Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoj R tez dba o siebie bardzo ale on męski jest i chlop jak dąb wysportowany ,tez nie lubię facetow takich jak moj brat ale cenie go za czystośc i ze madry jest ,dziecko ma z dziewczyną ktora gi zistawila bo do mamy chciala isc miwszkac pojebana suka
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:hahaha Klaudia no to pojechałaś
obyście się nie rozczarowały w ogóle:D
Krysti takie zamazane lekko zdjęcie-jakbym mojego widziała na siłowni:)
eee dziewczyny spoko luz:) bardziej było by mi szkoda gdybym wykupiła nowe drogie rzeczy dla dziewczyny a okazał by się chłopak:D no co bym zrobiła? schowała??hehehe chyba tak:P
a tak to mam dużo neutralnych(jak na zdjęciu co wam wczoraj pokazywałam) więc nawet gdybym musiała zrobić selekcję to połowa ciuchów zostaje neutralna:)
na pewno chcę sobie dokupić body z krótkim i długim rękawem, półśpiochy i tyle:) a na ciuchach to się okaże:) jutro idę na pierwszą grabierz:Dmoj brat bez tego zyc nie moze
haha
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Robotka a ty kiedys wspominalas ze bys chciala boki wlosow wygolic!Naprawdę
mam fajnego dłuższego boba i puki co rosną
może z tyłu wycieniuję je niebawem ale boki zostawię
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misia ja też jeszcze nie jestem pewna ale skoro już mam spacerowke to chyba kupie taka miękka gondole do spacerówki. U mnie w hurtowni dziecięcej jest fajna za 105zl wiec tanio a nie ma sensu chyba na 4-5 mcy wózka kupować skoro już mamy spacerówę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Misia ja też jeszcze nie jestem pewna ale skoro już mam spacerowke to chyba kupie taka miękka gondole do spacerówki. U mnie w hurtowni dziecięcej jest fajna za 105zl wiec tanio a nie ma sensu chyba na 4-5 mcy wózka kupować skoro już mamy spacerówę
-
Krysti gdzie zdjęcie??
a co do majtów to ja chyba nie miałam, najpierw chodzi się bez majtek a potem chyba zwykłe ubrałam i do tego podpaska bo lepiej trzymały.
ale teraz kupię. chocby jedną pakę.
kurde powoli trzeba inwestować we wkładki laktacyjne
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny