępowinie, ale myślę że to trochę asekuracyjnie dla siebie;)

Ja używam nivea Q10 ale co on w sobie ma to nie wiem:) jest dobry:)

Krysti lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka co się czaisz?? dorośli faceci chodzą na różowo ubrani a Ty się martwisz o takie rzeczy :D

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    dziewczyny a ja mam jakiś awers :P
    wybieram kolory pościeli i się boję ryzykować z pudrowym różem bo jak się okaże że to nie dziewczynka???? boshhhh a może się okazać?? na usg gołym okiem widziałam psipsie.....
    ehh nienormalna jestem:P
    heh
    Witam z rana:)
    robocia ja tez sie zastanawiam czy z tego mojego synusia się dziewczynka nie okaże, to juz tak jest, z córcia też sie zastanawiałam, mam nadzieję że już se nie zdarzają pomyłki u lekarzy:):)

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
‹‹ 1161 1162 1163 1164 1165 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ