Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:O rany. No to kiepsko, bo ja w sumie od sierpnia leżę.. no nic mąż już powiedział, że jak wrócę do domu to tylko siku będę wstawać i całe dnie w łóżku..
-
Fasia wrote:Trochę mnie to przeraza ale jutro spytam lekarza co i jak. Jak trzeba będzie to nic nie zrobię
-
Fasia wrote:Lekarz robi usg i nagle mówi - "o rany ale sprzęt! Przepraszam, zna pani płeć?
" ale się umiałam
Fasia, ale Twój mąż to pęknie z dumyKasiaKwiatek, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
misia83 wrote:Dziewczyny, ale mnie mąż wkurwił. Wydałam 100 zł za 2 serie zastrzyków dla szczeniaka bo miał wymioty i biegunkę. Dwa tygodnie pies był na ostrej diecie, codziennie gotowałam ryż i kurczaka. A dziś mój cudowny mą dał psu chipsa. No chyba mnie szlag trafi....
Uff wyżaliłam się, dziękuję -
sylvia007 wrote:Właśnie to mnie przeraża u małych chłopców ich nieproporcjonalnie duże klejnoty!!! Dzisiaj powiedziałam koledze, że boję się małych jajek, to się śmiał 15 minut.
Fasia, ale Twój mąż to pęknie z dumy
Dlaczego nieprofesjonalnie duże?? mój synek miał normalne, nie wszyscy chłopcy mają takie napuchniete
weronika86 lubi tę wiadomość
-
A ja czekam na mojego meza ktory jest gdzieś w gorze nad Francja juz chyba... Tak obserwuje jego samolot na flyradar
i w koncu mi dostarczy ta walizkę ciuszków... Pierdziele... Nie idę spać, czekam! Muszę juz dzisiaj zobaczyc te ciuszki!!!
A swoją droga nienawidzę samolotówweronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Hej
melduje ze zyje ale... u mnie remont wiec mieszkam u taty. Neta mam tylko w telefonie i forum mi dziala srednio. Poza tym nie bardzo mam czas bo szyje nowe firanki i zaslonki, obszywam poduchy na kanapie i ledwo zipie. A do tego moj piesek zle zeskoczyl z kanapy i wczoraj miala operacje. Teraz mam inwalide ktorym sie musze ciagle opiekowac. Kupa nerwow i kasy niestety. Teraz trzy miesiace rekonwalescencji przed nami
Moja torbiel jak byla tak jest niestety ale wiemy juz ze bedzie DZIEWCZYNA
Caluje wszystkie i trzymajcie sie cieploAngela89, Fasia, Ola89, Bambi85, Nadzieja84, Lali, weronika86, MartaAlvi, Krysti, Justinka, mantissa, CzaryMary, Amy, Robotka1, KasiaKwiatek, liloe, kluska, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Dlaczego nieprofesjonalnie duże?? mój synek miał normalne, nie wszyscy chłopcy mają takie napuchniete
-
Na naszym USG juz z 17 tygodnia naprawdę było widac pokaźne jajeczka, nawet ja nie miałam watpliwości ze to bedzie syn...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/847e6b1b85b5.jpg
No jaja jak byk, HahaFasia, Lali, weronika86, Krysti, Justinka, mantissa, CzaryMary, Robotka1, Klaudia90, liloe, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Ją widziałam same takie, dlatego taki strach mnie na ich myśl ogarnia. A wogóle dla mnie męski sprzęt jest taki jakiś jak doczepiony
Heh dobrew sumie jedna moja koleżanka jak przyslala mi fote swojego syna po urodzeniu to mój facet do dziś się śmieje, że mały miał "bycze jądra "
strasznie spuchniete i purpurowe.
Nie róbcie swoim dzieciom takich zdjęćweronika86, mantissa, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Hej
melduje ze zyje ale... u mnie remont wiec mieszkam u taty. Neta mam tylko w telefonie i forum mi dziala srednio. Poza tym nie bardzo mam czas bo szyje nowe firanki i zaslonki, obszywam poduchy na kanapie i ledwo zipie. A do tego moj piesek zle zeskoczyl z kanapy i wczoraj miala operacje. Teraz mam inwalide ktorym sie musze ciagle opiekowac. Kupa nerwow i kasy niestety. Teraz trzy miesiace rekonwalescencji przed nami
Caluje wszystkie i trzymajcie sie cieplo -
Anka1501 wrote:Heh dobre
w sumie jedna moja koleżanka jak przyslala mi fote swojego syna po urodzeniu to mój facet do dziś się śmieje, że mały miał "bycze jądra "
strasznie spuchniete i purpurowe.
Nie róbcie swoim dzieciom takich zdjęćAnka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Hej
Caluje wszystkie i trzymajcie sie cieplo
No no niech będzie wiecej pomponiary2 drużyny piłkarskie są plus ławka rezerwowych
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
shimmer lip gratulacje córeczki! Witaj w klubie:)
Anka mam ciążę o tydzień młodszą od Twojej a ruchów niestety brak ale usg ok więc się nie martwie:)
Gosha to będą ciuszki niemowlęce? Jeśli tak to zrób zdjęcie.
Ja bym się martwiła jak myć takie małe jajka i pisiorka bo nie mam wprawy w tym temacie i mam nadzieje, że dziewczynka pozostanie dziewczynką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 22:09