Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ola89 wrote:Dzwonilam do lekarza z tymi kluciami kazał jechać na ip czekam teraz na męża tak się boje...
Kochana nie martw sie,na pewno wszystko bedzie dobrze.. zawsze lepiej sprawdzic.. lekarze beda wiedzieli co robic gdyby cos sie dzialo :* -
Dziewczyny jak coś się dzieje to jedzcie do szpitala, niech sprawdza. Moja ginka zawsze powtarza, że jak coś mnie nie pokoi albo jakiś ból się dłużej utrzymuję to , żeby spokojnie jechac na ip. W 90% przypadkach to nic grożnego ale zawsze lepiej sprawdzić, nikt Was w tym szpitalu nie zje, jestesmy w ciązy i mamy prawo się niepokoić.
Hela85 lubi tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:No ja widze 18+1
. Dziwne to troche, ze wy widzicie normalnei a u mnie zawsze jakis problem i to nie wazne z ktorego kompa.
-
Robotka1 wrote:hehe na szczęście to tylko jeden dzień różnicy:) a próbowałaś zmienić suwak???
Tak, ale to nic nie daje. Juz dwa razy robilam nowy. Problem pojawia sie przy zmianei tygodnia. Jak powinno byc 18+0 to jest 17+6. No nic, grunt ze wy dobrze widzicie, ja i tak wiem w ktorym jestem -
A do mnie w koncu dotarła dostawa ciuszków z Polski
kilka jest jyz takich większych... Ale są i kocyku i kurteczki i pościele itp itd
Aaaaa i jeszcze ptasie mleczko! Bi jak widzę w reklamie to w białej czekoladzie to marze... Wiec mam i to!!!!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a50a3983073.jpgHela85, Robotka1, Bambi85, weronika86, Rudzia, Krysti, Lali, KasiaKwiatek, Jaga, Nadzieja84, Dajana28 lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Dziewczyny jak coś się dzieje to jedzcie do szpitala, niech sprawdza. Moja ginka zawsze powtarza, że jak coś mnie nie pokoi albo jakiś ból się dłużej utrzymuję to , żeby spokojnie jechac na ip. W 90% przypadkach to nic grożnego ale zawsze lepiej sprawdzić, nikt Was w tym szpitalu nie zje, jestesmy w ciązy i mamy prawo się niepokoić.
U mnie w szpitalu masakra po prostu mojego lekarza wezwali na zabieg wiec operuje a drugi powiedział żeby mnie w ciemno przyjęli na oddział masakra po prostu oczywiście się nie zgodzilam i czekam na mojego lekarza. -
nick nieaktualnyapropo suwaków to właśnie mi się zepsuł w spodniach jak w kibelku w pracy byłam, jak siedzę to pół biedy ale jak chodzę to muszę podciągać i przytrzymywać gacie cyhba coś ściemnie szefowi może mnie dziś wcześniej wyśle do chatki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 12:56
Gosha, Anka1501, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
No pewnie ze lepiej sprawdzić, Ola nic innego nie moglas uslyszec pezez ten telefon, zaden lekarz niw stwierdzi zdalnie ze jest ok, zawsze kaze sie jechac do szpitala zeby ktos zbadal. A tak jak pisze Helena jak sie uslyszy ze ok dolegliwosci cudownie ustepuja. Ja jak teraz leze z tym ze wiem ze ok nis jest, wsluchuje sie w siebie i kazde uklucie mnie stresuje, co chwile wydaje mi sie ze brzuch mi sie napina, chociaz nie boli, a pewnie wkueszosc tych dolegliwosci powoduje nakrwcanie sie.
Ola nie martw sie, spr i sie uspokoisz. Hwesta jak tobie nie przejdzie tez vym radzila spr na pewno poczujesz sie lepiej.weronika86 lubi tę wiadomość
-
Zabraklo mi lozka, zeby to rozlozycz wszystko
I wiecie co.. mialam jjuz nie kupowac do kwietnia nic, ale ja nie wytrzymam chyba:D heh
A to nowa zdobycz z Next
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 13:00
Hela85, Krysti, Gosha, Bambi85, weronika86, misia83, KasiaKwiatek, Nadzieja84, CzaryMary, mantissa, Dajana28 lubią tę wiadomość