Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja koleżanka miała mieć córkę i jeden z lepszych lekarzy na 3D (miała trzy razy) mówił że dziewczyna a urodził się Maks wiec wiesz... ale to się często nie zdarza na szczęście
Maksio spał w różu i nosił różowe ciuszki i był przeszczesliwy
teraz ma rok wiec to niedawno było
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 11:04
Krysti lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Robotka co się czaisz?? dorośli faceci chodzą na różowo ubrani a Ty się martwisz o takie rzeczy
Psotka gratulacje:) mój jeszcze nie poczułzresztą moją małą nawet czekoladą ciężko ostatnio pobudzić
coś się tam przewala ale robi to bardzo delikatnie i ospale:)
a przed usg była baardzo aktywna:) zreszta na usg też była spokojna:)
podłubała w nosie, pogłaskała sobie buzię i tylko odkopywała jak głowicą ją uciskał lekarz;)
-
PsotkaKotka wrote:Moj maz wczoraj po raz pierwszy zaliczyl malego kopniaczka w reke
. Akurat trzymal na moim brzuchu ramie i poczul
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Robotka co się czaisz?? dorośli faceci chodzą na różowo ubrani a Ty się martwisz o takie rzeczy
nosi bardzo obcisłe ciuchy swetry rozowe bluzki w kolorze pudrowym a spodnie biale jeansy pedant w szafie ma tak po ukladane po prasowane masakra
tak dba o siebie wyglad
-
no właśnie zastanawia mnie jak to kurka jest z tą płcią, co się dzieje z siurem skoro nie ma go na usg? gdzie jest?? jak nogi dziecka rozkraczone i widać tylko dwie maleńkie bułeczki??
dobry sprzęt, gołym okiem widać a potem taki psikus, dla mnie to nie do ogarnięcia:)
noo Krysti gdzie pies?! hehe
a Fasia pewnie odsypia nockęmantissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:no właśnie zastanawia mnie jak to kurka jest z tą płcią, co się dzieje z siurem skoro nie ma go na usg? gdzie jest?? jak nogi dziecka rozkraczone i widać tylko dwie maleńkie bułeczki??
dobry sprzęt, gołym okiem widać a potem taki psikus, dla mnie to nie do ogarnięcia:)
noo Krysti gdzie pies?! hehe
a Fasia pewnie odsypia nockękorzysta w raju jest bo jak pan jest w domu ma zakaz wchodzenia do wyra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 11:08
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:Moj brat o dwa lata starszy ,sanitariuszem szpitalnym jest
nosi bardzo obcisłe ciuchy swetry rozowe bluzki w kolorze pudrowym a spodnie biale jeansy pedant w szafie ma tak po ukladane po prasowane masakra
tak dba o siebie wyglad
Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:no i właśnie takiego faceta bym nie chciała:) ta pedantyczność mnie u niektórych przeraża:) chyba jestem starej daty, kopnijcie mnie w dupę
haha no alw chlopak jest normalny ale bardzo czysty
on dba o siebie kremy maseczki haha lekarki tam latają za nim bo on ma urodę śliczną ciemnej karnacji .
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Ola89 wrote:ja też nie lubię takich facetów, dla mnie facet to facet jednak
Mój jak jest zazdrosny to zawsze mówi, że pewnie bym chciała takiego lalusia a ja bym w życiu się za takim nie obejrzalajeszcze by kopa dostał taki, że mi łazienkę zajmuje
iwonka1077, Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hahaha Klaudia no to pojechałaś
obyście się nie rozczarowały w ogóle:D
Krysti takie zamazane lekko zdjęcie-jakbym mojego widziała na siłowni:)
eee dziewczyny spoko luz:) bardziej było by mi szkoda gdybym wykupiła nowe drogie rzeczy dla dziewczyny a okazał by się chłopak:D no co bym zrobiła? schowała??hehehe chyba tak:P
a tak to mam dużo neutralnych(jak na zdjęciu co wam wczoraj pokazywałam) więc nawet gdybym musiała zrobić selekcję to połowa ciuchów zostaje neutralna:)
na pewno chcę sobie dokupić body z krótkim i długim rękawem, półśpiochy i tyle:) a na ciuchach to się okaże:) jutro idę na pierwszą grabierz:DKrysti, Klaudia90, iwonka1077 lubią tę wiadomość