X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.mulan.pl/miekka-gondola-do-wozka-vue-baby-jogger-black-bj92111-.html

chodzi mi o coś takiego, ta jest akurat za 220 ale na allegro mozna dostać od 70zł z przesyłką, u mnie w hurtowni sa za 105-200zł
    takie coś wkładasz w srodek swojej spacerówki i to naprawde dobrze wygląda tylko trzeba dopasowac rozmiar i kolor

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Mam dość tych boli brzucha, juz po prostu nie mam sily,probuje się wziąć w garść ale jakoś mi nie idzie. Niby we wtorek wszystko super,a od wczoraj bol. Chce juz luty przynajmniej żebym spokojniejsza o Alunie mogła być, nie wiem,moze rozchodze ten bol,bo nie jest mocny, Wy też odczuwacie cos??
    Ja tez lekkie mam pobolewania w okolicy jajników z boku tak w miednicy .Nie stresuj się spokojnie melise wypij . Bedzie dobrze.

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej ktory u mnie dzien ciazy na suwaczku widzicie?

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brzuch nam rosnie ,mi nawet powiedziala pani doktor ze 3 razy na dzien moge miec skurcze bx . I twardnienie brzucha .

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowil,ze mogą być bo się więzadła rozciągają itd... ale ja nie wiem czy to więzadła czy cos innego,zwariuje,faktycznie sobie meliske zaparze,moze pomoze

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Ej ktory u mnie dzien ciazy na suwaczku widzicie?
    18 i dwa dni

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hala85 we wtorek miałam kontrole,szyjka prawie 5cm zamknięta, ja chyba przesadzam :(

• misia83 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    http://www.mulan.pl/miekka-gondola-do-wozka-vue-baby-jogger-black-bj92111-.html;0

chodzi mi o coś takiego, ta jest akurat za 220 ale na allegro mozna dostać od 70zł z przesyłką, u mnie w hurtowni sa za 105-200zł
    takie coś wkładasz w srodek swojej spacerówki i to naprawde dobrze wygląda tylko trzeba dopasowac rozmiar i kolor
    Dziękuję Ci bardzo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 12:11

Anka1501 lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Mowil,ze mogą być bo się więzadła rozciągają itd... ale ja nie wiem czy to więzadła czy cos innego,zwariuje,faktycznie sobie meliske zaparze,moze pomoze
    Ja tez wypije melise pogoda taka depresyjna jest u mnie masakra .Kuzwa w uk pogody w zimie straszne :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 tez właśnie myślę, że to panika i sobie wmawiam,bo w nocy jak śpię to nie boli, nie mogę co 3 dni na kontrolę latać ;) w następnej ciazy będę już wiedziała co jest normą a co nie...

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez pogoda tragedia :( juz po 14 robi sie ciemno a jak wstaje to tez jest ciemno ;( takiej zimy nie lubie, jednak w Szwecji to normalne..za to latem mamy biale noce :D i sciemnia siw wtedy tylko na gora 2 godziny :)

weronika86 lubi tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ta pod koldrą brzucha pilnuje i sucha :)lapy w krocze mi wcisla haha http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7d416b388cf3.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 12:17

nick nieaktualny, Robotka1, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    U mnie tez pogoda tragedia :( juz po 14 robi sie ciemno a jak wstaje to tez jest ciemno ;( takiej zimy nie lubie, jednak w Szwecji to normalne..za to latem mamy biale noce :D i sciemnia siw wtedy tylko na gora 2 godziny :)
    To tak jak tu rudzia widno w lecie jest dlugo :) a zima straszna mrok taki szary

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Hela85 tez właśnie myślę, że to panika i sobie wmawiam,bo w nocy jak śpię to nie boli, nie mogę co 3 dni na kontrolę latać ;) w następnej ciazy będę już wiedziała co jest normą a co nie...
    trzeba to przeżyć, zrelaksuj się ,puść film czy serial, tyle tego teraz, wypij herbatke i leż do góry brzuchem:)

Rudzia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bez mojej psinki zyc bym nie mogla :) to moja maskotka jest dobrze ze jest zemną pilnuje panci :)

nick nieaktualny, weronika86 lubią tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeeej i zapragnelam snieguuu :D moim marzeniem jest jechac na polnoc Szwecji gdzie miski chodza :P zeby zobaczyc zorzę polarną ! <3 to juz z Sofijka pojedziemy kiedys :))

nick nieaktualny, nick nieaktualny, weronika86 lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.doz.pl/apteka/p12819-Majtki_higieniczne_poporodowe_rozmiar_38-40_2_pary

Wklejam link do majtek poporodowych. Miałam różne rodzaje ale tylko w tych czułąm sie komfortowo. nic nie ciągnęło , nie chaczyło, nie wpijało sie a te podkłady poporodowe super trzymały i nic nie ciekło więc ja tylko te polecam :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polecam dla relaksu kanał na youtube Kącik Hani, Ta Pani ma taki ciepły głos i tak ładnie opowiada że ja się wyłączam

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    http://www.doz.pl/apteka/p12819-Majtki_higieniczne_poporodowe_rozmiar_38-40_2_pary

Wklejam link do majtek poporodowych. Miałam różne rodzaje ale tylko w tych czułąm sie komfortowo. nic nie ciągnęło , nie chaczyło, nie wpijało sie a te podkłady poporodowe super trzymały i nic nie ciekło więc ja tylko te polecam :)
    Aneczka super :) dzieki ide patrzec musze zobaczyc jak one wygladajà.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 12:21

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwonilam do lekarza z tymi kluciami kazał jechać na ip czekam teraz na męża tak się boje...

relgwn15ds2ncxvn.png
‹‹ 1165 1166 1167 1168 1169 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ