X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj R tez dba o siebie bardzo ale on męski jest i chlop jak dąb wysportowany ,tez nie lubię facetow takich jak moj brat ale cenie go za czystośc i ze madry jest ,dziecko ma z dziewczyną ktora gi zistawila bo do mamy chciala isc miwszkac pojebana suka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hahaha Klaudia no to pojechałaś:D obyście się nie rozczarowały w ogóle:D

Krysti takie zamazane lekko zdjęcie-jakbym mojego widziała na siłowni:)

eee dziewczyny spoko luz:) bardziej było by mi szkoda gdybym wykupiła nowe drogie rzeczy dla dziewczyny a okazał by się chłopak:D no co bym zrobiła? schowała??:P hehehe chyba tak:P

a tak to mam dużo neutralnych(jak na zdjęciu co wam wczoraj pokazywałam) więc nawet gdybym musiała zrobić selekcję to połowa ciuchów zostaje neutralna:)

na pewno chcę sobie dokupić body z krótkim i długim rękawem, półśpiochy i tyle:) a na ciuchach to się okaże:) jutro idę na pierwszą grabierz:D
    Robotka twoj tez pakuje :) moj brat bez tego zyc nie moze :) haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka a ty kiedys wspominalas ze bys chciala boki wlosow wygolic!Naprawdę

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Marzyłam o coreczce ale jak już wiem, że będzie drugi synek to się modlę, żeby niespodzianki nie było przy porodzie :D
    Hahaha :D joo teraz i ja siedze i myslę

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Robotka a ty kiedys wspominalas ze bys chciala boki wlosow wygolic!Naprawdę
    nooo chciałam ale mi przeszło :P mam fajnego dłuższego boba i puki co rosną:) może z tyłu wycieniuję je niebawem ale boki zostawię:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    nooo chciałam ale mi przeszło :P mam fajnego dłuższego boba i puki co rosną:) może z tyłu wycieniuję je niebawem ale boki zostawię:)
    To ja ci pokaze jak ja mialam tylko nie kopiuj foty bo usune ja zaraz ok:)

Robotka1 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Hahaha :D joo teraz i ja siedze i myslę

ważne, żeby zdrowe było ale juz się przyzwyczailam, że chłopak.
    Mój tez przywykl, że czwartego syna będzie miał :D

Krysti lubi tę wiadomość

• misia83 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:33

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz wracam nadrabiać:)

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie majty do szpitala polecacie te jednorazowe !

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia ja też jeszcze nie jestem pewna ale skoro już mam spacerowke to chyba kupie taka miękka gondole do spacerówki. U mnie w hurtowni dziecięcej jest fajna za 105zl wiec tanio a nie ma sensu chyba na 4-5 mcy wózka kupować skoro już mamy spacerówę

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry witam sie i pozdrawiam z mojego wyrka, polegiwania dzien trzeci i dalej mnie wszystko wk..urza echhh. Fasia saj znac jak tam dalej u Ciebie?

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi co ty taka nie w nastroju ,eh uśmiechnij się kochana :) uśmiech poprawia nastrój :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Misia ja też jeszcze nie jestem pewna ale skoro już mam spacerowke to chyba kupie taka miękka gondole do spacerówki. U mnie w hurtowni dziecięcej jest fajna za 105zl wiec tanio a nie ma sensu chyba na 4-5 mcy wózka kupować skoro już mamy spacerówę
    Ja się zastanawiam czy nie kupic spacerowki a gondole uzywaną do tego wózka mojego i tak zrobię:)

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti gdzie zdjęcie??

a co do majtów to ja chyba nie miałam, najpierw chodzi się bez majtek a potem chyba zwykłe ubrałam i do tego podpaska bo lepiej trzymały.
    ale teraz kupię. chocby jedną pakę.
    kurde powoli trzeba inwestować we wkładki laktacyjne :P

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kristi jakos blizej mi do placzu niz do śmiechu w dalszym ciągu ale kucze ze kiedys mi to minie .

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a zadam może trochę "niewyjściowe" pytanie :) Jaką macie wydzielinę z pochwy ? czy w ogóle jakąś macie?

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti pewnie, że tak lepiej. Ja kupuję taka wkładkę specjalna do spacerówki bo to najpraktyczniejsze rozwiązanie będzie :)

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam dwa boki wygolone :Dzdjecie z przed dwoch lat:)odradzam wygalania jak odrastają masakra !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 11:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biala,lepka... ja to chyba faktycznie zadzwonię do gina bo jakos czuje ten brzuch,takie pobolewanie jakby od srodka,pieczenie,może znów się szyjka skraca

‹‹ 1163 1164 1165 1166 1167 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ