Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola89 wrote:Mi krew z nosa też często leci ale to ponoć normalne w ciąży, trzeba odpoczywać więcej
taaa, wiem że to normalnea odpoczywać więcej niż ja to się chyba nie da
haha
Trzymam też kciuksy żeby Twoja cysta se darowała i poszła w cholerę! -
MartaAlvi wrote:taaa, wiem że to normalne
a odpoczywać więcej niż ja to się chyba nie da
haha
Trzymam też kciuksy żeby Twoja cysta se darowała i poszła w cholerę!
namawiam własnie Wojtka, żeby ją wykopałTo jego domek i tylko jego
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOjoj dziewczyny średnio widzę
dobrze że pojechalyscie na izbę. Fasiu szew pozwoli Ci w miarę normalnie funkcjonować. Na pewno będzie dobrze.
Ola za Ciebie też trzymam kciuki.
Dlatego jeszcze raz powtorze to co kiedys pisalam: porad lekarskich szukajmy u lekarzy, na prawdę w tych kwestiach nie ma co dywagowac na forum. To są zbyt ważne rzeczy.
A u mnie jest jakoś dziwnie bo najpierw przyjmują na oddział a dopiero później badają masakrajuz to przerabialam.
Życzę zdrowka :*Hela85, Ola89, misia83, olka30 lubią tę wiadomość
-
olka30 wrote:Haneczka daj znać co ci lekarz powie o tej anemii, ja mam tak samo, biorę żelazo takie jak ty, a wyniki coraz gorsze
Już jem wszystko co ma żelazo i nic nie pomaga
Fasia zakładaj szew! Ja się boję, że mi to też grozi
A też masz skróconą szyjkę? -
nick nieaktualnyFasia dobrze ze ci ten szew zaloza.. bedzie dobrze zobaczysz :* masz dobra opieke na pewno wam sie nic nie stanie
A ja tylko na chwile. Jestem po wizycie. Olkowi siusiak nie odpadl, termin nadal na 29 marca, wod plodowych jest tyle ile powinno. Mlody ulozony glowkowo, waga 550gmatki waga 4.2kg na plusie
na anemie nic nie dal. Za dwa tyg glukoza
kolejna wizyta 8 stycznia, pozniej tym razem bo maz mi wyjezdza na szkolenie 3tygodniowe i chcialam zeby byl z nami
od dzisiaj zaczelam Opierdalanko czyt. Jestem w koncu na zwolnieniuLali, weronika86, hwesta, Ida, iwonka1077, liloe, Robotka1, Bambi85, Hela85, MartaAlvi, haneczka, Justinka, misia83, Angela89, KasiaKwiatek, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPozycje zmienia i lekarz tez mowil ze jeszcze nie raz ja zmieni
Moj lekarz pyta na kazdej wizycie czy wypisujemy L4a ostatnio nawet mi proponowal ze wzgledu na rwe kulszowa, ale odmowilam. Ale juz nie mam sil chodzic wiec odpuscilam i wzielam to l4
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 15:19
Ida lubi tę wiadomość
-
Hej słoneczka
Ja dzisiaj jakoś niemrawo się czuję, wstałam z okropnym bólem pęcherza a wcale dużo nie było, umyłam się zrobiłam siusiu do kubeczka i wio do lekarza. Tam kolejka jak choewa a mnie zołądek pod gardło podchodził z głodu. Oddałam krew , we łbie się kręciło , przyjechałam po młodego i z powrotem do Rawy do stomatologa. Mały ma krwiaka pod mleczakiem , ząb zrobił się martwy a wszystko przez to , że wychowawczyni syna nagradza ich mini landrynami. Mój syn nigdy nie dostał cukierka do jedzenia, tzn dostawał ale takie miękkie a ten twardy więc młody go ugryzł i poszło.Wściekła jestem bo to 4 dolna , ząbek zrobił się siny , martwy i zapewne za jakiś czas wypadnie( te zęby wypadają po ok 10 r ż) i może mieć wtedy wade zgryzu. Jutro będzie mało przyjemnie w szkole.Potem pojechałam z teściową groby posprzątać, wróciłam położyłam się i .... usnęłam. Obudziłam się po 13 w szoku , że tak można spać. Dawno nie spałam w dzień. Zaraz jade po męża i nic mi się nie chce.
To się wygadałam , pomarudziłam i ponarzekałam ale odrazu mi lepiej.
Wróce was poczytam bo nawet tego nie zrobiłam.Jaka ja samolubna i okropna jestemhaneczka, mantissa lubią tę wiadomość