Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeżeli jednak założyli by Ci ten pesser( no chyba tak to się nazywa) to z nim można w miarę normalnie funkcjonować. Wiem, że jak w szpitalu leżałam, to dziewczyny właśnie o niego prosiły, żeby nie musiały leżeć non stopFasia wrote:O rany. No to kiepsko, bo ja w sumie od sierpnia leżę.. no nic mąż już powiedział, że jak wrócę do domu to tylko siku będę wstawać i całe dnie w łóżku..
-
Fasia myślimy pozytywnie, bo w końcu jeszcze nic złego się nie wydarzyło, a Julek ma się dobrze. A te zabiegi na szyję podobno nie są wcale takie straszneFasia wrote:Trochę mnie to przeraza ale jutro spytam lekarza co i jak. Jak trzeba będzie to nic nie zrobię
-
Właśnie to mnie przeraża u małych chłopców ich nieproporcjonalnie duże klejnoty!!! Dzisiaj powiedziałam koledze, że boję się małych jajek, to się śmiał 15 minut.Fasia wrote:Lekarz robi usg i nagle mówi - "o rany ale sprzęt! Przepraszam, zna pani płeć?
" ale się umiałam 
Fasia, ale Twój mąż to pęknie z dumy
KasiaKwiatek, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Misia może mu jeden nie zaszkodzi.misia83 wrote:Dziewczyny, ale mnie mąż wkurwił. Wydałam 100 zł za 2 serie zastrzyków dla szczeniaka bo miał wymioty i biegunkę. Dwa tygodnie pies był na ostrej diecie, codziennie gotowałam ryż i kurczaka. A dziś mój cudowny mą dał psu chipsa. No chyba mnie szlag trafi....
Uff wyżaliłam się, dziękuję -
sylvia007 wrote:Właśnie to mnie przeraża u małych chłopców ich nieproporcjonalnie duże klejnoty!!! Dzisiaj powiedziałam koledze, że boję się małych jajek, to się śmiał 15 minut.
Fasia, ale Twój mąż to pęknie z dumy
Dlaczego nieprofesjonalnie duże?? mój synek miał normalne, nie wszyscy chłopcy mają takie napuchniete
weronika86 lubi tę wiadomość
-
A ja czekam na mojego meza ktory jest gdzieś w gorze nad Francja juz chyba... Tak obserwuje jego samolot na flyradar
i w koncu mi dostarczy ta walizkę ciuszków... Pierdziele... Nie idę spać, czekam! Muszę juz dzisiaj zobaczyc te ciuszki!!!
A swoją droga nienawidzę samolotów
weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Hej
melduje ze zyje ale... u mnie remont wiec mieszkam u taty. Neta mam tylko w telefonie i forum mi dziala srednio. Poza tym nie bardzo mam czas bo szyje nowe firanki i zaslonki, obszywam poduchy na kanapie i ledwo zipie. A do tego moj piesek zle zeskoczyl z kanapy i wczoraj miala operacje. Teraz mam inwalide ktorym sie musze ciagle opiekowac. Kupa nerwow i kasy niestety. Teraz trzy miesiace rekonwalescencji przed nami 
Moja torbiel jak byla tak jest niestety ale wiemy juz ze bedzie DZIEWCZYNA
Caluje wszystkie i trzymajcie sie cieplo
Angela89, Fasia, Ola89, Bambi85, Nadzieja84, Lali, weronika86, MartaAlvi, Krysti, Justinka, mantissa, CzaryMary, Amy, Robotka1, KasiaKwiatek, liloe, kluska, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Ją widziałam same takie, dlatego taki strach mnie na ich myśl ogarnia. A wogóle dla mnie męski sprzęt jest taki jakiś jak doczepionyAnka1501 wrote:Dlaczego nieprofesjonalnie duże?? mój synek miał normalne, nie wszyscy chłopcy mają takie napuchniete

-
Na naszym USG juz z 17 tygodnia naprawdę było widac pokaźne jajeczka, nawet ja nie miałam watpliwości ze to bedzie syn...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/847e6b1b85b5.jpg
No jaja jak byk, Haha
Fasia, Lali, weronika86, Krysti, Justinka, mantissa, CzaryMary, Robotka1, Klaudia90, liloe, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Ją widziałam same takie, dlatego taki strach mnie na ich myśl ogarnia. A wogóle dla mnie męski sprzęt jest taki jakiś jak doczepiony

Heh dobre
w sumie jedna moja koleżanka jak przyslala mi fote swojego syna po urodzeniu to mój facet do dziś się śmieje, że mały miał "bycze jądra "
strasznie spuchniete i purpurowe.
Nie róbcie swoim dzieciom takich zdjęć
weronika86, mantissa, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
A ją się zastanawiałam gdzie Ty się podziewasz. Gratuluję córki!!!shimmer_lip wrote:Hej
melduje ze zyje ale... u mnie remont wiec mieszkam u taty. Neta mam tylko w telefonie i forum mi dziala srednio. Poza tym nie bardzo mam czas bo szyje nowe firanki i zaslonki, obszywam poduchy na kanapie i ledwo zipie. A do tego moj piesek zle zeskoczyl z kanapy i wczoraj miala operacje. Teraz mam inwalide ktorym sie musze ciagle opiekowac. Kupa nerwow i kasy niestety. Teraz trzy miesiace rekonwalescencji przed nami 
-
To widzisz czemu ja się ich boję, same takie widziałamAnka1501 wrote:Heh dobre
w sumie jedna moja koleżanka jak przyslala mi fote swojego syna po urodzeniu to mój facet do dziś się śmieje, że mały miał "bycze jądra "
strasznie spuchniete i purpurowe.
Nie róbcie swoim dzieciom takich zdjęć
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Hej
No no niech będzie wiecej pomponiary
2 drużyny piłkarskie są plus ławka rezerwowych
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
shimmer lip gratulacje córeczki! Witaj w klubie:)
Anka mam ciążę o tydzień młodszą od Twojej a ruchów niestety brak ale usg ok więc się nie martwie:)
Gosha to będą ciuszki niemowlęce? Jeśli tak to zrób zdjęcie.
Ja bym się martwiła jak myć takie małe jajka i pisiorka bo nie mam wprawy w tym temacie i mam nadzieje, że dziewczynka pozostanie dziewczynką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 22:09