X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.mulan.pl/miekka-gondola-do-wozka-vue-baby-jogger-black-bj92111-.html

chodzi mi o coś takiego, ta jest akurat za 220 ale na allegro mozna dostać od 70zł z przesyłką, u mnie w hurtowni sa za 105-200zł
    takie coś wkładasz w srodek swojej spacerówki i to naprawde dobrze wygląda tylko trzeba dopasowac rozmiar i kolor

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Mam dość tych boli brzucha, juz po prostu nie mam sily,probuje się wziąć w garść ale jakoś mi nie idzie. Niby we wtorek wszystko super,a od wczoraj bol. Chce juz luty przynajmniej żebym spokojniejsza o Alunie mogła być, nie wiem,moze rozchodze ten bol,bo nie jest mocny, Wy też odczuwacie cos??
    Ja tez lekkie mam pobolewania w okolicy jajników z boku tak w miednicy .Nie stresuj się spokojnie melise wypij . Bedzie dobrze.

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej ktory u mnie dzien ciazy na suwaczku widzicie?

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brzuch nam rosnie ,mi nawet powiedziala pani doktor ze 3 razy na dzien moge miec skurcze bx . I twardnienie brzucha .

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowil,ze mogą być bo się więzadła rozciągają itd... ale ja nie wiem czy to więzadła czy cos innego,zwariuje,faktycznie sobie meliske zaparze,moze pomoze

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Ej ktory u mnie dzien ciazy na suwaczku widzicie?
    18 i dwa dni

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hala85 we wtorek miałam kontrole,szyjka prawie 5cm zamknięta, ja chyba przesadzam :(

• misia83 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    http://www.mulan.pl/miekka-gondola-do-wozka-vue-baby-jogger-black-bj92111-.html;0

chodzi mi o coś takiego, ta jest akurat za 220 ale na allegro mozna dostać od 70zł z przesyłką, u mnie w hurtowni sa za 105-200zł
    takie coś wkładasz w srodek swojej spacerówki i to naprawde dobrze wygląda tylko trzeba dopasowac rozmiar i kolor
    Dziękuję Ci bardzo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 12:11

Anka1501 lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Mowil,ze mogą być bo się więzadła rozciągają itd... ale ja nie wiem czy to więzadła czy cos innego,zwariuje,faktycznie sobie meliske zaparze,moze pomoze
    Ja tez wypije melise pogoda taka depresyjna jest u mnie masakra .Kuzwa w uk pogody w zimie straszne :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 tez właśnie myślę, że to panika i sobie wmawiam,bo w nocy jak śpię to nie boli, nie mogę co 3 dni na kontrolę latać ;) w następnej ciazy będę już wiedziała co jest normą a co nie...

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez pogoda tragedia :( juz po 14 robi sie ciemno a jak wstaje to tez jest ciemno ;( takiej zimy nie lubie, jednak w Szwecji to normalne..za to latem mamy biale noce :D i sciemnia siw wtedy tylko na gora 2 godziny :)

weronika86 lubi tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ta pod koldrą brzucha pilnuje i sucha :)lapy w krocze mi wcisla haha http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7d416b388cf3.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 12:17

Hela85, Robotka1, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    U mnie tez pogoda tragedia :( juz po 14 robi sie ciemno a jak wstaje to tez jest ciemno ;( takiej zimy nie lubie, jednak w Szwecji to normalne..za to latem mamy biale noce :D i sciemnia siw wtedy tylko na gora 2 godziny :)
    To tak jak tu rudzia widno w lecie jest dlugo :) a zima straszna mrok taki szary

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Hela85 tez właśnie myślę, że to panika i sobie wmawiam,bo w nocy jak śpię to nie boli, nie mogę co 3 dni na kontrolę latać ;) w następnej ciazy będę już wiedziała co jest normą a co nie...
    trzeba to przeżyć, zrelaksuj się ,puść film czy serial, tyle tego teraz, wypij herbatke i leż do góry brzuchem:)

Rudzia, Krysti lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bez mojej psinki zyc bym nie mogla :) to moja maskotka jest dobrze ze jest zemną pilnuje panci :)

Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeeej i zapragnelam snieguuu :D moim marzeniem jest jechac na polnoc Szwecji gdzie miski chodza :P zeby zobaczyc zorzę polarną ! <3 to juz z Sofijka pojedziemy kiedys :))

Krysti, Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.doz.pl/apteka/p12819-Majtki_higieniczne_poporodowe_rozmiar_38-40_2_pary

Wklejam link do majtek poporodowych. Miałam różne rodzaje ale tylko w tych czułąm sie komfortowo. nic nie ciągnęło , nie chaczyło, nie wpijało sie a te podkłady poporodowe super trzymały i nic nie ciekło więc ja tylko te polecam :)

Krysti, Hela85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polecam dla relaksu kanał na youtube Kącik Hani, Ta Pani ma taki ciepły głos i tak ładnie opowiada że ja się wyłączam

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    http://www.doz.pl/apteka/p12819-Majtki_higieniczne_poporodowe_rozmiar_38-40_2_pary

Wklejam link do majtek poporodowych. Miałam różne rodzaje ale tylko w tych czułąm sie komfortowo. nic nie ciągnęło , nie chaczyło, nie wpijało sie a te podkłady poporodowe super trzymały i nic nie ciekło więc ja tylko te polecam :)
    Aneczka super :) dzieki ide patrzec musze zobaczyc jak one wygladajà.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 12:21

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwonilam do lekarza z tymi kluciami kazał jechać na ip czekam teraz na męża tak się boje...

relgwn15ds2ncxvn.png
‹‹ 1165 1166 1167 1168 1169 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ