Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:o jaaaa zajebiście:D Tobie w tym ładnie, jeszcze te blond włoski:)
ale jakaś taka niepodobna do siebie na tym zdjęciu:D
ale fryzura super:)
tylko wiem ze pewnie sie cieżko zapuszczafryzura zmienia i opalona bylam bardzo
robotka polowe wlosów musialam sciąc pezez idrastajace boki masakra odstają kuzwa nie wychodzilam z domu czapke nosilam .I się udalo .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 11:49
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Co do majtek jednorazowych to jest kilka opcji, ja polecam takie wrzosowe bo są bardzo elastyczne i super oddychają. Poszukam nazwy bo nie pamiętam
jednorazowe kupie do szpitala by dupsko oddychalo
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Krysti gdzie zdjęcie??
a co do majtów to ja chyba nie miałam, najpierw chodzi się bez majtek a potem chyba zwykłe ubrałam i do tego podpaska bo lepiej trzymały.
ale teraz kupię. chocby jedną pakę.
kurde powoli trzeba inwestować we wkładki laktacyjnetez trza zakupic
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:U nas ciężko znaleźć gondole do spacerówki. Przeważnie jest tak jak kupujesz sama spacerówke to nie ma możliwości montowania gondoli dlatego ja kupuję specjalna wkładkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 11:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam dość tych boli brzucha, juz po prostu nie mam sily,probuje się wziąć w garść ale jakoś mi nie idzie. Niby we wtorek wszystko super,a od wczoraj bol. Chce juz luty przynajmniej żebym spokojniejsza o Alunie mogła być, nie wiem,moze rozchodze ten bol,bo nie jest mocny, Wy też odczuwacie cos??
-
hwesta wrote:Mam dość tych boli brzucha, juz po prostu nie mam sily,probuje się wziąć w garść ale jakoś mi nie idzie. Niby we wtorek wszystko super,a od wczoraj bol. Chce juz luty przynajmniej żebym spokojniejsza o Alunie mogła być, nie wiem,moze rozchodze ten bol,bo nie jest mocny, Wy też odczuwacie cos??
Ja bólów brzucha nie mam, tylko te kłucia, może zadzwoń do lekarza zapytaj czy tak może być