Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:dziewczyny a ja mam jakiś awers
wybieram kolory pościeli i się boję ryzykować z pudrowym różem bo jak się okaże że to nie dziewczynka???? boshhhh a może się okazać?? na usg gołym okiem widziałam psipsie.....
ehh nienormalna jestem:P
Powiem Ci ze ja tez sie boje sie siw okaze Chlopale moze byc roznie, kolezanka mojej kolezsnki przez cala ciaze na fb pisala " corcia rosnie" itd. Przez cala ciaze mowili jej ze dziewczynka,a jak dodalam zdj noworodka z podpisem juz " poznajcie mojego synka, tak wiem wiem miala byc cora a tu taka niedpodzianka" ja bym tak nie chciala
wiekszosc rzeczy mam rozowyxh
-
Rudzia wrote:mojej siostry kolezanka urodzila pierwsze dziecko w wieku 15-16 lat, a teraz jak juz ma 21 ma juz 3 dzieciaczkow... ale szkoda mi tych maluchow bo to nie fajne otoczenie...
No właśnie tych dzieci szkoda. Ja uwielbiam duże rodziny ale to jest masakra jakaś. Mama ja tyle razy prosiła, żeby się zabezpieczala bo ona tym dzieciom nic zapewnić nie może a laska jeszcze wojny matce robiła, że to jest jej życie i jej sprawa.
-
nick nieaktualnyJej mnie się pytaly w szpitalu czy wiemy co mamy ja mowię ze chlopiec
cieszyly się teraz tak mysle czy one cos nie ukryly chic france mowic nie mogą ! Bo zabronione i teraz juz zglupialam tez . Niewiem czy jeszcze raz się nie wybrac na privat scan w grudniu:D haha ale chyba syn napewno syn bylam robilam na genger więc jest syn .
-
nick nieaktualny
-
hehe dzięki dziewczyny:) no własnie wiem że jemu będzie obojętne w czym będzie spał
a pościel to już pewnie w ogóle;)
ale jakoś mnie tak naszło:)
aaaa i miałam was pytać, bo w nocy jak nie mogłam spać to rozkmianiałam,
do tych co kupują nowe wózki.....
jak wcześnie je kupujecie??
ja chciałam po nowym roku ale kurde, gwarancja będzie mi leciała nie??? a wolałabym żeby na gwarancji był jak najdłużej jak urodzę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:Aha, dzisiaj posmarowalam twarz najprostszym kremem z witamina A, takim w tubce z apteki. Cudownie! Moja skora jest strasznie sucha a teraz jest fantastycznie
czasem zwykle najlepsze .
-
Robotka1 wrote:aaaa i miałam was pytać, bo w nocy jak nie mogłam spać to rozkmianiałam,
ja chciałam po nowym roku ale kurde, gwarancja będzie mi leciała nie??? a wolałabym żeby na gwarancji był jak najdłużej jak urodzę
Ja kupuje w okolicach lutego, bo przywioza mi go z Polski i nie wiem czy w razie co bede liczyc na gwsrsncje bo w sumie ciezko by bylo mi tak ze Szwecji wozic go do sklepu czy cos . -
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:hehe dzięki dziewczyny:) no własnie wiem że jemu będzie obojętne w czym będzie spał
a pościel to już pewnie w ogóle;)
ale jakoś mnie tak naszło:)
aaaa i miałam was pytać, bo w nocy jak nie mogłam spać to rozkmianiałam,
ja chciałam po nowym roku ale kurde, gwarancja będzie mi leciała nie??? a wolałabym żeby na gwarancji był jak najdłużej jak urodzę -
Wera pewnie, że tak. Ale ta dziewczyna zachowuje się strasznie, nic ja nie obchodzą dzieci.
Ja sama już chciałam zostać matka jak miałam ledwo 17 lat skończone ale urodziłam dopiero w wieku 22 lat bo tak wyszło. Wcześniej się nie dało. Ale myślę, że mój 12 lat starszy facet mnie tak rozpalil do macierzynstwa i mam wkoncu rodzinę o jakiej marzyłamweronika86 lubi tę wiadomość
-
hwesta wrote:PsotkaKotka haha,wyobraz sobie,ze miałam zapytać tu na forum o krem do buzi jakiś,ale stwierdzilam,ze poszukam sama czegoś w necie, a tu taka niespodzianka
Ale wiesz co, wlasnie tak czytam i jednak kremy z wit. A nei sa polecane kobietom w ciazy. Dziwne to troche, bo nei wydaje mi sie zeby dawka zostala przekroczona ale moze lepiej znalezc jakis inny? Np. tak jak Krysti pisze, z wit. E? -
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:Ale wiesz co, wlasnie tak czytam i jednak kremy z wit. A nei sa polecane kobietom w ciazy. Dziwne to troche, bo nei wydaje mi sie zeby dawka zostala przekroczona ale moze lepiej znalezc jakis inny? Np. tak jak Krysti pisze, z wit. E?
Psotka w tym kremie zwykłym z apteki jest pochodna wit. A, zupełnie nieszkodliwa
Fasia trzymam i ja kciuki
Robotka może Ty podświadomie jeszcze na synusia liczyszWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 10:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzukam sukienke na styczen zeby tył dlugi miala do sesji zdjeciowej naszej ,i kapelusz z siatką z przodu cos ten styl .Dzis pojde tu do babki bo kazala przyjsc ona ma pelno kapeluszy ,potem wam fote pokaze jak do niej pojde :)ile kapeluszy ma
wszystko ręcznie robi
ja w lato sobie sprawie tez kapelusze jakies i bede nosic :)lubię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 10:59
-
Krysti wrote:A to moj Brzuszek
Orka się robie . http://naforum.zapodaj.net/thumbs/277e6ab7cbc1.jpg
HELA hehe no czy ja wiem? taki jakiś strach i obawa że może to jeszcze nie pewne:) ale kurde to 22 tydzieńchyba już za późno na zmiany, o ile nie bedzie niespodzianki przy porodzie:P
myślę że lekarz nie czekał z tą informacją bez powodu, może sam chciał być pewny??choć coś przebąkiwał o pępowinie, ale myślę że to trochę asekuracyjnie dla siebie;)
Ja używam nivea Q10 ale co on w sobie ma to nie wiem:) jest dobry:)Krysti lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:dziewczyny a ja mam jakiś awers
wybieram kolory pościeli i się boję ryzykować z pudrowym różem bo jak się okaże że to nie dziewczynka???? boshhhh a może się okazać?? na usg gołym okiem widziałam psipsie.....
ehh nienormalna jestem:P
Witam z rana:)
robocia ja tez sie zastanawiam czy z tego mojego synusia się dziewczynka nie okaże, to juz tak jest, z córcia też sie zastanawiałam, mam nadzieję że już se nie zdarzają pomyłki u lekarzy:)