Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć brzuchatki !
Rudzia wow! odpisz a co! co ma być to będzie
Amy!! hahahaah posikałam się!! przez Twój głupi filmik
Ja teraz (czyt. w ciąży) jak już zacznę się z czegoś śmiać to nie mogę przestać i właśnie tak podziałał na mnie ten bramkarzweronika86, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ziolko wrote:Cześć brzuchatki !
Rudzia wow! odpisz a co! co ma być to będzie
Amy!! hahahaah posikałam się!! przez Twój głupi filmik
Ja teraz (czyt. w ciąży) jak już zacznę się z czegoś śmiać to nie mogę przestać i właśnie tak podziałał na mnie ten bramkarzziolko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:Ale mi glupio
jak nie widzial brzucha i bedzie chcial sie umowic ? Glupio mi tak, niech mysli ze jestem zajeta.. A nie ze w ciazy i samotna,,,
A jak widział brzuch i mysli sobie "ale by było fajnie gdyby się okazało, że ta dziewczyna jest wolna, mimo że jest w ciąży" ?Gosha, weronika86, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
ziolko wrote:A jak widział brzuch i mysli sobie "ale by było fajnie gdyby się okazało, że ta dziewczyna jest wolna, mimo że jest w ciąży" ?
To i tak nie byl w moim typie : P hihi chyba byl nawet mlodszy ode mnie... !? -
nick nieaktualnyRudzia wrote:Ale mi glupio
jak nie widzial brzucha i bedzie chcial sie umowic ? Glupio mi tak, niech mysli ze jestem zajeta.. A nie ze w ciazy i samotna,,,
Rudzia, hwesta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej laski
Fasia trzymaj się i pamiętaj, żeby nogi trzymać razem bo to jeszcze nie pora.
Rudzia ja też wolę starszych wiec wiem co myślisz
Ostatnio nie mam czasu na forum, staram się czytać regularnie.
Dalej u nas trwa burza mózgów jeśli chodzi o imię dla syneczkatrochę mnie to meczy bo juz bym chciała mówić do brzuszka po imieniu a niestety na razie mowie ON
-
nick nieaktualny
-
ROBÓTKA ja mam 15 grudnia test na obciążenie glukozy. O 8 mam przyjść pobiorą mi krew potem wypić TO i siedzieć równo godzinę, ale siedzieć, nie łazić po przychodni itp, po godzinie krew znowu pobiera jak bedzie ok to do domu jak cos nie tak to znowu wypić i czekać kolejna godzinę.
FASIA bedzie wszystko dobrze, nogi do góry i leżymy!Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudzia a jaki jest twój typ?
Pytam bo mój typ to facet wysoki, ciemne oczy , sweterek w serek i spodnie w kancik a wylądowałam z facetem w bojówkach,bluzach i to przez przypadek bo jego przyjaciel chciał się do mnie dobierać. Jesteśmy ze sobą 12 lat( w styczniu stuknie) i nigdy bym nie powiedziała ze to jest możliwe.
Czasem warto zaryzykować i spróbować poznać pomimo , że nie nasz typ. Odpisz i pogadaj , krzywdy nikomu tym nie zrobisz a może akuracik cosik by z tego było? Nawet przyjaciel do wypłakania?weronika86, Ewelcia, mimka84, Krysti, Robotka1 lubią tę wiadomość