Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ola89 wrote:Pewnie ze lepiej sprawdzić tylko szkoda ze akurat mój lekarz na zabieg poszedł a inny mnie nawet zbadać nie chce bez przyjęcia do szpitala a jak to się okaże nic poważnego to po co mam się do szpitala kłaść...
-
nick nieaktualnyMnie jak cis by niepokoilo to tez bym jechala i tak wczoraj mowilam mojemu ze mam zamiar jechac do szpitala speawdzic szyjke ,jak mnie nie bedzie bolec nic to i tak podjade
a co ale usg mialam w poniedzialek i jest okey wiec luzik nic nue boli nie kuje tylko czasem .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ola89 wrote:Jak by mi lekarz przez telefon powiedział ze to nic takiego to bym się nie przejmowała ale kazał szybko na IP jechać wiec trochę się zestresowalam ...
-
Rudzia wrote:Zabraklo mi lozka, zeby to rozlozycz wszystko
I wiecie co.. mialam jjuz nie kupowac do kwietnia nic, ale ja nie wytrzymam chyba:D heh
A to nowa zdobycz z Next
wszystkie nowe? kuzwa musze mojemu pokazac bo uwqza ze mam juz za duzo
chooj ide w moasto w piatek
a my w uk mamy teraz black friday...od dzisiaj od polnocy od jutra polnlch wszystko poprzeceniane o 80%!!!!! ladnie nie? to i wozek wart 400f mozna za stowke wyrwc
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bambi85 wrote:Jak pojdziesz na ta Ip to łaski nie robia, ze Cie zbadaja. Nikt na sile Cie nie polozy. Swoja droga chyba maja za duzo wolnych lozek ze tak chca na slepo klasc. To jak zrobisz, czekasz na swojego gina??? Jak skonczy zabieg to pojdzie do domu jak bie ma dyzuru. Chyba ze w gabinecie go będziesz scigac
Czekam narazie ale tu jest taka niemiła baba ze w ogóle nie chce ze mną rozmawiać... Powiedziała ze nikt do mnie nie zejdzie chyba ze mój lekarz
-
Powiem Wam szczerze ze tak 90% mam nowych ubranek
wszystko od rozmiaru 56 do 68
ale ja wiekszosc rzeczy zamawialam w NEXT, bo dla mnie tam jest mega tanio
no i mam ubranka z aukcji, uzywane raz albo dwa razy, a niektore nowe nawet byly:) tak mowie ze juz nie kupuje ale ja do kwietnia nie dam rady. co chwile jakies nowosci to w H&M albo w Nexcie wlasnie i zawsze musze je miec heh tak w ogole czekam jeszcze na paczke z H&M wlasnie
ale to ubranka w wiekszosci 74 beda
) a co tam, wole byc gotowa , nie wiadomo czy bede pozniej miala tak szybko sily zeby chodzic i kupowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 13:13
weronika86, Hela85, Krysti, mantissa lubią tę wiadomość
-
Ola89 wrote:Czekam narazie ale tu jest taka niemiła baba ze w ogóle nie chce ze mną rozmawiać... Powiedziała ze nikt do mnie nie zejdzie chyba ze mój lekarz
Lali lubi tę wiadomość
-
Ja jeszcze nic nie kupuję
ale tylko dlatego, że po synku mam bardzo dużo rzeczy.
Właściwie to muszę kupić tylko łózeczko, materac, wkładke do wózka, wanienke i takie drobiazgi higieniczne. Ciuszków parę kupię ale to dla przyjemności tylko
AAA i koszule do karmienia ale to już w marcu bo nie wiem ile jeszcze urosnęKrysti lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Powiem Wam szczerze ze tak 90% mam nowych ubranek
wszystko od rozmiaru 56 do 68
ale ja wiekszosc rzeczy zamawialam w NEXT, bo dla mnie tam jest mega tanio
no i mam ubranka z aukcji, uzywane raz albo dwa razy, a niektore nowe nawet byly:) tak mowie ze juz nie kupuje ale ja do kwietnia nie dam rady. co chwile jakies powosci to w H&M albo w Nexcie wlasnie i zawsze musze je miec heh tak w ogole czekam jeszcze na paczke z H&M wlasnie
ale to ubranka w wiekszosci 74 beda
) a co tam, wole byc gotowa , nie wiadomo czy bede pozniej miala tak szybko sily zeby chodzic i kupowac
tez nie wytrzymie do kwietnia
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Ja jeszcze nic nie kupuję
ale tylko dlatego, że po synku mam bardzo dużo rzeczy.
Właściwie to muszę kupić tylko łózeczko, materac, wkładke do wózka, wanienke i takie drobiazgi higieniczne. Ciuszków parę kupię ale to dla przyjemności tylko
AAA i koszule do karmienia ale to już w marcu bo nie wiem ile jeszcze urosnę -
Ola89 wrote:Ponoć ordynator ma przekazać mojemu gin ze czekam zobaczymy juz bym chciała wiedzieć czy wszystko ok...
Nie stersuj sie kocha, bo byc moze nic sie zlego nie dzieje :* poczekaj spokojnie na lekarza i wtedy sie okaze.
-
nick nieaktualny