Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia wrote:Nie stersuj sie kocha, bo byc moze nic sie zlego nie dzieje :* poczekaj spokojnie na lekarza i wtedy sie okaze.
Wiem wiem dlatego nie chce od razu do szpitala się kłaść a ten Babsztyl kazał mi kupić w kiosku pizame i kapcie i na oddział iść bez żadnego badania. Nie wpadlabym na to ze tak do szpita chcą chętnie brać -
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:Rudziak jak u Ciebie okaże się chłopak to odkupuję pół tej wyprawki ok
hehehehe
a mi mąż zaoferował się kupić szlafrok i koszulę do szpitala:D
Spoko, ale mam nadzieje,ze jednak Sofia jest nadal Sofiaheh szkoda byloby mi teraz oddac te wszystkie slodkie ubranka
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:A ja dziś zasłabłam... W pracy tak mi się w głowie kręciło, że aż ciemno mi się zrobiło przed oczami... Zawroty takie że szok... Zwolniłam się, bo nie dałabym rady tak do końca dnia. Poszłam do internisty i dostałam zwolnienie do jutra. Odpocznę.
Dobrze ze nie zemdlalas bo moglabys sobie upadkiem cos zrobić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewuszki
Jestem trochę zaniepokojona, bo mam kiepskie wyniki morfologii. Anemia jak byk, może jeszcze co ino, bo połowa wskaźników poza normąNa szczęście idę dzisiaj do luxmedu do gina, to mi powie co z tym robić. Najgorsze, że od miesiąca biorę codziennie Tardyferon (żelazo + kw. foliowy)
Nawet nie wiem, czy będę miała połówkowe dzisiaj, bo lekarz kazał przyjść, ale nie powiedział po coAle chyba tak, bo połowa już za mną.
Rudzia! A Ty to chyba bliźniaczki urodzisz z taką baterią ciuszków. -
nick nieaktualny
-
FASIA nie bój się, z szwem całkiem dobrze się potem funkcjonuje, no i chyba nie będziesz musiała się aż tak drastycznie pilnować leżenia. koleżanka miała i była zadowolona. będzie dobrze zobaczysz, to nie boli
Krysti a co w tym pomponie Ci nie pasowało;D
fajny był
eeee ja nawet tak za ciuszkami nie szaleję i dobrze:) znając życie to i tak ciuchów będzie o wiele za wiele więc na razie bez szałuKrysti lubi tę wiadomość