Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti ja mam sporo rzeczy po corce ale te najmniejsze to oddalam komus, bo myslalam ze przerwa bedzie dluzsza
dzis jak Pola szybko zasnie to poszukam czegos na allegro, ale duzo rzeczy mam od siostry z lumpku.
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jaga wrote:Hej słoneczka
Ja dzisiaj jakoś niemrawo się czuję, wstałam z okropnym bólem pęcherza a wcale dużo nie było, umyłam się zrobiłam siusiu do kubeczka i wio do lekarza. Tam kolejka jak choewa a mnie zołądek pod gardło podchodził z głodu. Oddałam krew , we łbie się kręciło , przyjechałam po młodego i z powrotem do Rawy do stomatologa. Mały ma krwiaka pod mleczakiem , ząb zrobił się martwy a wszystko przez to , że wychowawczyni syna nagradza ich mini landrynami. Mój syn nigdy nie dostał cukierka do jedzenia, tzn dostawał ale takie miękkie a ten twardy więc młody go ugryzł i poszło.Wściekła jestem bo to 4 dolna , ząbek zrobił się siny , martwy i zapewne za jakiś czas wypadnie( te zęby wypadają po ok 10 r ż) i może mieć wtedy wade zgryzu. Jutro będzie mało przyjemnie w szkole.Potem pojechałam z teściową groby posprzątać, wróciłam położyłam się i .... usnęłam. Obudziłam się po 13 w szoku , że tak można spać. Dawno nie spałam w dzień. Zaraz jade po męża i nic mi się nie chce.
To się wygadałam , pomarudziłam i ponarzekałam ale odrazu mi lepiej.
Wróce was poczytam bo nawet tego nie zrobiłam.Jaka ja samolubna i okropna jestem
Naprawdę, w przedszkolu cukierkami nagradzają? Tragedia. Przecież masa rodziców w ogóle nie daje słodyczy, więc dlaczego dziecko ma w przedszkolu dostawać. Dziwne to. tym bardziej właśnie, że takie twarde. ;/
Jakos udało mi się was nadrobić.
Fasiu, trzymaj się tam dzielnie. Będziesz o wiele spokojniejsza z tym szwem. Oby tylko wszystko czyściutko było, bo inaczej zanim wyleczą, to trochę potrwa. I ty też, Ola. Bądź dzielna. Musi być dobrze.
Rudzia, jakie piękne te twoje rzeczy. Aż mi się znowu przykro zrobiło, że córy nie będzie.
Amy, ja się wyjątkowo żadnych złych rzeczy nie doszukuję, ale to też pewnie dlatego, że żadnych dolegliwości nie mam. Jakbym miała się czymś martwić, to raczej ich brakiem.Ale jest tak jak mówisz, lepiej na siłę nie szukać, ale jeśli coś boli parę godzin, nawet po odpoczynku to nie bagatelizować i dzwonić do lekarza. Tak chyba najlepiej.
A czy któraś z was też będzie miała glukozę dopiero po 26 tyg?Ola89, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLali wrote:Krysti ja mam sporo rzeczy po corce ale te najmniejsze to oddalam komus, bo myslalam ze przerwa bedzie dluzsza
dzis jak Pola szybko zasnie to poszukam czegos na allegro, ale duzo rzeczy mam od siostry z lumpku.
-
Mantissa mysle ze mnie glukoza wypadie miedzy wizyta grudniowa a styczniowa, wiec mysle ze zrobie ja 26, 27 t.c. a czemu pytasz? to nie ma az takiego znaczenia kiedy sie zrobi, w zaleceniach sa nawet widelki 24- 28tc. Jak glukoze na czczo powtarzalas i bylo o k to nie ma co sie spieszyc
Rudzia super brzusWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 17:53
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZnalazłam strój kąpielowy dla ciężarnej http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0107af98a77c.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4a500789718.jpg w motherhood czekam na mojego i zamawiam odrazu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 18:11
-
nick nieaktualnycześć Dziewczynki
oj nie dobrze u nas dzisiaj
Fasia trzymaj się, dobrze babki mówią, że jesteś pod opieką w szpitalu, niech zakładają szew, to wybawienie dla Ciebie i Julka, będziecie spokojni i bezpieczni.
A męża masz złotego, zaalarmował w odpowiednim momencie i zabrał na ip, a teraz z Tobą jest i wspiera. Pozdrów Go od KasiKwiatekbuziak Kochana
Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Wiecie a ja patrzyłam na te ubranka na alelgro i jak sa ladne to drogie bardzo albo typowe na zimę i stwierdziłam że jak kupie wieksza ilość to odbiorę sobie okazje połażenia za tymi ciuszkami:)a chyba wole pochodzić i poszukac sama u mnie na używakach ladne ciuszki sa, będę sobie stopniowo kupować i już
Fasia trzymaj się tam trzymamy kciuki żeby można było zrobić ten zabieg i żeby było wszystko ok, a męża masz kochanego:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 18:51
Rudzia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny zjadła 2 miseczki makaronu z truskawkami, brzuch mi pęka, a ją bym dalej jadła, gdybym miała gdzie to zmieścić.
Co do ubranka to ja na allegro też nie będę kupować. Zacznę w styczniu, kupię trochę na next.pl a resztę na wyprzedażach. -
Krysti wrote:Tu pogoda tragiczna u mnie leje jak srebra uhh porobiłam w domu trochę i nic mi się nie chce mam lenia takiego .
Krysti lubi tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:Mantissa mysle ze mnie glukoza wypadie miedzy wizyta grudniowa a styczniowa, wiec mysle ze zrobie ja 26, 27 t.c. a czemu pytasz? to nie ma az takiego znaczenia kiedy sie zrobi, w zaleceniach sa nawet widelki 24- 28tc. Jak glukoze na czczo powtarzalas i bylo o k to nie ma co sie spieszyc
Rudzia super brzus
Tak z ciekawości pytam, bo też dostanę skierowanie dopiero na następnej wizycie w 26 tygodniu. A glukozy na czczo nie powtarzałam. Nawet nie wiedziałam, że się to robi.
Krysti, fajny ten strój, chociaż ja bym kupiła zwykły, ewentualnie trochę większy, żeby po ciąży też móc założyć. To przecież rozciągliwe jest. -
nick nieaktualnymantissa wrote:Tak z ciekawości pytam, bo też dostanę skierowanie dopiero na następnej wizycie w 26 tygodniu. A glukozy na czczo nie powtarzałam. Nawet nie wiedziałam, że się to robi.
Krysti, fajny ten strój, chociaż ja bym kupiła zwykły, ewentualnie trochę większy, żeby po ciąży też móc założyć. To przecież rozciągliwe jest. -
sylvia007 wrote:Krysti pierwszy raz Ci zwrócę uwagę na pisownię, ale to tylko dlatego, że mnie przestraszylaś , a ciężarnej straszyć nie można niedobra Ty.
Hehe, Krysti się błyskawicznie poprawiła.Mi też pierwsze w oko "poroniłaś" wpadło.