X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia Ty już w gotowości pełnej:)

Rudzia lubi tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Pewnie ze lepiej sprawdzić tylko szkoda ze akurat mój lekarz na zabieg poszedł a inny mnie nawet zbadać nie chce bez przyjęcia do szpitala a jak to się okaże nic poważnego to po co mam się do szpitala kłaść...
    Jak pojdziesz na ta Ip to łaski nie robia, ze Cie zbadaja. Nikt na sile Cie nie polozy. Swoja droga chyba maja za duzo wolnych lozek ze tak chca na slepo klasc. To jak zrobisz, czekasz na swojego gina??? Jak skonczy zabieg to pojdzie do domu jak bie ma dyzuru. Chyba ze w gabinecie go będziesz scigac

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie jak cis by niepokoilo to tez bym jechala i tak wczoraj mowilam mojemu ze mam zamiar jechac do szpitala speawdzic szyjke ,jak mnie nie bedzie bolec nic to i tak podjade :) a co ale usg mialam w poniedzialek i jest okey wiec luzik nic nue boli nie kuje tylko czasem .

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja myślę że u mnie w dużej mierze wynika to z tego,ze nie mam nic innego do roboty ;) bo np w sobotę jak jest u nas syn mojego meza,to jakos nawet jak pobolewa mnie to zapominam o tym i wiem ze mam obowiązki ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No panik :) be Happy tak sobie wmawiam sobie i usmiech :D

Gosha lubi tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Jak by mi lekarz przez telefon powiedział ze to nic takiego to bym się nie przejmowała ale kazał szybko na IP jechać wiec trochę się zestresowalam ...
    Ola nie stresuj sie na zapas bo uwierz mi, ze nic innego Ci nie mogl powiedzieć. Gdyby przez telefon stwierdził ze ok, bardzo zle by to o nim swiadczylo, nie robi sie rak po prostu.

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • weronika86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Zabraklo mi lozka, zeby to rozlozycz wszystko :P I wiecie co.. mialam jjuz nie kupowac do kwietnia nic, ale ja nie wytrzymam chyba:D heh

11s2kvo.jpg
    289cykx.jpg
    ifbeyw.jpg

A to nowa zdobycz z Next <3
    2zjg96f.jpg
    przepikme rzeczy :-) wszystkie nowe? kuzwa musze mojemu pokazac bo uwqza ze mam juz za duzo :-) chooj ide w moasto w piatek :-) a my w uk mamy teraz black friday...od dzisiaj od polnocy od jutra polnlch wszystko poprzeceniane o 80%!!!!! ladnie nie? to i wozek wart 400f mozna za stowke wyrwc :-)

Rudzia lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RUDZIA o matko ale wyprawka:D i to na jedno dziecko na pewno??? i na sam początek??? :P czy ja dobrze widzę że wszystko nowe?? :)

Rudzia lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia pelno masz ubranek jej juz nic nie kupuj :) pipo :)

Rudzia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taką czape sobie kupilam w Zara wczoraj :D z pomponem :D http://naforum.zapodaj.net/thumbs/aa2f35cb598c.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 13:09

weronika86, Rudzia lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przesliczne ciuszki :-) zdenerwowalam sie teraz i pokazuje mojemu Patrz ile rudziak ma ciuszkow! a moj na to A RUDZIAK TO FACET? hhahaha bo ja zamiat rudzia mowie rudziak dlatego :-) debil :-)

Rudzia, Krysti, Ewelcia lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    Jak pojdziesz na ta Ip to łaski nie robia, ze Cie zbadaja. Nikt na sile Cie nie polozy. Swoja droga chyba maja za duzo wolnych lozek ze tak chca na slepo klasc. To jak zrobisz, czekasz na swojego gina??? Jak skonczy zabieg to pojdzie do domu jak bie ma dyzuru. Chyba ze w gabinecie go będziesz scigac

Czekam narazie ale tu jest taka niemiła baba ze w ogóle nie chce ze mną rozmawiać... Powiedziała ze nikt do mnie nie zejdzie chyba ze mój lekarz

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam szczerze ze tak 90% mam nowych ubranek :) wszystko od rozmiaru 56 do 68 :P ale ja wiekszosc rzeczy zamawialam w NEXT, bo dla mnie tam jest mega tanio :) no i mam ubranka z aukcji, uzywane raz albo dwa razy, a niektore nowe nawet byly:) tak mowie ze juz nie kupuje ale ja do kwietnia nie dam rady. co chwile jakies nowosci to w H&M albo w Nexcie wlasnie i zawsze musze je miec heh tak w ogole czekam jeszcze na paczke z H&M wlasnie :P ale to ubranka w wiekszosci 74 beda :)) a co tam, wole byc gotowa , nie wiadomo czy bede pozniej miala tak szybko sily zeby chodzic i kupowac :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 13:13

weronika86, Hela85, Krysti, mantissa lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Czekam narazie ale tu jest taka niemiła baba ze w ogóle nie chce ze mną rozmawiać... Powiedziała ze nikt do mnie nie zejdzie chyba ze mój lekarz
    jk m chodaki to popros zeby sciagnela....zaloz je i jeb jej kopa w dupe :-)

Lali lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nic nie kupuję :D ale tylko dlatego, że po synku mam bardzo dużo rzeczy.
    Właściwie to muszę kupić tylko łózeczko, materac, wkładke do wózka, wanienke i takie drobiazgi higieniczne. Ciuszków parę kupię ale to dla przyjemności tylko :D
    AAA i koszule do karmienia ale to już w marcu bo nie wiem ile jeszcze urosnę ;D

Krysti lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Powiem Wam szczerze ze tak 90% mam nowych ubranek :) wszystko od rozmiaru 56 do 68 :P ale ja wiekszosc rzeczy zamawialam w NEXT, bo dla mnie tam jest mega tanio :) no i mam ubranka z aukcji, uzywane raz albo dwa razy, a niektore nowe nawet byly:) tak mowie ze juz nie kupuje ale ja do kwietnia nie dam rady. co chwile jakies powosci to w H&M albo w Nexcie wlasnie i zawsze musze je miec heh tak w ogole czekam jeszcze na paczke z H&M wlasnie :P ale to ubranka w wiekszosci 74 beda :)) a co tam, wole byc gotowa , nie wiadomo czy bede pozniej miala tak szybko sily zeby chodzic i kupowac :P
    ja tez mam juz nawet ubramka od 6 do 9 miesiaca :-) tez nie wytrzymie do kwietnia :-)

Rudzia lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Ola89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ponoć ordynator ma przekazać mojemu gin ze czekam zobaczymy juz bym chciała wiedzieć czy wszystko ok...

relgwn15ds2ncxvn.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Ja jeszcze nic nie kupuję :D ale tylko dlatego, że po synku mam bardzo dużo rzeczy.
    Właściwie to muszę kupić tylko łózeczko, materac, wkładke do wózka, wanienke i takie drobiazgi higieniczne. Ciuszków parę kupię ale to dla przyjemności tylko :D
    AAA i koszule do karmienia ale to już w marcu bo nie wiem ile jeszcze urosnę ;D
    tez zaatnawiam sie nad koszula ...

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Ponoć ordynator ma przekazać mojemu gin ze czekam zobaczymy juz bym chciała wiedzieć czy wszystko ok...

Nie stersuj sie kocha, bo byc moze nic sie zlego nie dzieje :* poczekaj spokojnie na lekarza i wtedy sie okaze.

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia wszystko bedzie dobrze :)

‹‹ 1167 1168 1169 1170 1171 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ